Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, C-200 ve A-200 modellerinde HDMI-CEC özelliği olduğu yazılmış, cihazı HDMI-CEC (anynet, easylink vs. her markada adı farklı) özelliği olan televizyonuyla eşleştiren varmı aranızda, ben tek kumanda ile yönetmek istiyorum TV ve bu cihazı. Başarabilen varsa paylaşsın lütfen, almayı düşünüyorum bende.
  • Arkadaşlar merhaba bende yeni A-110 model olan Popcorn'dan aldım.Fakat bir türlü harddisk'i formatlayamadım.Cihazın içini açıp pc'deki harddisk'i taktım popcorn Loading ekranından sonra bana "Remember to always backup your harddisk" yazısı geliyor ve bu yazının devamında bir süre sonra "İsteğiniz gerçekleştirilemiyor" uyarısı ile bir önceki ekrana dönmek için Return tuşuna basın diyor. U.Kumanndada Return tuşuna bassamda hiçbir şey olmuyor bende sonunda arkadan düğmesinden kapatıyorum.Bir türlü harddisk'i EXt3 formatında formatlayamadım.Bir kere harddisk'i çıkarıp denedim onda menü ekranı geldi bende firmware güncelenmesi yaptım ama güncellemesi bittikten sonra alet sapıttı şimdi hiç menüye gelemedim.. Ne yapmam gerekiyor.
  • Bende pc-h A-110 kullanıcısıyım. 1.5 trebyte hdd deki filmlerden bazılarını açmıyordu nedense örneğin: inception ve özellikle Pers prensini açmaya çalıştığımda filmlerin olduğu menüye atıyordu beni ve ondan sonra hiçbir filmi açmıyordu. Popcornu arkadan kapatıp açmam gerekiyordu ne yazıkki. Peki bu firmwareyi yapsam düzelirmi ? açılırmı bu filmler ? Birde firmwareyi ethernet kabloya bağlayıp internet üzerinden yapabilirmiyim ??
  • bendede sorun yaratan inception bu güncelleme sonrası düzgünce açılıyor, hemen yüklemenizi tavsiye ederim.
  • Sorunuma cevap verecek yokmu? Nasıl formatlıaycağım ext3 olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Sorunuma cevap verecek yokmu? Nasıl formatlıaycağım ext3 olarak...

HDD'i çıkarınca açılıyorsa ,yani harddisksiz çalışıyorsa sorun HDD'dedir, ya popcorn'a uyumsuz bir HDD'dir( uyumluluk listesini kontrol edin)veya HDD yuvaya tam oturmuyordur. Ama çıkarıp denediğinize göre popcornda da sorun var. Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. İngilizceniz varsa nmt forumundan yardım isteyin.

Problem HDD'de ise bilgisayarda formatlamayı deneyebilirsiniz; Paragon gibi bir programla ext3 olarak formatlamak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 28 Aralık 2010; 19:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatech

Arkadaşlar selamlar, C-200 ve A-200 modellerinde HDMI-CEC özelliği olduğu yazılmış, cihazı HDMI-CEC (anynet, easylink vs. her markada adı farklı) özelliği olan televizyonuyla eşleştiren varmı aranızda, ben tek kumanda ile yönetmek istiyorum TV ve bu cihazı. Başarabilen varsa paylaşsın lütfen, almayı düşünüyorum bende.

Sorum güncel arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

HDD'i çıkarınca açılıyorsa ,yani harddisksiz çalışıyorsa sorun HDD'dedir, ya popcorn'a uyumsuz bir HDD'dir( uyumluluk listesini kontrol edin)veya HDD yuvaya tam oturmuyordur. Ama çıkarıp denediğinize göre popcornda da sorun var. Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. İngilizceniz varsa nmt forumundan yardım isteyin.

Problem HDD'de ise bilgisayarda formatlamayı deneyebilirsiniz; Paragon gibi bir programla ext3 olarak formatlamak mümkün.

Cevap için teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Cevap için teşekkürler...

Bişey değil de işe yaradı mı, sorun neymiş?

• İşteyim akşam evde kontrol edicem.. Fakat harddisk olmadan gelen menü firmware güncellemesi yaptıktan sonra menü ekranı gelmedi bir türlü öndeki reset tuşuna basılı tutup açsamda menü ekranı gelmiyor. Loading ekranından sonra bir şey çıkmıyor. Acaba pili çıkarıp tekrar taksam sıfırlanırmı?
  • kısa ve oz bir soru
    bircok filmde hızlı ekranlarda tekleye tekleye gidiyor benim a110.
    ya da bu bekleme ekranı geldigi zaman (2 tane kareden olusan ekranda gezinip duran) bunlarda tekleye tekleye geziyor.
    herkeste aynı durumda mı acaba?
  • Merhaba,

Ben de geçen hafta a-110 alarak aranıza katıldım. Dün yaptığım araştırmada NMT yazılımını usb bellek üzerine kurmakla ilgili bir bilgi bulamadım. Bu mümkün değil sanırım. Dealextreme' den CF kartı SATA' ya çevirici siparişi verdim ama gelmesi uzun sürer.
    Cihazın içine HDD monte etmeden NMT yükleme imkanı var mı acaba?

Selamlar..
  • hayır yok
  • quote:

İşteyim akşam evde kontrol edicem.. Fakat harddisk olmadan gelen menü firmware güncellemesi yaptıktan sonra menü ekranı gelmedi bir türlü öndeki reset tuşuna basılı tutup açsamda menü ekranı gelmiyor. Loading ekranından sonra bir şey çıkmıyor. Acaba pili çıkarıp tekrar taksam sıfırlanırmı?

tv mode +0 yapıp görüntü modunu auto yap yine gelmezse alet göçmüş

recovery yapmalısın

a-110 recovery diye google da arat bir sürü sayfa çıkar

şu dosyayı indir

http://files.syabas.com/popcornhour/download/a110_recovery_080818.zip

uzantısı bin olan iki dosya olacak

zipten çıkar

usb belleğin rootuna (yani hiçbir klasörde olmadan doğrudan usb belleğin içine) at usb belleği popcorna tak

popcornu hdmi kablodan sök sarı kompozit kablo ile tvye bağla

popcornu aç kurtarma başlar ve ekranda görülür en son işlem bitince sarı renkli olursa ekran o zaman biraz daha zor kurtarmak jumper bulacaksın bilgisayarcıdan falan filan işin biraz daha uzun ama beyaz ekran gelirse kurtarma başarılı demektir

popcornu kapat usb belleği çıkar hdmiyı tekrar tak popcornu aç tvmode+0 tuşu ekran çözünürlüğünü auto yapar ekrana görüntü gelince en son firmwarei yine usbden güncelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 31 Aralık 2010; 18:13:51 >

• Popcorn Hour A-110'a yeni firmware yüklemek için dahili hdd'ye gerek yok değil mi? Bu konuya yabancıyım bugün Reladen aldım cihazı 199'a. Nmt nedir onu bile daha bilmiyorum;(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionmert
    Popcorn Hour A-110'a yeni firmware yüklemek için dahili hdd'ye gerek yok değil mi? Bu konuya yabancıyım bugün Reladen aldım cihazı 199'a. Nmt nedir onu bile daha bilmiyorum;(

Gerek yok. İnternet bağlantısı ya da USB bellek yeterli.
  • @sadays

Arkadaşım teşekkürler tavsiyen için.. Dün harddisk olmadan açtığımda menü ekranı geldi.Sanırım 3,5'luk WD10EAVS harddiskle uyumsuz bende 2,5'luk WD5000BPVT siparişi verdim.. Uyumluluk listesinde bunun BEVT modeli için mükemmel uyum demiş bununda bütün özellikleri aynı olur herhalde.
  • ya lütfen bana yardım edin popcorn hour a 200 var bende ama cihazı aldıgımdan beri şu makinadan çift altyazılı film/dizi izleyemedim.Makina sadece srt formatlı altyazıları okuyor ama ssa,microdvd sub formatlarını da desteklediği yazıyor ama bir türlü bu formatları okumadı cihaz.Tüm altyazıları filmle aynı isimde yapıyorum srt olanı okuyor diğerlerini okumuyor.Altyazıyı filme gömmekten başka bi çözüm önerin lütfen.

Edit:bu arada tüm güncelleştirmeler yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunhell -- 1 Ocak 2011; 23:48:15 >
  • sen altyazıları koyarken isimleri değiştiriyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

sen altyazıları koyarken isimleri değiştiriyormusun ?

ya okuması için filmle altyazıları aynı klasöre atıp isimlerini de aynı yapmak zorundasın ya o yüzden değiştiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.