Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barsoy

setup kısmında web servisleri kapalımı? yada modemde mac filtreleme varmı?

"setup" kısmında "nmt applications" var ve sunucular çalışır durumda FTP server SMB server açık olduğu halde Saya TV, media service portal (MSP), shoutcast radio, internet radio vb. internet uygulamaları çalışmıyor; internete girmiyor sanırım.

modemde "mac filtreleme" var mı hiç fikrim yok ne olduğunu bilmiyorum. modem TPLINK marka acaba modem ayarlarından mı bir şeyler yapmak gerekiyor? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

setup kısmında web servisleri kapalımı? yada modemde mac filtreleme varmı?

"setup" kısmında "nmt applications" var ve sunucular çalışır durumda FTP server SMB server açık olduğu halde Saya TV, media service portal (MSP), shoutcast radio, internet radio vb. internet uygulamaları çalışmıyor; internete girmiyor sanırım.

modemde "mac filtreleme" var mı hiç fikrim yok ne olduğunu bilmiyorum. modem TPLINK marka acaba modem ayarlarından mı bir şeyler yapmak gerekiyor? :S

MAC filtreleme modeme sadece belirli cihazların bağlanmasına izin veren bir yöntem. Her cihazın bir mac adresi (kimlik no gibi birşey)vardır ve modeme şu adreslere izin ver yada şu adreslere izin verme diye bir fltre konulmuş olabilir. Ama eğer modem sizinse ve sizden başka kimsenin ayarlarını kurcalamadığına eminseniz böyle bir filtre oluşturulmamıştır, yani problem bu değildir.

• çok sağolun.
    sorunu nmt forumuna bakarak çözdüm:

wired otomatik IP yerine
    wired manual IP seçtim
    manuel olarak IP adresinin sonunu .98 yaptım internete girdi :)
  • alperd82

Diğer forumda sorunu resimlerle anlattım ama bakmadın sanırım.
  • quote:

çok sağolun.
    sorunu nmt forumuna bakarak çözdüm:

wired otomatik IP yerine
    wired manual IP seçtim
    manuel olarak IP adresinin sonunu .98 yaptım internete girdi :)

bende de aynı sorun vardı.. senin gibi 98 olarak değiştirdim.. artık bende giriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

alperd82

Diğer forumda sorunu resimlerle anlattım ama bakmadın sanırım.

siz yazmadan önce yabancı forumda görüp uygulamıştım.
    sonra sizin yazdıklarınıza da baktım onlar da çok faydalı oldu PC ve Netbook IP'lerini de sabit yaptım.
    teşekkürler.
  • Selam
    Popcour Hour A-110 kullanıyorum cihazı modeme bağladım network paylaşımlarınıda yaptım PC de oluşturduğum paylaşımlı klasördeki dosyaları
    Tv ye bağlı popcourla network üzerinden izleyebiliyorum Ama bir türlü pcde popcourn içindeki diski göremiyorum ve cihaza yeni filmleri yükleyemiyorum. Her seferinde popcournu sök tak zor olur :) bu soruna çözüm var mı? bilgisayardaki işletim sistemi Win7
    yabancı forumlarda win7 den kaynaklanabilir demişler bir kaç ayar anlatmışlar hepsini uyguladım nafile :(
  • POPCORN HOUR C-200 İÇİN SÜPER FİYAT 679 TL(KDV DAHİL)
    ÜRÜN YARIN İTİBARİYLE SAHİBİNDEN.COM'A GET(GÜVENLİ E-TİCARET) OLARAK GİRİLECEKTİR.
    SADECE 10 ADET İÇİN GEÇERLİDİR.
    2 YIL GARANTİLİ VE FATURALIDIR.
    KAÇIRILMAYACAK FIRSAT..

Maksimum Performans ve Yüksek Kalite Arayanlar için Elit Bir Çözüm !

Yeni PopcornHourC-200 genişletilmişbağlantı paneli, BluRay sürücü desteği veSigmaTasarımlı8643güçlüyonga seti ile donatılmıştır. AlüminyumSiyahKasası titizlikle tasarlanmıştır veS-ATAdiskler için vidakullanmadankolaykurulumsağlayanRackbağlantıiçerir. HDMI1.3 sayesindeAudiopass-throughDTSHD-HR,DTSHD-MA,DolbyDigitalPlusveDolbyTrueHDkeyfini süreceksiniz. Ön panelde 2 adetUSBHOST bulunmaktadır. Bu arabirim aracılığı ile ekstraSATAsabit disksürücüsü(2.5" / 3.5") , USB bellek vb. cihazları kolaylıkla bağlayabilirisiniz.

PopcornHourC-200NetworkMediaTank(NMT)

Popcorn C-200 Sigma SMP8643 yongaseti sayesinde güçlü bir kod çözme sistemine sahiptir ve DigitalMediaPlayer(DMP), ve ağdepolamacihazı(NAS) kombinasyonlarını bir arada sunar. Film izleme, müzik dinleme,depolama, dosya paylaşmave dosya saklama, internet erişimi gibibenzersiz özellikleri ile hayatınızı kolaylıştırıyor. Devrim niteliği yaratan bu cihazda NMTtümdijital ortamı ve multimedya eğlenceyi tek bircihazda bir araya getiriyor. Popcorn C-200'ü bir kezağınızabağladığınızda,NMTotomatik olarakyerelağdaPnPAVsunucusu olarak algınırvetümiçerikleri ağdan alabilmenizi sağlar.Ağdepolama özelliği sayesinde,NMTkullanıcılara,erişimsaklama, FTPveyaSambaüzerindencihaza bağlanma olanağı sağlar. Buözellikherhangi birUPnPya daDLNAerişimidosya aktarımıiçin kullanılabilir. Böylece,Popcorn C-200 NMT,paylaşımısağlarve birPC'ye gerekkalmadandijitalmultimedyaiçeriğiakışını kendi üzerinde kullanıcılarına sunar.

Cihaz Bağlantıları

Müzik ve Fotoğraf

USB belleğinizi C-200'ün USB girişlerinden birine yerleştirdiğinizde AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC ve OGG ses dosya formatlarını okuyabilen C-200'de, listedeki herhangi bir parça üzerine gelinip ENTER butonuna basıldığında müzik devreye girer. Eğer parça üzerine gelinip PLAY'e basılırsa listedeki tüm şarkılar sırası ile çalar. Ses ayarı kumanda üzerindeki PAGE UP/PAGE DOWN butonuyla ayarlanır ve parça çalınırken INFO butonu sayesinde parçanın süresi ve şarkı adı gibi bilgilere de ulaşılır. C-200'ün tanımladığı JPEG, BMP, PNG, GIF uzantılı resimler liste halinde gözükür. ENTER butonu ile tek, PLAY butonu ile sıralı olarak gösterilen resimler arası geçiş efekleri Seçenekler menüsünden ayarlanabilir. Geçiş efekti olarak 5 seçenek vardır. İki resim arası bekleme süresi ayarlanabilir. Bu süre minumum 1, maksimum 600 saniye arasında sınırlıdır. Resim gösterimi sırasında arka planda müzik çalınabilir.Fotoğraf ekranda iken INFO botonuna basıldığı zaman fotoğrafın adı, formatı, çekim tarihi, çözünürlüğü, dosya büyüklüğü gibi EXIF bilgilerine ulaşılabilir.

İnternet Bağlantısı

C200, sahip olduğu Linux tabanlı yazılım sayesinde Samba ya da FTP sunucusu olarak çalışabilme özelliğine sahiptir. Yine ağ bağlantısı ile yapılan erişimle bir NAS (ağ üzerinden depolama aygıtı) sunucusu olarak da kullanılabilir. USB Slave özelliği bulunmayan C-200, bu eksiğini ağ üzerinden yapılacak bilgisayar bağlantısıyla tamamlamıştır.
    Popcorn Hour C-200, NTFS dosya sistemi ile formatlanmış dahili ve harici sabit sürücülerin içeriğini sorusuz olarak okuyabilir.

Medya Kaynağı menüsünden USB belleğe kaydedilen (ya da ağ bağlantısı ile) torrent dosyaları seçildikten sistem otomatik olarak dosya içeriğini algılayıp indirme işlemine başlar. Ayarlar menüsünde port çıkışı ve seed ayarlarını yapmak mümkündür.

C-200 başta Google Video, MetaCafe ve Flickr gibi popüler paylaşım sitelerine bağlanarak içeriği gösterebiliyor. İlave olarak Web radyo ve IPTV desteği de kullanıma hazır.

Teknik Özellikler

Chipset
    Sigma Designs 8643

DRM
    Cardea DRM (WMDRM-ND)
    Janus DRM (WMDRM-PD)

Memory
    512MB DDR2 DRAM, 256MB NAND Flash

Audio/Video Outputs
    HDMI v1.3a with CEC, 36bpp deep color,
    12-bit xvYCC processing and HDCP 1.2 content protection
    Component Video
    S-Video
    Composite Video
    Stereo Analog Audio
    S/PDIF Optical and Coaxial Digital Audio

Other Interface
    192x64 dots white text on blue background LCD
    display, with software adjustable brightness
    Power button with standby, reset and full power
    down
    2x USB 2.0 host at the front
    2x USB 2.0 host at the back
    1x USB 2.0 internal
    2x SATA (one occupied by HDD tray)
    3.5" HDD tray
    Internal mounting for 2.5" HDD
    2.4GHz RF Remote Control
    Infra-Red Remote Control port (Infra-Red Remote Control optional)

Network
    Ethernet 10/100/1000
    miniPCI MII interface for 11n WiFi card (optional)

Supported Media File Formats
    Video containers:
    MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V)
    MPEG1/2 PS (M2P, MPG, DAT, VOB)
    MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS)
    AVI, ASF, WMV
    Matroska (MKV)
    MOV (H.264), MP4, RMP4

Video Decoders:
    XVID SD/HD
    MPEG-1
    MPEG-2 MP@HL
    MPEG-4.2 ASP@L5, 720p, 1-point GMC
    MPEG-4.10 (H.264) : BP@L3, MP@L4.0, HP@L4.0, HP@L4.1
    WMV9 : MP@HL
    SMPTE 421M (VC-1) : MP@HL, AP@L3

Audio Containers:
    AAC, M4A
    MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA)
    WAV
    WMA
    FLAC
    OGG

Audio Decoders:
    Dolby Digital
    DTS
    WMA, WMA Pro
    MPEG-1 Layer 1, 2, 3
    MPEG-4 AAC-LC
    MPEG-4 HE-AAC
    MPEG-4 BSAC
    LPCM
    FLAC
    Vorbis Audio Pass-Through:
    DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA
    Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD
    Other Formats:
    ISO, IFO navigation
    AVCHD navigation
    Blu-ray ready (requires addition of compatible
    BD-ROM and at least 1GB USB memory stick)

Photo Formats:
    Hardware accelerated JPEG, BMP, PNG, GIF

Subtitle Formats:
    SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX

Connectivity
    Bonjour
    UPnP SSDP
    UPnP AV
    Windows Media Connect
    Windows Media Player NSS
    Samba
    NFS

Media Servers: myiHome, myiHomeLite,
    myiHomeMS (UPnP), MSP Portal
    Third-party media servers: WizD, SwissCenter,
    Llink, GB-PVR

BitTorrent P2P
    Usenet downloader

NAS Access : SMB, NFS, FTP

Web Services
    Video : YouTube, Vuze, Revision 3, Videocast,
    CNET TV, Mediafly, Veoh, Mevio, Bliptv, Break
    Podcast, CBS Evening News, CNN Anderson
    Cooper 360 Daily, CNN The Larry King Podcast,
    NBC Today Show, The CNN Daily, CNN In
    Case You Missed It, NBC Nightly News, NBC
    Meet The Press, CBS Face the Nation,
    Podfinder UK, Motorz

Audio : Jamendo, iPodcast, BBC Podcast, Indiefeed, CNN News, ABC News

Photos : Flickr, Picasaweb, Pikeo, 23, Photobucket, SmugMug

RSS feed : Yahoo! Weather, NMT Forum, Bloglines, Cinecast, MSNBC News, Traffice Condition, Yahoo! Traffic Alerts, Yahoo! News, Weather Bug

Peer-to-peer TV : SayaTV

Internet Radio : Radiobox, Live365 Radio

Power
    100~240V AC, 50~60 Hz, max 2.5A
    typical: 13 W (no additional device installed/attached)
    maximum: 70 W

Footprint
    Width x Depth x Height : 425mm x 290mm x 80mm (16.73" x 11.42" x 3.15")

Weight
    3.7kg (8lbs 3oz)

Dolby Digital: "Dolby" and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. Manufactured
    under license from Dolby Laboratories.

Kutu İçeriği

• Selam,

a100 sahibiydim. Cihaz bugun bir sekilde kitlendi. Acip kapamak icin power ini sokup ( cihaz arkadasIndan ) taktIm ve bir daha calIsmadI. Board uzerindeki yesil isik yanmiyor cihazIn bir sekilde bir bir parcasI zarar gormus olabilir diye tahmin ediyorum. Benzer problem yasIyan var mI? Birde elektronik devrelerdeki sorunu tespit edip tamir edebilecek bir yer var mI? ( Ankara ). En son soruda bu cihazI severek 3 senedir kullanIyordum. Bunun yerine ne alacagIz simdi? :) Tavsiyesi olan? Fiyat performans wd live diyorlar? kullanmadIgIm icin hic bilmiyorum bunun yerini alabilir mi?

Tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

NTFS belleğime dosya atabilmek için dün bir program kurdum, cihaz reset attı kendine.. Bir daha nete bağlanmadı!
    Cihazı salona götürüp orada kontrol ettim, meğer tüm servisler kapanmış!

Son yazılımı USB ye indirip ordan kurayım dedim.. Çalışmadı!
    Şu an NMT özellikleri çalışmıyor.
    Elimde DVD player gibi çakıldı!

Cihaza FORMAT atmam şart. Bu bir bakıma iyi çünkü firmware update de yememişti.. zaten atacaktım.

Ancak sorun şu ki, PCH taki sürücü tam 700 GB dolu durumda..
    Bilgisayarıma RAID yapmak üzere 2 adet 500Gb lık HDD almıştım (henüz elime geçmedi, cuma cumartesi elime geçer herhalde)
    PCH taki bu bilgilerimi şimdi NTFS olarak biçimli olan bu disklerime nasıl aktaracağım?
    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Önce PCH'u fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin:Setup (Ayarlar) -> Maintenance (Bakım) -> reset factory default (fabrika ayarlarına dön)
    . Olmazsa Bilgisayara ext2fsd programını kurup PCH'daki HDDyi bilgisayara takın. Program kullanımı şurda anlatılıyor.

Merhaba..

O gün bu gündür diskler elimdeydi ancak bir türlü sıra gelemedi PCH a..
    Sebebi ise anakartımda olan sorun nedenyle SATA disklerimin okunamaması oldu!

Herneyse.
    Dün kazara (ne yaptığımı bilmiyorum) diskleri çalıştırmayı başardım!
    Tabi gece boyunca 700 GB bilgi aktardım, öncelikle her iki diskime.. ardından da 1Tb olan PCH diskime dosyalarımı geri yükledim.
    Yani tüm gecem makina başında geçti.

Cihazda format attım ve usb den yeni yazılımı kurdum!
    Toplamda 6 saat gibi bir zaman aldı.
    Sabaha karşı daha fazla dayanamadım ve torrent işini sabaha bıraktım!
    Ama sürpriz ile karşılaştım. servislerin açık olmalarıına rağmen windowsdan bir türlü göremiyorum ben o makinayı.
    Ayrıca CSI ile bir türlü bağlanmayı da başaramadım! Anlamadım gitti.
    FTPzilla ile bağlantı kuramıyorum. Şaştım kaldım!
    Manuel IP atanmış konumdaydı, bunu auto yaptım ayarları kendi girsin iş kolaylaşsın diye, ancak bildiğimiz aralıkta (192.168.x.x) bir ip vermedi!
    Acaip bir rakamla başlayan bir ip verdi ki, modem firmware'ine girince o ip yi bile bulamadım, DHCP serverda.

Ne yapmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 22 Şubat 2011; 7:54:20 >

• arkadaşlar acil yardım bana acil olarak
    Download manager 3.0.7 sürümü lazım acil her yerde aradım bulamadım elinde olan varsa allah rızası için paylaşsın
    bir engellinin hayır duasını almak sevaptır
  • slm
    arkadaşlar llütfen bana CTORRENT 3.3.1 VERSİYONUNU bulabilirmisiniz ?
    elinde olan varsa upload edebilirmisiniz ? son sürüm olan 3.3.2 versiyonu çok sorun yaratıyor çünkü ve çalışmıyor..
  • Selam arkadaşlar. Ben pch-A-110 kullanıyorum. Geçenlerde bir video gördüm adam a-110 u çok değişik bişeler yüklemiş. Mesela hdd deki filmleri gösterdiğinde bütün filmlerin afişleri vardı. Bende böle bişe yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Selam arkadaşlar. Ben pch-A-110 kullanıyorum. Geçenlerde bir video gördüm adam a-110 u çok değişik bişeler yüklemiş. Mesela hdd deki filmleri gösterdiğinde bütün filmlerin afişleri vardı. Bende böle bişe yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

movie jukebox kuracaksın arkadaşım. Yamj, oversight gibi seçenekler mevcut. ingilizcen varsa networkedmediatank sitesinde açıklamalar ve teknik destek mevcut. Bu konunun önceki sayfalarında da yamj kurulumu anlatılıyordu ama oversight'i tavsiye ederim,nisbeten daha kolaydır.
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar. Ben pch-A-110 kullanıyorum. Geçenlerde bir video gördüm adam a-110 u çok değişik bişeler yüklemiş. Mesela hdd deki filmleri gösterdiğinde bütün filmlerin afişleri vardı. Bende böle bişe yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

movie jukebox kuracaksın arkadaşım. Yamj, oversight gibi seçenekler mevcut. ingilizcen varsa networkedmediatank sitesinde açıklamalar ve teknik destek mevcut. Bu konunun önceki sayfalarında da yamj kurulumu anlatılıyordu ama oversight'i tavsiye ederim,nisbeten daha kolaydır.

Öncelikle teşekkürler dostum peki bu dediğin programı harici hdd kullanan biri olarak yinede kurabiliyormuyuz acaba ?? Yoksa popcornu dahilid hdd ile mi kullanmam gerek ?

• quote:

Öncelikle teşekkürler dostum peki bu dediğin programı harici hdd kullanan biri olarak yinede kurabiliyormuyuz acaba ?? Yoksa popcornu dahilid hdd ile mi kullanmam gerek ?

dahili, harici, NAS farketmez. İsterse filmlerin PC'de olsun. Eğer bilgisayarında henüz CSI programı yoksa (popcorna program kurmaya yarayan bir programcık) buradan (NMT CSI) indir ve csi'yi kurduktan sonra uygulamalar kısmından oversight r1426'yı kur. Sonra filmlerin olduğu klasörü göster ve tarat.
    Bir de burada türkçe ve resimli açıklamışlar.

• C200 mkv leri veya entegre Bluray playerla filmleri PCM aktarabiliyor mü? Yoksa sadece Bitstream olarak mı aktarabiliyor?
  • arkadaşlar,

popcorn hour A-110 harddiskinde .mkv film var ama ingilizce ve ispanyolca alt yazılı. ben buna Türkçe Altyazı nasıl ekleyebilirim? :(
  • quote:

arkadaşlar,

popcorn hour A-110 harddiskinde .mkv film var ama ingilizce ve ispanyolca alt yazılı. ben buna Türkçe Altyazı nasıl ekleyebilirim? :(

mkvtoolnix
  • Popcorn A-110 cihazım var.. Altyazılarla ilgili sorun yaşıyorum.
    Filmle altyazıyı aynı isim yapmama rağmen altyazıyı göstermiyor.... 11 bölümlük dizide sadece 3,4 ve 10 bölümde bu sorunu yaşıyorum.. Altyazıların hepsini divxplanet'dan indirdim.. Mkvmerge ile altyazılara baktım bir sorun görünmüyor.. Halbuki PC'de oynatırken bir sorun yok....
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.