Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün akşam expendables 1080p mkv uzantılı filmi izlerken cihaz kendini kapatmaya başladı cihazdan tık diye bir ses geliyo ve kırmızı ışık yanıyor, arkadan açıp kapatarak tekrar başlatmak gerekiyor br buçuk saatlik filmde 5 6 kere kapandı sizce bu nedir ???? bu arada denem e amaçlı başka filmlerde de denedim gene kapandı...
  • Benim tahminim cihaz fazla ısınmış olabilir, başka bir sebep gelmiyor aklıma, geçmiş olsun...
  • barokt hocam çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi ilgili arkadaşlar olmasa halimiz harap
    Dediklerini uyguladım. Transmission çalışıyor. Transmission Remote GUI diye bir program da kullanıyorum.
    Oversight çalışıyor yanlız dediğin gibi klasörler de sorun yaşıyorum. Onunla ilgili biraz çalışmam gerekiyor.
    Filezilla diye bir FTP programı aracılığıyla dosya transferi işini de hallettim.
    Başlarda biraz panik yapmıştım ama şimdi herşey yerli yerine oturmuş görünüyor.
    Vaktim olursa varsa diğer faydalı uygulamalara bakmak istiyorum.
    Sizin önereceğiniz birşey var mı?
    Tekrar teşekkürler iyi geceler.
  • Benim önerebileceğim en iyisi NZBGet olacaktır, torrent'den daha ucuz ve kaliteli bir çözüm getiriyor, .torrent dosyası yerine .nzb indirebiliyorsun ayrıca en iyi tarafıda
    seed etme derdi yok, bittikten sonra sil gitsin :)

Oversight'i yapan eleman software'i gittikçe geliştiriyor, en son versiyonunu nmt Community'le indirip update edebilirsin, bir de pch'de ip static olursa arada kendi kendine modem kapanıp açıldığında
    başka başka ip'ler alabiliyor, bağlanırken aklında bulunsun :)

Oversight'de interactive resize diye bir mod var onu açıp direk scan edince çıkan film posterlerinin boyutlarını kolon sayısıni falan ayarlayabiliyorsun.

Bir de sende A200'mü var? Eğer öyleyse direk makinenin içinden film alıp usb kapısından bağlantı yaptığın dışardaki bir hd'ye aktarabiliyorsun,
    Kumandadan file mode'a girip filmi seçip "add file to list" deyip dışardaki hd'i seçip "copy files" dediğinde yine kumandadan tabi aktarım yapılabiliyor,
    çok daha hızlı oluyor ama tam tersi mümkün değil maalesef yani dışardan alete film kopyalamak için biraz daha karışık işlemler gerekiyor çünkü alet kendi içindeki hd'i linux formatına (EXT2) çeviriyor,

Bunun da çözümleri var tabii ben mac kullandığım için o platformda açıklayabilirim nasıl yapıldığını windows sistemi içinde EXT2 (linux formatı) okuyup yazabilen driverlara ihtiyacın var,

Yani bilgisayarını usb kapısından pch'ye bağlayıp bilgisayarından pch'ye usb hızında film kopyalamakda mümkün EXT2 driverları kullanmak yeterli...

Yardımcı olabildiğime sevindim :)

• NZBGet i deneyeceğim. Seed olmaması güzelmiş. Peki bu .nzb dosyalarını nerden indiriyoruz? Daha önce hiç duymamıştım.

Şuan bilgisayardan indirme işini kaldırdığım için dışarıdan makinaya herhangi bir veri transferim olmuyor. Bu arada bende A-200 var. Dediğin şekilde usb ye transfer daha önce yaptım. Dahili HDD de bulunan 1 Tb veriyi Usb HDD aktardım.
  • nzbmatrix veya newzbin diye bilinen iki en önemli site var onlardan indirebiliyorsun ama usenet accountu açman gerekiyor
    oda aylık 10$ gibi bir rakam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barokt

nzbmatrix veya newzbin diye bilinen iki en önemli site var onlardan indirebiliyorsun ama usenet accountu açman gerekiyor
    oda aylık 10$ gibi bir rakam :)

Torrent e devam o zaman:)) geçen torrentleech üyeliğini açtı onu yakaladık ordan devam ederiz artık.
  • arkadaşlar size birşey sorcam birsürü yere yazdım ama cevap alamadım belki bileniniz vardır

ben notebook pcmden lcd tv ye görüntüyü aktarmak istiyorum notebook da HDMI veVGA çıkışı var TV de de SCART girişi var ama bu işlem için bir kablo bulamadım bilen biri varsa söyleyebilirmi ???

Birde SCART tan VGA ya dönüşüm yapabilen bir kablo varmı birde ses için çıkış olmalı o da uydu receverndaki yayını bilgisayar monitöründe izlemek için (tabi oluyorsa).. :))
    görüntü kalitesi HD olmadığı için kalitesinin düşmesi falan çok önemli değil zaten HD olmadığı zaman pek kalite düşmesi olmuyor zannedersem 1-2 gb lık filmlerde yani :)

bunların bazıları sesi aktaramıyormuş bana hem sesi hem görüntüyü aktarabilecek bişey lazım yardımcı olrsanız sevinirim..

• Scart girişi varsa video girişide vardır, eğer yoksa scartın arkasında sarı, kırmızı, beyaz giriş olan modelinden satın alıp VGA-video dönüştürücü kablo ile halledebilirsin yada HDMI to video convert için
    external bir cihaza ihtiyacın var onu da bulman biraz sorunlu olabilir Kadıköy Yazıcıoğlu'na bakabilirsin dönüştürücü aparat için ama benim tavsiyem VGA to video kablosudur...
    Bütün anlattıklarımın resimleride şöyle;
     # POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları)

Bu VGA-Video kablosu

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları)

Bu da HDMI to video için biraz gereksiz bir cihaz :)

• biraz karmaşık bi işlem galiba çok malzeme gerekiyo

http://www.maplin.co.uk/module.aspx?moduleno=37141

bunu buldum işe yarar mı bilmiyorum ama fiyatı da pahalı zaten alacağım bişey değil
  • http://urun.gittigidiyor.com/Vga-to-3-Rca-S-Video-Kablo-PC-den-TV-YE-koodmax_W0QQidZZ28652305

Bu kabloyla sorunun çözülür, bilgisayarından tv'ye görüntü alabilirsin, hem de ucuz, ayrıca beşiktaş'ta şinanpaşa pasajında ikinci katta ve yazıcıoğlu pasajından da temin etmen mümkündür :)
  • Arkadaşlar benim cihazda bazı filmler açmıyor mesela "The.Expendables.2010.720p.Bluray.x264-TDM" bu filmi çalıştırırken siyah ekrana geçiyor yüklüyor yazıyor ve siyah ekran kalıyor. İleriye almaya calıstığımda ise tekrar mavi film klasorune donuyor ve diger filmleride çalıştırmamaya başlıyor. Makinayı tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir. (Bu arada prince of percia yıda aynı şekilde açmadı) Yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUBISM

Arkadaşlar benim cihazda bazı filmler açmıyor mesela "The.Expendables.2010.720p.Bluray.x264-TDM" bu filmi çalıştırırken siyah ekrana geçiyor yüklüyor yazıyor ve siyah ekran kalıyor. İleriye almaya calıstığımda ise tekrar mavi film klasorune donuyor ve diger filmleride çalıştırmamaya başlıyor. Makinayı tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir. (Bu arada prince of percia yıda aynı şekilde açmadı) Yardımlarınız için teşekkürler...

Biraz daha ayrıntı verin:
    -Bilgisayarda açılıyor mu bu film?
    -Uzantısını yazmamışsınız ama x264 olduğuna göre büyük ihtimal mkv ya da mp4 uzantılı dosyadır.
    -jukebox'tan mı yoksa pch'un kendi menüsüylemi film seyrediyorsunuz? Eğer kendi menüsündense klasörde 1. grupta( film) dosya listeleniyor mu?(4 grup dediğim film,müzik,resim ve text )

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Orijinalden alıntı: CUBISM

Arkadaşlar benim cihazda bazı filmler açmıyor mesela "The.Expendables.2010.720p.Bluray.x264-TDM" bu filmi çalıştırırken siyah ekrana geçiyor yüklüyor yazıyor ve siyah ekran kalıyor. İleriye almaya calıstığımda ise tekrar mavi film klasorune donuyor ve diger filmleride çalıştırmamaya başlıyor. Makinayı tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir. (Bu arada prince of percia yıda aynı şekilde açmadı) Yardımlarınız için teşekkürler...

Biraz daha ayrıntı verin:
    -Bilgisayarda açılıyor mu bu film?
    -Uzantısını yazmamışsınız ama x264 olduğuna göre büyük ihtimal mkv ya da mp4 uzantılı dosyadır.
    -jukebox'tan mı yoksa pch'un kendi menüsüylemi film seyrediyorsunuz? Eğer kendi menüsündense klasörde 1. grupta( film) dosya listeleniyor mu?(4 grup dediğim film,müzik,resim ve text )

Bilgisayardan çok rahat seyredilebiliyor film. Film x264 evet. PCH un kendi menüsüyle film seyrediyorum ekstra bir yazılım kullanmadım ve son güncellenmiş hali ile. Film 1. grupta gozukuyor zaten film menusunden girip seyretmeye çalışıyorum. Filmi bilgisayardan seyrettim hiçbir problem yaşamadım... Galiba makina bozuldu

• Diğer mkv.lerde problem yoksa film dosyası hasar görmüş olabilir. Dosyayı silip yeniden bilgisayardan kopyalayın. Benim de olmuştu elektrik kesintisi nedeniyle.
  • a-200 ün hangi versiyon olduğu 1.7 mi 1.8 mi vs nerede yazıyor? Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar özelliklerini kullanmamdan dolayı popcorn a110'u satmak yada takaslama istiyorum.
    İlan linkim:http://forum.donanimhaber.com/m_43058307/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43058307
  • A-110 da bazı mkv filmlerde sorun yaşıyorum, şöyleki; mkv filmi açıyorum, önce 3 sn ses geliyor, ondan sonra ne ses nede gmrüntü geliyor, akşam 6-7 tane filmde aynısını yaptı, sorun neden kaynaklanır acaba?
  • Bu işlerden pek anlamam ama son güncellemesini bir yükleyip, tekrar dene filmleri. Belki düzelir.

http://www.popcornhour.com/download/firmware_update.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Eylül 2010; 11:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Bu işlerden pek anlamam ama son güncellemesini bir yükleyip, tekrar dene filmleri. Belki düzelir.

http://www.popcornhour.com/download/firmware_update.html

İndirip denerim, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.