A-110'da; USB Flash diskteki filmleri kendi belleğine kopyalama yapabiliyor musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
A-110'da; USB Flash diskteki filmleri kendi belleğine kopyalama yapabiliyor musunuz?
kendi belleği yok cihazın sadece cihaza hdd takıp dahili hdd olarak depolama yapabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer 24
ctorrenti kuramıyorum devamlı bu hatayı veriyor arkadaşlar lütfen yardım edin... Found hardware type: Syabas A/B type
Transmission kur arkadaşım.Çoğumuzun kullandığı güzel,performanslı,hızlı ve basit torrent programıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Sabri_16
quote:
ctorrenti kuramıyorum devamlı bu hatayı veriyor arkadaşlar lütfen yardım edin... Found hardware type: Syabas A/B type
Transmission kur arkadaşım.Çoğumuzun kullandığı güzel,performanslı,hızlı ve basit torrent programıdır.
hocam onu da denedim oda olmadı hiç bir programı kuramıyorum sorun nerede onu da anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
kendi belleği yok cihazın sadece cihaza hdd takıp dahili hdd olarak depolama yapabilirsiniz
Cihazın kendi belleğinden kastım içerideki hdd'dir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sabri_16
quote:
hocam onu da denedim oda olmadı hiç bir programı kuramıyorum sorun nerede onu da anlamadım ?
allah rızası için biri cevap versin delireceğim
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
arkadaşlar pc üzerinden pch a110nun harddiskine giriyorken artık giremiyorum, nmt pogramı üzerinden kapatma açma ,nmt firmware update yapılıyor fakat bir türlü hard diski görünmüyor,paylaşım da açık,ipler doğru
sorunu çözdüm, kendi kendine 6to4 ağ bağdaştırıcısı oluşmuş 200 tane kadar, tek tek silmek mesele, devcon programı ile hepsi silindi, şu an pcden popcorn hour görünüyor.
dreambox da kaydettıgım .ts uzantılı dosyaları popcorn c 200 de ızletebılırmıyım arkadaslar harıcı hdd den usb ıle bagladıgımda dosyayı gorebılıyorum ama acmak ıstedıgımde sıyah ekran kalıyor goruntu yok bır ayar yapmam gereklımı acaba yardımcı olursanız tesekkur ederım
quote:
Orijinalden alıntı: blindearth
Arkadaşlar merhaba,
DTS ile decode edilmiş .wav formatında bir müzik dosyası indirdim. Bunu popcorn ile çalıştırmak istiyorum ama tısssssssssssss sesinden başka bir ses alamıyorum. Popcorn hour bunu nasıl decode edemiyor anlayamadım. Audio video bölümünden gerekli ayarları da yaptım (ya da yaptığımı sanıyorum) ama bir türlü beceremedim. Bu dosyayı popcorn hour ile nasıl dinlerim teşekkür ederim. Amfim yamaha rx-v450.
Bu sorun iki nedenle oluyor ilki herhangi ses sistemin yoksa tvden alıyorsan bu sesi bu sekilde bır problem oluyor ve cozumu yok Senin durumunda cozumu su sekilde oynatmak istedigin .wav formatında Dts ses dosyasını calıstır tısss sesi geldigi zaman kumandadan Page up-Page down tuslarıyla sesi 0 a getir tam ortada olsun
Torrent konusunda yeni bir program yuklemeyı dussunuyorum.Uygulamalardaki bittorent yeterince performans saglamadıgı kanısındayım
Simdi cTorrent ve Transmission alternatifler arasında (bunların dısında baska program varmı bilmiyorum acıkcası). NMTCSI yazılımında Transmission gozukmekte ve burdan kolaylıkla yuklenebılır ancak yuklemeden once bittorenti kaldırmakmı gerkiyor pch'den
Kısaca Transmission yuklemeden once yapılması gereken bir sey varmı , yükledikten sonra neler yapılmalı (hangi port acılmalı vs...)
quote:
Orijinalden alıntı: turstar
Arkadaşlar A110 modelinde iptv kullanan varmı? Türk telekomun yakında başlatacağı iptv yi bu cihazda kullanabilecekmiyiz acaba? Bildiğim kadarıyla iptv özelliği var bu modelin. Ne dersiniz bunu çok merak ediyorum inşallah ekstra bir cihaz almadan 110 kullanabiliriz.
Merhaba, 5-6 ay kadar Türk Telekom'un IP TV hizmetini test etme imkanım oldu. Sanırım sorunuzun cevabı hayır.
Öncelikle IP TV için Statik IP üzerinden yayın yapıyor. Eve gelen dinamik ip olduğu için, bu ikisini ayrıştırabilen bir modem (Airties'ın TTNET için ürettiği modemi takılmıştı) gerekli. Diğer gerekli olan ise, set top box dedikleri, kablolu ethernet bağlantısıyla modem'e ve TV'ye bağlanan bir cihaz. Bu cihazı da yine Airties üretmiş.
Ev ağı üzerindeki cihazlar (PCH de buna dahil) internete erişirken çok problem çıktı. Sanırım IP TV'nin statik, diğerlerinin dinamik ip kullanmasıyla ilgili çakışmalar oluyor. Ve ne TTNET destek ne de Airties destek bu gibi konularda pek yardımcı olamıyor. Benim çakışma sorunu sadece bir kez o da airties 'dan modeme uzaktan bağlanarak ve ethernet portlara özel ayarlar yapılarak giderilebildi. Daha sonra modem resetlenince o ayarlar da uçtu ve yeniden yapabilecek kimse çıkmadı.
Ben de IP TV aboneliğimi iptal ettim. Ve ev ağıma yeniden kavuştum.
a-200 veya c-200 nerden alabilirim arkadaşlar.Teşekkürler
Electro world magzalarında bulabilirsin. İstersen internet üzerinden de alabilcegin bir kac sayfa var arastırarak bulabilirsin
Selam arkdaşlar bende A-110 var ve 1.5 trbeyte hdd kullanıyorum, bu hdd doldu full şuan yeni bir hdd almayı düşünüyorum, yine 1.5 trbeyte alcam ama aynısından almak istemiyorum. Acaba ne önerirsiniz 3.5 inç 1.5 trebyte Şuan kullandığım hdd Samsung story 3.5 inç 1.5 trebyte
sEVGİLİ aRKADASLAR BEN POPCORN A110 SAHİBİYİM VE İNTERNAL HDD SINE FILM KOPLAYALARKEN BİLGİSAYARIMDAN DOĞRU ÇOK YAVAŞ FTP İLE DE AYNI ŞEKİLDE DENEDİM AMA SONUÇ ALAMADIM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ACABA???
Downloading 0% warn, get tracker's ip address failed.
bu hatayı devamlı veriyor ctorrent ile nedeni nedir ? çaresi nedir ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
arkadaşlar merhaba bende pch a-110 sahibiyim ürünü yeni aldım ve torrent olayını çözemedim mesela kullanma kılavuzunda görünen torrent dosya indirici sayfa ekranını nasıl açarım lütfen yardım şimdiden teşekkürler (bu arada cihaz hdd ye bağlı)
Tekrar merhabalar,
Konu pek aktif değil ama ben gene de yazıyorum yardımcı olacak arkadaşlar vardır belki.
İki gündür cihaz beni uykusuz bıraktı. WD TV nin özelliksizliğini özledim:) Dün bütün uğraşlarım sonucunda Sata HDD yi tanıttım. NMT kurulum sihirbazı ile uygulamaları kurdum. Setup dan hepsini çalıştırdım. Daha sonra bilgisayarımdan NMTCommunityInstallerPortable ile transmission ve burda gördüğüm bazı uygulamaları kurdum. Fakat bunları gerçek anlamda çalıştıramadım. Örneğin;
1- İndirdiğim torrent dosyasını ağ üzerinden sata disc in root una attım. Daha sonra PCH üzerinden torrent dosyasını enter yaptığımda torrent dosyasını çalıştırmak istiyormusunuz gibi bir soru soruyor evet diyorum. Torrent programı açılıyor ama torrent dosyası ile herhangi bir şey olmuyor. Yani bırakın indirmeyi torrent bile gözükmüyor. 2-Oversight programını kurdum o da kurulu gözüküyor ama çalıştırdığımda 2 ye bölünmüş arayüz resminden başka bir şey olmuyor. 3-17 gb lik film dosyasını ağ üzerinden HDD ye yolladım 4,5 saat sürdü. Bu yavaşlık normalmidir? Daha hızlı bir yöntem var mı? 4- Download manager, Busybox, Llink, lighttpd kurdum bunlar gözükmüyor bile. 5- Birde torrent dosyasını hep böyle bilgisayardan indirip PCH a mı göndermemiz gerekiyor? Yoksa Browser aracılığı ile torrent sitelerine girip ordan indirebilirmiyiz?
Biraz çok oldu sanırım ama inanın 2 gündür kafayı yedim. O kadar konu okumama rağmen sorularımın cevabını bulamadım.
Herkese iyi bayramlar. Saygılar.
Herkese iyi bayramlar;
Arkadaşlar, çift dili olan filmler izlenebiliyor mu? İzleniyorsa nasıl yapıyoruz bunu?
Cartok arkadaşım, sana yardımcı olmak isterim, senin bu söylediklerinin hepsi gayet güzel şekilde çalışıyorlar, biraz emek ve sabırla tabii ki :)
İlk olarak indirdiğin torrent dosyasını Transmission'un senin bilgisayarında açılan arayüzünü kullanarak çalıştırman gerekiyor şöyleki; Transmission'un PCH'de çalışan bilgisayarında açılmasını sağlayan arayüz adresi http://192.168.2.2:9091/transmission/web/
şeklinde olmalı tabii aradaki ip 192.168.2.2 olarak görünen bölüm senin popcorn hour'un modemden aldığı ip olması lazım bunu kullanmanı öneririm,
PCH'den internet browserini açıp oradan torrent dosyası göstermekten daha kolay, ayrıca bilgisayardan takip etmek daha sorunsuz ayarlar falan kumandadan zor oluyor.
17GB 4.5 saat sürmesi normal değil FTP bazlı cyberduck vs. gibi programlar kullanarak yapmanı öneririm daha hızlı oluyor.
Oversight'in son versiyonu gayet güzel çalışıyor, tam olarak problemin ne olduğunu söylersen yardım etmeye çalışırım, onu da bilgisayar üzerinden ayarlamak daha kolay;
açıp sağ üstteki ayarlar kısmından rescan yaptırıyorsun, ama tabi taradığın klasörlere dikkat etmen lazım taradığım filmlerin yazım yanlışlarıda taramayı etkiliyor, Film Adı, tarih şeklinde yazarsan faydası oluyor ben bütün hepsini Movies klasöründe tutuyorum, diziler de Tv klasöründe durursa rescan diyip 10-15dk (internet hızına göre değişir) beklersen IMDB'de posteri olan filmleri düzgün bir şeklide arayüz haline getiriyor program;
Bana daha ayrıntılı bir şekilde sorarsan sorularını daha iyi açıklmaya çalışırım, kolay gelsin...