CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN HİÇ BAĞLANTI BİLE YOK BİRTÜRLÜ WİN 7DE AĞ BAĞLANTISI YAPAMIYORUM --------------------------------------------------------------------------------
acil yardım lütfen arkadaşlar
sorunum windows 7de bir türlü stabil bağlantı kuramıyorum... ağ da pch yi bir görüyor bir görmuyor bunun nedeni ne olabilir xp de böyle bir sorun yok....
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN HİÇ BAĞLANTI BİLE YOK BİRTÜRLÜ WİN 7DE AĞ BAĞLANTISI YAPAMIYORUM --------------------------------------------------------------------------------
acil yardım lütfen arkadaşlar
sorunum windows 7de bir türlü stabil bağlantı kuramıyorum... ağ da pch yi bir görüyor bir görmuyor bunun nedeni ne olabilir xp de böyle bir sorun yok....
Windows 7 ağ bağlantılarına girin ordan PCH-A110 görülmesi lazım.Üstüne çift tıklayın size kullanıcı adı ve parola sorucak kullanıcı adı nmt parolada 1234(değiştirmediyseniz) yazınca ağ bağlantısından popcorn içindeki hdd deki dosyaları görebilirsiniz.
bir aydır NMT menüsünde torrent,isight başlıyor diyor ama hala başlayamadı.Bilgisayardan nmt ile bağlanmaya çalıştığımda nmt ftp sunucusuna bağlanmıyor diyor açtım kapadım bir türlü olmadı başlatılıyor diyor hepsi bu....
quote:
Orijinalden alıntı: dede01
bir aydır NMT menüsünde torrent,isight başlıyor diyor ama hala başlayamadı.Bilgisayardan nmt ile bağlanmaya çalıştığımda nmt ftp sunucusuna bağlanmıyor diyor açtım kapadım bir türlü olmadı başlatılıyor diyor hepsi bu....
Sanırım cihaza kurduğunuz 3.party programlarla alakalı bir sorun oluşmuş. Cihazın içindeki diski sıfırdan formatlayıp , yeni baştan NMT kurulumu yapmanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: popcornhour
quote:
Sanırım cihaza kurduğunuz 3.party programlarla alakalı bir sorun oluşmuş. Cihazın içindeki diski sıfırdan formatlayıp , yeni baştan NMT kurulumu yapmanız gerekiyor.
Nasıl formatlayabiliriz...
FG Digital battı mı ?
Geçen sene FG Digital'den donanımhaber üyelerine özel kampanyadan Popcorn Hour almıştım. Bir haftadır telefonları cevap vermiyor ?
Arkadaşlar merhaba,
DTS ile decode edilmiş .wav formatında bir müzik dosyası indirdim. Bunu popcorn ile çalıştırmak istiyorum ama tısssssssssssss sesinden başka bir ses alamıyorum. Popcorn hour bunu nasıl decode edemiyor anlayamadım. Audio video bölümünden gerekli ayarları da yaptım (ya da yaptığımı sanıyorum) ama bir türlü beceremedim. Bu dosyayı popcorn hour ile nasıl dinlerim teşekkür ederim. Amfim yamaha rx-v450.
Çok parçalı filmleri birleştirirken şu hatayı veriyor.
quote:
Çok parçalı filmleri birleştirirken şu hatayı veriyor.
arkadaşlar pc üzerinden pch a110nun harddiskine giriyorken artık giremiyorum, nmt pogramı üzerinden kapatma açma ,nmt firmware update yapılıyor fakat bir türlü hard diski görünmüyor,paylaşım da açık,ipler doğru
samsung HD502HJ harddisk a-110 ile uyumlu olur mu acaba? ben listede göremed,m ama o liste ne kadar sürede güncelleniyor orası malum
Selamlar; Logicetch z5500 ve popcronhour sahibiyim, bluray filmlerde bir türlü decoderin ekranında dts yazısı çıkartamadım, blurayi popcrondaki harddiskten açıyorum, ikisi birbirine optik olarak bağlı. Acaba popcorn ses ayarlarında ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bütün hoparlörlerden ses gelmesine rağmen bir türlü dts yazısını göremedim decoder de, normalde popcornnun sesi çözüp göndermesi gerekmez mi? (z5500'ün çözme özelliği yok ama oynatma özelliği var)
quote:
Orijinalden alıntı: Jack5daniels
Selamlar; Logicetch z5500 ve popcronhour sahibiyim, bluray filmlerde bir türlü decoderin ekranında dts yazısı çıkartamadım, blurayi popcrondaki harddiskten açıyorum, ikisi birbirine optik olarak bağlı. Acaba popcorn ses ayarlarında ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bütün hoparlörlerden ses gelmesine rağmen bir türlü dts yazısını göremedim decoder de, normalde popcornnun sesi çözüp göndermesi gerekmez mi? (z5500'ün çözme özelliği yok ama oynatma özelliği var)
Z5500'ün çözme özelliği var,dts yazısını görmeye çalıştığınız led ekran dekoder yani "çözücü"nün üzerinde.Bende WDTV GEN1 ve z5500 var;bilindiği üzere WDTV GEN1 DTS sesleri çözemiyor sadece aktarabiliryor ve ben de aktarılan bu sesin Z5500'üm sayesinde çözülmesiyle DTS yazısını ekranda görerek mükemmel bir ses elde etmiş oluyorum. WDTV'de video ve ses ayarları bölümünde ses sekmesinde dijital ve stereo diye bir seçenek var;dijital seçilince dts yazı falan görünüyor,belki popcornda da böyle bir seçenek vardır bir kurcalayın isterseniz.
ayrıca a-110 daki sabit hdd ext3 mü daha hızlı olur ntfs mi dersiniz?
Popcorn a110 hiçbir mkv den ses gelmiyor. Görüntüler gayet düzgün bir şekilde çalışıyor ama ses gelmiyor. Optik kablo ve hdmi dan denedim ikisindede aynı şekilde. Avilerde vs. problem yok. Daha önce böyle bir problem yaşayan varmı ?
Teşekkürler
Kendi cevabımı veriyim. Seçenekler den ses ve video ya gelin aac seçeneğini analog pcm olarak seçin.
a-110 sğutma için usb notebook soğutucu mantıklı olur mu ve a-110 bu tip soğutucuları usb den tam performanslı çalıştırabilir mi bu cihazları?
ctorrenti kuramıyorum devamlı bu hatayı veriyor arkadaşlar lütfen yardım edin... Found hardware type: Syabas A/B type