Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 TB dahili benim bildiğim takılmıyordu siz takıp kullanıyorsanız ve memnunsanız bizlerde bundan sonra düşünelim...
  • Herhangi bir 2TB değil tabiki, uymluluk listesinde adı geçen 1 veya 2 tanesi takılabiliyor. Ben Western Digital WD20EADS taktım, sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Herhangi bir 2TB değil tabiki, uymluluk listesinde adı geçen 1 veya 2 tanesi takılabiliyor. Ben Western Digital WD20EADS taktım, sorun yok.

Teşekkür ederim...
  • quote:

Harici diskten kurtuldum. Dahili 2 TB disk takınca açılış hızlandı ve kök menüye dönüş 1-2 sn. sürüyor. Eskiden kök menüye dönmek istediğimde 1 dk.dan fazla sürüyordu. Eğer siz de aynı problemi yaşıyorsanız büyük kapasiteli harici diskten kurtulmanızı tavsiye ederim. Ama eğer elinizdeki harici diski değerlendirmek isterseniz, içindeki diskin PCH uyumlu olup olmadığını araştırın, ve kasasından söküp pch'nun içine takın.

Ayrıca YAMJ'ın film indexleme işini daha hızlı yapmak istiyorsanız, LAN'la uğraşmak yerine PCH'u USB slave olarak bilgisayarınıza takın. Saatlerce bekleme derdinden kurtulun.(bunu keşke daha önce akıl etseydim).

Yalnız YAMJ'ın yeni sürümünde yukardaki harf indexlerinin sol alt tarafında 1'den 9'a kadar rakamlar görüyorum, bu nedir anlamadım?

sevgili barsoy bende ileride almayı düşünüyorum. sis bunumu aldınız.WESTERN DIGITAL WD20EARS Caviar Green SATA2 2TB 64MB çünkü bendeki 1 tb olanı var memnunum.alırsam bunu alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

sevgili barsoy bende ileride almayı düşünüyorum. sis bunumu aldınız.WESTERN DIGITAL WD20EARS Caviar Green SATA2 2TB 64MB çünkü bendeki 1 tb olanı var memnunum.alırsam bunu alacağım.

Hayır WD20EADS aldım. Çünkü WD'nin tek uyumlu 2 TB harddiski bu görünüyor. Zaten topu topu 3 model var 2TB uyumlu olarak. Diğer ikisi Hitachi marka. Linkten bakabilirsiniz A110 uyumlu modellere:

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110

• Arkadaşlar, YAMJ'da apple'ın film fragmanlarını oynatabiliyor musunuz? Bende trailer linkleri görünüyor ama bastığımda boş sayfa açılıyor seyredemiyorum.
  • Pop Corn Hour A110 iki usb girişi var birisinde D-Link wireless stick takılı diğer Usb'de harici hardisk USB çoklayıcı ile iki harici hardisk takabilirmiyim...
  • Arkadaşlar son firware yüklü bende ama topluluklardan youtube falan izlemek istediğim ve diğerlerinde PopCorn Buffering ..... COULD NOT PLAY error diye bir hata alıyorum bunu nasıl çözeriz acaba sizde durum nedir
  • yahu arkadaşlar .birşey sormak istiyorum.bir WDTV LIVE kullanıcısı olarak.
    acaba popcornhour da istediğimiz bir radyoyu ekliyebiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede01

Pop Corn Hour A110 iki usb girişi var birisinde D-Link wireless stick takılı diğer Usb'de harici hardisk USB çoklayıcı ile iki harici hardisk takabilirmiyim...

Muhtemelen evet.

@ilkerxxx

İnternet ayarlarını yaparsanız dinleyebilirsiniz.

@Blade__

Oynatmayı bırakın youtube, nmt makinelerin erişimini yasaklamıştı siz nasıl youtube'a girdinizki?

@barsoy

Hangi yamj hocam o? :)
  • Selamlar

elimde a100 bulunmakta

dahılı olarak takacagım SAMSUNG HD502HJ hdd ye baktıgımda soyle yazıyor
    "Works like a charm, very quiet and cool on A-110. Formatting to EXT3 and NMT app install was very fast. "
    a-100 e takıcam ama bıldıgım kadarı ıle IDE takılıyo diyorlardı sadece Bu hdd yı kulanabılrmıyım sizce

bırde elımde harıcı olarak wd 640gb mybook var fakat bunu taktıgım zaman popcorn görmüyo taktıgım zaman usb aygıt tanımlanıyo dıyo ama bellı bı sure gectıkten sonra ana ekrana atıyo sebebını veya çözümünü bilen varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 7 Mayıs 2010; 15:09:11 >
  • arkadaşlar ben bişey soracağım ben 1yıldır popcorn hour-a110 kullanıyorum ve benim eski kullandığım harddisk seagate 11as serisi 500GB HDD VARDI ve tam uyumlu idi torrent ve tüm eklentileri kurabiliyordum şimdi daha yeni bir tane hdd aldım aldığım hdd samsungun aşşağıda yazan modeli şimdi benim sorum şu internetten hdd uyumluluğuna sorun çıkmaz yazıyor şimdi bu harddiski pch de kullanan varmı ??aranaızda sorun çıktı mı hiç ?? özellikle torrent ve diğer uygulamaları rahatlıkla destekliyormu ___?
    Brand: Samsung SpinPoint F1 3,5"
    Model: HD103UJ
    Size: 1TB
    Notes: works without Problems
  • quote:

Herhangi bir 2TB değil tabiki, uymluluk listesinde adı geçen 1 veya 2 tanesi takılabiliyor. Ben Western Digital WD20EADS taktım, sorun yok.

2tb hdd niz hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Bir sorum olucak.Popcorn'a 3,5 inç hdd takınca ısınma oluyor bu ısınmanın cihaza zararı olurmu ? Bende ilk olarak 3,5 inç hdd takmıştım sonra ısındığından dolayı çıkartıp 2,5 inç hdd taktım şimdi o kadar çok ısınmıyor.Görüşünüzü almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

2tb hdd niz hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Bir sorum olucak.Popcorn'a 3,5 inç hdd takınca ısınma oluyor bu ısınmanın cihaza zararı olurmu ? Bende ilk olarak 3,5 inç hdd takmıştım sonra ısındığından dolayı çıkartıp 2,5 inç hdd taktım şimdi o kadar çok ısınmıyor.Görüşünüzü almak isterim.

Ben günde 4-5 saat kullanıyorum, geri kalan zamanlarda da sadece off tuşundan ekran kapatıyorum (Cihazı tamamen kapatmıyorum).
    Isınma oluyor ama beni endişelendirecek kadar değil. Şimdiye kadar bir zararını görmedim.

• Arkadaşlar dün popcorn A110 ile film izlerken pause alıp işimi gördükten sonra ekran koruyucu başlamış olan A100 da filme devam etmek için play tuşuna bastığımda couldnt play mesajı aldım. Cihazı tekrar kapatıp açtığımda ise usb donannımlarının tanındığı ekranda (back up....ekranı) takılıp kaldı. Defalarca yeniden başlatmama rağmen böyle devam etti. Fabrika ayarlarına döndüm, yeniden yazılım yükledim hep aynı son. Sonra dahili 1 TB WD 3,5 HDD çıkardım sorunsuz olarak başladı filmi (diğer harici diskteki aynı filmi)izledim. Daqhili diski dock station ile pc ye bağladım sorun yok. Tekrar A110a taktım. Malesef aynı takılıp kalıyor. Tekrar çıkarttım sorun yok. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahdettinp

Arkadaşlar dün popcorn A110 ile film izlerken pause alıp işimi gördükten sonra ekran koruyucu başlamış olan A100 da filme devam etmek için play tuşuna bastığımda couldnt play mesajı aldım. Cihazı tekrar kapatıp açtığımda ise usb donannımlarının tanındığı ekranda (back up....ekranı) takılıp kaldı. Defalarca yeniden başlatmama rağmen böyle devam etti. Fabrika ayarlarına döndüm, yeniden yazılım yükledim hep aynı son. Sonra dahili 1 TB WD 3,5 HDD çıkardım sorunsuz olarak başladı filmi (diğer harici diskteki aynı filmi)izledim. Daqhili diski dock station ile pc ye bağladım sorun yok. Tekrar A110a taktım. Malesef aynı takılıp kalıyor. Tekrar çıkarttım sorun yok. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.

cihaza her hangi 3.party yazılım veya template kurdunuz mu ?

• arkadaşlar bende a-110 makina var yeni sürümü kurim dedim ama ne online nede usb den kuramadaım ve firmware update dedikten sonra nmt uygulamalrına baktım hiçbir çalışmıyor pcden de popcornu göremiyorum artık sanırım nmt uygulamaları çlışmıyor diye heralde devamlı modemin ikinci portundan ağ üzerinden görüyordum ellerim kırılsın nerden yüklemeyi denedim şimdi hiçbirşey yapamıyorum ne yapmam lazım lütfen bilge kiiler bana yardım edebilirlermi hardiskin içinde sürüsüyle film ve dizi var bide fresh setup diye bir yazı çıktı eğer bun denersem hardiskteki filmlerin silineceğinden korkuyorum acaba fresh setup dediği hddye format atmı demek oluyor.eski güzel günlerime dönmek istiyorum lütfen yardım.
  • acil yardım lütfen arkadaşlar

sorunum windows 7de bir türlü stabil bağlantı kuramıyorum...
    ağ da pch yi bir görüyor bir görmuyor bunun nedeni ne olabilir xp de böyle bir sorun yok....
  • sayın MİXENON arkadaşım;

benim sorunum yeni çıkan firmware i gördüm deim bir kurayım ama malesef kuramıyorum ne online nede usb den firmwareyi kuramıyorum.Bu olayı yaşamadan önce herşeyim çalışıyordu.Bunu denedikten sonra hiçbirşey çalışmamaya başladı şöyle özetliyeyim eskiden pc den popcorna bağlanıp (adsl min 2.portundan ethernet vasıtasıyla) popcornumun içine filmleri atıyor gerekli düzenlemeleri yapıyrdum.şimdi bu yeni firmwareyi kurmayı denedim ya ondan sonra içindeki samba serverler my ihome ların bulunduğu ayarlar kısmındaki herşey stop oldu heralde onlar (eskiden çalışıyor yazıyodu) çalışmıyor diye ben pc den bağlanıp popcornun içine giremiyorum.Heralde içindeki bütün filmlerim silinecek eğer format atarsam.Şİmdi esas sormak istediğim daha önceki bir yazında hdd deki filmleri yedeklemekten bahsetmişsin bunu nasıl yaptın acaba banada anlatırsan makinadaki filmleri kaybetmemiş olacağım en kısa zamanda cevabını bekliyorum lütfen yardımcı ol teşekkürler saygılar
    ..

• PCH HDD'ini PC'ye takın yada PCH'nu usb slave portundan bilgisayara bağlayın; ext2fsd programı ile içindeki dosyaları görebildikten sonra yedeğini alıp format atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.