Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni c200 aldım. Acaba bu ürüne hem DVD Disk hem dahili dik kurmak istersem ...nasıl bir düzenek kurmalıyım.

Disk için:2,5" notebook? 2,5" normal mi kullanmalıyım yoksa 3,5" de olur mu?
    DVDRW için kutulu mu? kutusuz mu? sata mı pata mı?

teşekkürler
  • Selamlar,
    PCH A110 kullanıyorum,
    dahili 1TB disk uzerınde son firmware ve nmt uygulamaları kurulmus durumda
    telnet, ftp server ve benzeri uygulamaları calısıyor
    asagıdakı sorularım hakkında yardımcı olabılırsenız sevınırım ;
    1_ nmt uygulamasında cıhazda windows sharing ıle baglanabılıyorum, ve bu baglantı ıcın sıfre tanımlanabılıyor
    bunun dısında diskte olusturdugum folder lar ıcın ayrıca paylasım acıp sıfre tanımlayabılır mıyım ?
    yani herhangi bır folder olusturup, buna ayrı bır kullanıcı adı ve sıfre tanımlayabılır mıyım ?
    2_ cıhazda flv dosyaları oynatılabılıyor mu ?
    cihaz diskteki flv dosyalarını gormuyor
    3_ cıhazdakı telnet uygulaması sorunsuz calısıyor, fakat sıfresız kullanılıyor
    telnet uygulamasına sıfre tanımlayabılır mıyım ?
    4_ youtube sitesi cihaz erisimi ıcın kapatılmıs, acma ımkanı var mı ?
    bunun dısında hangı sıtelere baglanıp ıcerık ızleyebılıyoruz ?
    5_ nmt uygulamasının ftp server ozellıgının log dosyası var mı? varsa nerdedır ?
    ipcamera normal bir ftp server a goruntu atabılıyor fakat bu cıhazın ftp server ını tanımladıgımda,
    uzantısı bılınmeyen bır dosya upload edebılıyor, log dosyasını ınceleyebılırsem belkı sorunu cozebılırım
    ya da nmt uygulamasının ftp server ozellıgını dısable edıp baska bır ftp server kurma ımkanı var mıdır ?
    6_ bu cıhazla ılgılı cok daha detaylı bılgılere erısebılecegım turkce bir site ya da forum var mıdır ?

• @varidat, hocam elimden geldiğince cevaplıyayım sorularını.

1-Malesef öyle birşey mümkün değil.

2- Oynatıyor ama,Flv konusunda sorun yaşayanlar çok forumda rastladığım kadarıyla.

3-Evet

4-Youtube nmt modüllerinin erişimini yasakladı şimdilik, yakında düzelmesini umuyorum.NMTinstaller ile değişik içerikler yükleyebilirsiniz, skyradyo,cast,board vs

5-Logdan kastınız nedir?

6-Türkçe forum bildiğim kadarıyla yok. Sorununuz olursa sormaktan çekinmeyin, NMT resmi sitesiwww.networkedmediatank.com dur eğer ingilizceniz varsa mutlaka göz atın siteye.
  • ATAHAN 77

Bende 1 tb samsung 5400 Rpm olanı taktım ve gayet güzel çalışıyor. Son firmvare ve JAMJ yükledim gayet güzel çalışıyor çok memnunum.. Gönlüm 1,5 tb samsung olanının takmaktı ama listede olmadığı için riske girmek istemedim.

tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkh57 -- 18 Mart 2010; 21:13:32 >
  • @Exhell,
    Yanitların ıcın tesekkurler

Birinci sorumda, cıhazda bir adet sharing var ve bir adet user/pass var,
    ve ben bu sifreyı paylasmak ıstemıyorum,
    ıstıyorum kı, mesela sadece film klasoru ıcın ayrı bır user/pass ıle payalasım acabıleyım.
    cıhazın buna ızın vermemesı cok kotu.

Ikıncı sorumda, cihaz acılısta movie kısmından gelınce diskteki .flv dosyalarını gormuyor.
    acaba bunun ıcın ayrı bırsey yukleyıp, tools kısmından mı devam etmem gerekıyor ?

Ucuncu sorumda telnet erisimine nasıl sıfre koyabılecegım konusunda yardımcı bır lınk verebılır mısın ?

Dorduncu sorumda nmt installer yuklemıstım fakat dogru durust bır ıcerık gelmedı, mesela saya tv hep hata verıyor,

Besincı sorumda, mesela server a iis server ya da ftp server kurdugumuzda, bir log dosyası vardır.
    bu log dosyasında bız baglanmaya calısanları, ne sekılde baglandıklarını, baglanamadılarsa ne hatası aldıklarını,vb..
    detaylı bılgılerı gorebılırız, boylece hatayı cozmek kolay olur. bu ornekte bır log dosyası goremedıgım ıcın,
    ipcamera nerde hata alıyor, sorun nedır tespıt edemıyorum. ya da ftp server uygulamasının config dosyasını bulsam,
    belkı detaylı ozellıklerını gorebılecegım

Altıncı sorumda, vermıs oldugun siteyı elımden geldıgınce ınceledım, ıngılızce konusunda sıkıntı yok,
    fakat evde ıkız bebekler var :) gec saatte uyuyorlar, bazen 12:00 yi buluyor yatmaları,
    onlar yatana kadar da ben bununla ılgılenemıyorum, o saatten sonra da elde kumanda notebook basında uyuyakalıyorum.
    yeterlı deneme yanılma yapabılecegım vaktım olsa bıraz daha kolay olacak
    o yuzden de tecrubelı arkadaslardan yardım ıstemek zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varidat -- 21 Mart 2010; 23:22:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: varidat

@Exhell,
    Yanitların ıcın tesekkurler

Birinci sorumda, cıhazda bir adet sharing var ve bir adet user/pass var,
    ve ben bu sifreyı paylasmak ıstemıyorum,
    ıstıyorum kı, mesela sadece film klasoru ıcın ayrı bır user/pass ıle payalasım acabıleyım.
    cıhazın buna ızın vermemesı cok kotu.

Ikıncı sorumda, cihaz acılısta movie kısmından gelınce sikteki .flv dosyalarını gormuyor.
    acaba bunun ıcın ayrı bırsey yukleyıp, tools kısmından mı devam etmem gerekıyor ?

Ucuncu sorumda telnet erisimine nasıl sıfre koyabılecegım konusunda yardımcı bır lınk verebılır mısın ?

Dorduncu sorumda nmt installer yuklemıstım fakat dogru durust bır ıcerık gelmedı, mesela saya tv hep hata verıyor,

Besincı sorumda, mesela server a iis server ya da ftp server kurdugumuzda, bir log dosyası vardır.
    bu log dosyasında bız baglanmaya calısanları, ne sekılde baglandıklarını, baglanamadılarsa ne hatası aldıklarını,vb..
    detaylı bılgılerı gorebılırız, boylece hatayı cozmek kolay olur. bu ornekte bır log dosyası goremedıgım ıcın,
    ipcamera nerde hata alıyor, sorun nedır tespıt edemıyorum. ya da ftp server uygulamasının config dosyasını bulsam,
    belkı detaylı ozellıklerını gorebılecegım

Altıncı sorumda, vermıs oldugun siteyı elımden geldıgınce ınceledım, ıngılızce konusunda sıkıntı yok,
    fakat evde ıkız bebekler var :) gec saatte uyuyorlar, bazen 12:00 yi buluyor yatmaları,
    onlar yatana kadar da ben bununla ılgılenemıyorum, o saatten sonra da elde kumanda notebook basında uyuyakalıyorum.
    yeterlı deneme yanılma yapabılecegım vaktım olsa bıraz daha kolay olacak
    o yuzden de tecrubelı arkadaslardan yardım ıstemek zorunda kaldım

Log konusuna cevap vereyim, cuteftpyi deneyebilirsiniz. Aktarım sırasında logları gösteriyor. Telnetle ilgilenmediğim için şifre koymayı bilmiyorum google a veya resmi nmt forumlarına sorabilirsiniz en net cevabı ordan alabilirsiniz ancak.

• arkadaşlar myihome ile başım dertte,cihazda sürekli başlatılıyor görünüyor ama başlamıyor,müzik dinlerken shuffle olmuyor,music jukebox 8 i kurdum,müzik listelerini oluşturdum ama karışık çalma olmuyor maalesef,bu nasıl çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Neden optıc kabloya ihtiyac duyuyorsun.
    HDMI ile onkyo 607 ye hem ses hemde görüntü gider.
    607 dende tv ye sadece görüntü istersen.
    istersen hem görüntü hem ses
    Bir onkyoluya heryerde yardım yapılır

dostum mesajını yeni okuyorum,
    o sıralar onkyosuz yaşantının planlarını yapıyordum,şu an da yok,
    ama yine yukardaki sorunuma yardımcı olursun diye düşünüyorum
  • sonunda shuffle problemini çözdüm,
    ilk olarak yazılımı güncelledim,bu arada yeni yazılım çıkmış,
    myihome pchta çalışıyordu artık ama shuffle olmuyordu yine müzikler.
    son olarak m3u uzantılı müzik listelerini eskiden olduğu gibi jsp yaptım,sorun çözüldü.
  • Yeni firmware çıkmış.

http://www.popcornhour.com/download/A110/01-17-100317-15-POP-403.html

Release Date : 24 March 2010
    Firmware Version : 01-17-100317-15-POP-403-000
    Release Note :
    1. Requires NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. Fixed file copy over 4GB from FAT filesystem will hang
    3. Added show % during for firmware update download
    4. New Transmission BT client 1.75 (need new NMT app installed)
    5. Added trickmode (pause, FF, volume) for RTSP, where applicable
    6. Add special characters handling for WiFi SSID
    7. Added Shoutcast Internet radio
    8. Fixed NFS cannot read some folders when root level contain many folders
    9. Added Arabic (CP1256) external subtitle support.
    10. Fixed colorspace for SD/HD file playback
    11. Added missing Slovenian subtitle language
    12. Fixed IDX/SUB data decoding error causing garbled rendering with certain files
    13. Fixed: IDX/SUB with multiple languages
    NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403
    Release Note :
    1.Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000
    2. New Transmission BT client version 1.75

• koklu değişiklik yok gibi
  • PCH bir süre açık kaldığında 1080p oynatamama sorununu düzeltemedilermi hala? Sırf bu bug yüzünden hala ocak 2008teki fwyi kullanıyorum.
  • iso oynatamama problemi çözülmüş
  • Wireless ile internete bağlıyken film izlediğimde görüntü kesik kesik geliyor. Sizce normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captured318 -- 28 Mart 2010; 16:06:29 >
  • internet hızı 1mb ise normal
  • Pardon sorumu yanlış sormuşum. Cihaz internete bağlı durumdayken hdd'den izlediğim 1080p filmlerde takılma oluyor. Bu normal mi acaba diye sormak istemiştim. Wireless adaptöru çıkardığımda sorun kalmıyor..
  • bunun nedeni ekran kartı ve media player da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captured318

Pardon sorumu yanlış sormuşum. Cihaz internete bağlı durumdayken hdd'den izlediğim 1080p filmlerde takılma oluyor. Bu normal mi acaba diye sormak istemiştim. Wireless adaptöru çıkardığımda sorun kalmıyor..

Bir de kablolu ile internete bağlanıp deneme şansınız var mı? Hangi wireless aparatı kullanıyorsunuz? Firmware güncellemesi de yaparsanız düzelebilir.
  • Selamlar öncelikle geçen sene almış olduğum pch a110 cihazımı satmak istiyorum fg dijitalden faturalı ve 1 yıl garantisi mevcuttur temiz durumda ve sorunsuzdur tüm aksesuarları ve kutusundadaır izmir ve civar illerde elden teslim edebilirim düşündüğüm rakam 350 tl ilgilenenler pm atabilir
  • Harici diskten kurtuldum. Dahili 2 TB disk takınca açılış hızlandı ve kök menüye dönüş 1-2 sn. sürüyor. Eskiden kök menüye dönmek istediğimde 1 dk.dan fazla sürüyordu. Eğer siz de aynı problemi yaşıyorsanız büyük kapasiteli harici diskten kurtulmanızı tavsiye ederim. Ama eğer elinizdeki harici diski değerlendirmek isterseniz, içindeki diskin PCH uyumlu olup olmadığını araştırın, ve kasasından söküp pch'nun içine takın.

Ayrıca YAMJ'ın film indexleme işini daha hızlı yapmak istiyorsanız, LAN'la uğraşmak yerine PCH'u USB slave olarak bilgisayarınıza takın. Saatlerce bekleme derdinden kurtulun.(bunu keşke daha önce akıl etseydim).

Yalnız YAMJ'ın yeni sürümünde yukardaki harf indexlerinin sol alt tarafında 1'den 9'a kadar rakamlar görüyorum, bu nedir anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.