Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: remix71
    Arkadaşlar kolay gelsin.

www.hepsidijital.com sitesinden, A-110'umu evdeki wireless ağıma bağlamak için bir USB adaptör aldım. Popcorn hour'un orjinal adaptörü stokta olmadığından, web sitesinde UYUMLU olduğunu söylediği bu cihazı aldım:

http://www.hepsidijital.com/x_popcorn-hour-popcorn-hour-uyumlu-wireless-usb-adaptor_92317.php

Ancak eve getirip A-110'a bağladığımda, cihaz bunu tanımadı. Network kısmında sadece "Wired manual" ve "Wires Auto" seçenekleri çıkıyor, Wireless seçenekleri çıkmıyor. Cihazım en son firmware güncellemesi de yapılmış durumda. Bu cihazı test eden/kullanan oldu mu aranızda? Bir de A-110'da wireless seçenekleri sadece USB cihazı takınca mı çıkıyor? Tşk.

Hepsidijital pahalı urun satan bir site a110 ile sorunsuz çalışan tp link 821 i 30-35 tl ye heryerden satın alablirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hha

ArKADAŞLAR MERHABA A-110 POPCORN MODELİ VAR BENDE 1 SENEDİR KULLANIYORUM.
    FAKAT HİÇ GÜNCELLEME YAPMADIM İNTERNET YOK EVİMDE FAKAT GÜNCELLEME DOSYASINI İNDİRDİM İNTERNETTEN EN SON OLANINI HARİCİ HDD YE ATTIM FAKAT GÜNCELLEME YAPAMIYPORUM BUNUN GÜNCELLEMESİ SADECE İNTERNETTEN Mİ OLUYOR.
    VEYA ARKASINA KABLI BAĞLAMADAN NASIL BİR ÇÖZÜM BULABİLİRİZ...
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

Boş bir USB bellek (parmak bellek) kullanmanız lazım. Harici disk olmaz. Bilgisayarda Zip dosyasını USB belleğin kök klasörüne çıkartın; popcorna takın, usbupdate.html dosyasını çalıştırın. (dosyayı göremiyorsanız mavi tuşa basın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Orijinalden alıntı: hha

ArKADAŞLAR MERHABA A-110 POPCORN MODELİ VAR BENDE 1 SENEDİR KULLANIYORUM.
    FAKAT HİÇ GÜNCELLEME YAPMADIM İNTERNET YOK EVİMDE FAKAT GÜNCELLEME DOSYASINI İNDİRDİM İNTERNETTEN EN SON OLANINI HARİCİ HDD YE ATTIM FAKAT GÜNCELLEME YAPAMIYPORUM BUNUN GÜNCELLEMESİ SADECE İNTERNETTEN Mİ OLUYOR.
    VEYA ARKASINA KABLI BAĞLAMADAN NASIL BİR ÇÖZÜM BULABİLİRİZ...
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

Boş bir USB bellek (parmak bellek) kullanmanız lazım. Harici disk olmaz. Bilgisayarda Zip dosyasını USB belleğin kök klasörüne çıkartın; popcorna takın, usbupdate.html dosyasını çalıştırın. (dosyayı göremiyorsanız mavi tuşa basın)

BARSOY TEŞEKKÜRLER SAYENDE GÜNCELLEMEYİ YAPTIM ..

• selamlar

daha bir iki hafta önce aldığım popcorn a-110'u tp-link 300mb wireless çubuk ile birlikte satmak istiyorum, ilgilenen arkadaşlar lütfen pm atsınlar, ayrıca sahibinden.com'da da ilanım mevcut

çok teşekkürler,
  • Arkadaşlar A110 modelinde iptv kullanan varmı? Türk telekomun yakında başlatacağı iptv yi bu cihazda kullanabilecekmiyiz acaba? Bildiğim kadarıyla iptv özelliği var bu modelin. Ne dersiniz bunu çok merak ediyorum inşallah ekstra bir cihaz almadan 110 kullanabiliriz.
  • Sonunda NMT uygulamalarını yüklemeyi başardım. Önce NMT forum sitesinde a-200 ün son sürümünü USB den yükledim.
    Yine formatlama hatası verince farklı bir HDD ile denedim ve yüklendi. Sorun HDD deymiş. . Ancak PCH de sorun olan HDD yi PC de sorunsuzca kullanıyorum. HDD Samsung 120 GB sata. İşin bu kısmı benim için hala anlaşılmış değil. Neyse önemli olan NMT uygulamalarını kurmaktı.
  • A-110 için 2 TB dahili disk onaylanmış, haberim yoktu. Ama fiyatı pch fiyatına.

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110

Yalnız oradaki (WD15EADS) 30 dakika süre nedir, açılış süresi mi anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan77

Sonunda NMT uygulamalarını yüklemeyi başardım. Önce NMT forum sitesinde a-200 ün son sürümünü USB den yükledim.
    Yine formatlama hatası verince farklı bir HDD ile denedim ve yüklendi. Sorun HDD deymiş. . Ancak PCH de sorun olan HDD yi PC de sorunsuzca kullanıyorum. HDD Samsung 120 GB sata. İşin bu kısmı benim için hala anlaşılmış değil. Neyse önemli olan NMT uygulamalarını kurmaktı.

Sizin HDD bozuk değil sadece PCHya uyumlu HDDler arasında değil. Yeni HDD alacak arkadaşlar bu listeyi mutlaka dikkate almalı. İyi marka diye aldığınız HDDnin her modeli uyumlu olmuyor. Mesela Samsung aslında çok iyi, çünkü az ısınma özellikli bir marka, ama alacağınız markanın alacağınız modeli bu linkteki listede onaylanmamışsa fiyatı çok uygun da olsa riske girmeyin...(Bu liste A-200 için geçerlidir sadece)
    http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/A-200_Compatibility_Lists

• quote:

Arkadaşlar kolay gelsin.

www.hepsidijital.com sitesinden, A-110'umu evdeki wireless ağıma bağlamak için bir USB adaptör aldım. Popcorn hour'un orjinal adaptörü stokta olmadığından, web sitesinde UYUMLU olduğunu söylediği bu cihazı aldım:

http://www.hepsidijital.com/x_popcorn-hour-popcorn-hour-uyumlu-wireless-usb-adaptor_92317.php

Ancak eve getirip A-110'a bağladığımda, cihaz bunu tanımadı. Network kısmında sadece "Wired manual" ve "Wires Auto" seçenekleri çıkıyor, Wireless seçenekleri çıkmıyor. Cihazım en son firmware güncellemesi de yapılmış durumda. Bu cihazı test eden/kullanan oldu mu aranızda? Bir de A-110'da wireless seçenekleri sadece USB cihazı takınca mı çıkıyor? Tşk.

Merhaba,

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Popcorn için tplink wn422g (antenli) kablosuz usb aparatı aldım, ne yazık ki bir türlü çalıştıramadım. Cihazımda son çıkan firmware ve NMT uygulamaları yüklü dolayısı ile son çıkan yazılım ile birlikte tplink in çalışması gerekiyor ama ne yaptıysam çalıştıramadım, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

• quote:

quote:

Arkadaşlar kolay gelsin.

Ben kullanıyorum yaptıklarımı anlatayım,
    Kurulum,
    Ağ, Mod bölümünde Kablosuz otomatik ıp,kayıt,
    Kablosuzu ayarla,
    ssıd listesi kablosuz ağını bul,
    şifreni gir ve kayıt de tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede01 -- 27 Şubat 2010; 11:15:51 >

• quote:

Sonunda NMT uygulamalarını yüklemeyi başardım. Önce NMT forum sitesinde a-200 ün son sürümünü USB den yükledim.

Bende A 200 siparişi verdim ancak elime daha ulaşmadı. Kullandığınız uyumlu olan o farklı hard diskin marka ve modeli nedir acaba. A 200 gelince eğer fiatıda uygunsa kullanabilirim.HDD Samsung 120 GB sata olan önceki mi yoksa sonra taktığınız mı?
    tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkh57 -- 27 Şubat 2010; 13:01:59 >
  • Ip Tv olayini ben de merak ediyorum dogrusu. Superonline Lig Tv'yi webden bedava hediye etti. Popcorn'dan Full Hd seyredebilecek myim diye bugun yarin biraz yoklayacagim...
    Sonucta flash aplication, web page baglanip stream edebilmesi lazim.
    Paylasirim denedigimde...
  • beyler bu iptv olayını çözen oldu mu acaba?
  • Hem telekom iptv hem fe superonline superplay diye bir iptv hizmeti baslatti. Ben biraz yabanci forumlari kurcaladim, VLC ile streamingden bahsediyorlar.
    PCH'den superonline superplay (lig tv sezon sonuna kadar ucretsiz hediye, video on demand film de seyredebiliyorsunuz) sayfayi girdim, Flash 10 yuklemeniz gerekli diyor.
    Benim teknik bilgim bu konularda sifir, SAYA TV vs. gorebiliyorum. Ama flash cihaza nasil yuklenir hic bir sey bulamadim. Veya VLC...
    bir el atabilecek network uzmanina ihtiyac sonsuz.... Youtube eskiden erisilebiliyordu, ama ben interneti yeni bagladim cihaza ve su an gormuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 4 Mart 2010; 22:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkh57

quote:

Bende A 200 siparişi verdim ancak elime daha ulaşmadı. Kullandığınız uyumlu olan o farklı hard diskin marka ve modeli nedir acaba. A 200 gelince eğer fiatıda uygunsa kullanabilirim.HDD Samsung 120 GB sata olan önceki mi yoksa sonra taktığınız mı?
    tşk

NMt leri yükleyemediğim HDD Samsung 120 GB olan.
    Sonradan aldığım ve şu ana kadar sorunsuz kullandığım ise yine samsung 1 TB 7200 rpm hdd.
    Ancak a-200 e uyumlular listesinde benim aldığım modelin 5400 rpm olanı var, yani bendeki model yok. Uyumlular listesinde benim aldığımla aralarında sadece rpm farkı var.
    Ben HDD yi aldıktan sonra listeye baktım :(
    Listeyi görmediğim içinde aynı markanın 5400 rpm mi yoksa 7200 rpm mi tercihini doğal olarak 7200 den yana kullandım.
    Fakat tekrar belirteyim şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum.

• WD20EADS kullanan var mı? Sorun çıkarıyormu yada açılış yavaş mı?
  • A-200 siparişini veren arkadaşlar nereden veriyor acaba ? Yardımcı olabilirlerse sevinirim...
  • quote:

WD20EADS kullanan var mı? Sorun çıkarıyormu yada açılış yavaş mı?

ben EGREAT M33A da kullanıyorum.çok memnunum.WD20EADS nin özelliği az ısı yayması.açılışın yavaş olması hdd den kaynaklanmaz.içindeki verinin az veya çok olmasına bağlı.
    bide usb den birkaç harddisk bağlandığında mesela bendeki m33a ne kadar çok harddisk bağlarsanız o kadar geç açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

WD20EADS kullanan var mı? Sorun çıkarıyormu yada açılış yavaş mı?

ben EGREAT M33A da kullanıyorum.çok memnunum.WD20EADS nin özelliği az ısı yayması.açılışın yavaş olması hdd den kaynaklanmaz.içindeki verinin az veya çok olmasına bağlı.
    bide usb den birkaç harddisk bağlandığında mesela bendeki m33a ne kadar çok harddisk bağlarsanız o kadar geç açılır.

Zaten ben de o yüzden dahili HDD almak istiyorum. Çünkü galiba usbden bağlanan harici diskler linux formatında olmadığı için açılması uzun sürüyor. Şuan 1.5 TB'lık harici disk kullanıyorum(%90 dolu ); her kök menüye dönmek istediğimde 1-2 dakika beklemek zorunda kalıyorum. Eğer dahili HDD takar ve formatlarsam bu süre kısalır diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar, bir dreambox ile bir popcornhour cihazı birbirine nasıl bağlanılır?
    PCH ile dreamdekik analları izleme imkanı var mıdır?

Hadi sağlam bir linuxçu bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.