Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben WD Caviar Green 1TB modelini kullanıyorum sorun yaşamadım.
  • Hdd degil Bluray sürücü
  • Yaklaşık 3 yıldır popcorn A110 kullanıyorum ve çok memnunum. Geçenlerde Amerika'dan aldığım Samsung harici dvd yazıcıyı usb ile popcorna bağlamak aklıma geldi. Çalışmasında herhangi bir sorun yok, gayet iyi. Yalnız bölge kodu olduğu için bazı dvd'leri okumadı. Buna yine Amerika'dan aldığım dvdler dahil. Bazılarını da sorunsuz çalıştırdı. Sorum; Bu harici dvd yazıcının bölge kodunu kırmak mümkün müdür?
  • Büyük ihtimalle LG GGW-H20L optic sürücü alıp kullanacağım.
    Umarım beni üzmez.
    Kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemefe

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum birkaç gündür a200ün üst kapagı açık bir vaziyette ve hddin üstünde büyük bir aleminyum soğutucu ile kullanıyorum daha hiç kapanmadı soğutucu yokken hdd el değmicek şekilde ısınıyordu sorunun ısıdan kaynklandığı belli oldu fakat çözüm ne olacak bir fikrim yok bu cihazı bu şekilde kullanamam heralde sancakbilgisayarla görüştüğümde cihazda bir sorun olmadığını bu sıcak aylarda böyle sorun olabileceğini yapacak bişey olmadığını söylediler.

Arkadaşlar sorun sıcaklıkdan değilmiş çok ilginç bir sorun var cihazın kapağı açıkken hdd görmeme sorunu yok cihazın kapağını kapatıp vidaladıktan 5 dk sonra sata hddi görmemeye başlıyor çok ilginç bir sorun ne yapmamı önerirsiniz

• arkadaşlar bu alette movie sheet özelliği varmı yani film sayfalarını kişiselleştiribilirmiyiz duvar kağıdı açıklamalar falan
  • Var

• Arkadaşlar merhaba ;

Konuların için de kayboldum doğrusu ve de cevabı tam bulamadım.

Elimde ki Popcorn Hour A110'a yeni indirdiğim 01-17-110314-15-POP-403-000 adlı güncellemeyi kurmak istiyorum.
    Bu konuda bana adım adım yapılacak işlemler konusunda yardımcı olabilmeniz mümkünmüdür acaba ?

Birde bu güncellemeyi yaptığımızda popcorn içine takmış olduğum ve F:ull Mkv film ile dolu olan 1 Tb lik hard diskin içinde ki filmler
    silinecek mi ? eğer siliniyorsa acaba hard diski çıkarıp öyle mi güncelleme yapayım ?

Teşekkürler
  • arkadaşlar A200 için fansız kasamı satıyorum. buradaki linkte satış ilanım var. buradaki linkte de ne olduğu nasıl yapıldığı videolu şekilde anlatılmış. aynı siteden de satın aldım. sıfır sesin yanında mükemmel de soğutma sağlıyor.
    2. el ilan bölümüne açarsam bu işle ilgilenen herkese ulaşamam diye düşündüm. umarım yöneticiler bir şey demez. bu arada herkese hayırlı bayramlar.

• arkadaslar mac os kullanıyorum fakat paylasılanlarda pch200 goruyorum fakat windowsta ag da gorudugum torrent download olayı cıkmıyor nasıl hallederiz :d
  • Arkadaşlar merhaba,

Belki popcorn hour ile pek alakası yok ama, philips 3D led tv aldım fakat popcorn hour ile film izlerken alt yazılar çok kötü sağda ve solda görünüyor. Altyazılar 3D'ye uygun hale nasıl getirilebilir, bir fikriniz var mı? Teşekkürler.
  • selam

sıfır gibi popcorn c200 var 5-6 film seyrettim en ufak leke dahi yok satıyorum ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.
  • quote:

quote:

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum birkaç gündür a200ün üst kapagı açık bir vaziyette ve hddin üstünde büyük bir aleminyum soğutucu ile kullanıyorum daha hiç kapanmadı soğutucu yokken hdd el değmicek şekilde ısınıyordu sorunun ısıdan kaynklandığı belli oldu fakat çözüm ne olacak bir fikrim yok bu cihazı bu şekilde kullanamam heralde sancakbilgisayarla görüştüğümde cihazda bir sorun olmadığını bu sıcak aylarda böyle sorun olabileceğini yapacak bişey olmadığını söylediler.

Arkadaşlar sorun sıcaklıkdan değilmiş çok ilginç bir sorun var cihazın kapağı açıkken hdd görmeme sorunu yok cihazın kapağını kapatıp vidaladıktan 5 dk sonra sata hddi görmemeye başlıyor çok ilginç bir sorun ne yapmamı önerirsiniz

Aynı sorun bendede vardı, hdd bitmek üzere ömrünü dolduruyor, yeni hdd takarak sorunsuz kullanıyorum ..

• bende hallettim sorunu sorun cihazdaymış sağolsun sancakbilgisayar yetkilisi necati bey değiştirdi cihazımı
  • [font="Times New Roman"]Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu foruma uğramıyordum bende A-110 kullanıcısıyım şimdi kafama takılan bir soru var elimdeki 1.5 tb lık ext hdd doldu şimdi 2TB lık bir hdd almayı düşünüyorum fakat hdd yi aldığım zaman popcornhour'a direk bağladığımda ntfs formatlı elimize ulaşan 2TB lık hdd mizi görüyormuydu yoksa onu ext3 e mi formatlamamız gerekiyordu onu unuttum bilgi sahibi arkadaşlar varmı acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssonerr -- 18 Aralık 2011; 12:45:36 >
  • Popcorn C-300 çıkmış.Forumda hiçbir bilgiye rastlamadım cihaz hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=47
  • quote:

Orijinalden alıntı: fobko

Popcorn C-300 çıkmış.Forumda hiçbir bilgiye rastlamadım cihaz hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=47

sigma 8647 kullanmışlar 8670 varken üstelik yeni piyasaya sürüyorsun en güncel işlemciyi takta sat

• İyi de 8647, 8670'den daha güçlü bir işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

İyi de 8647, 8670'den daha güçlü bir işlemci.

3d özelliği varmı bu işlemcide ?
  • Popcorn, sağlam ama pahalı ürün sattığı sürece, piyasada tutunma şansını kaybedecek. İnsanlar daha ucuz alternatifleri varken pahalı ürün almak istemiyor. Buna uyan firmalar ayakta kalacak (bknz: Dune 101-301) ama diğerleri için, yolun sonu uzak değil.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.