Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blade__

arkadaşlar bende popcorn A110 kullanıcısıyım bayadır forumdan ve bu konud uzağım yeni tv alıyorum 3d şimdi bizim bu 110 cihaz şuanki 3d filmleri falan destekliyormu yeni çıkan desteklemediği bir format falan varmı yepisyeni duruyor yeni cihaz almama gerek kalmaz inşallah

Çok uzun zamandır foruma girmedim. Sorunuzun üstünden bayağı bir zaman geçmiş ama yine de cevaplamak istedim. Ben de 3D tv aldım ve 4 senedir A-110 kullanıyorum. Herkes takılmalardan şikayet etmiş ama ben şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Buna Netten indirdiğim full bluray filmler (her biri yaklaşık 30, 40 gb) ve konserler dahil. 3D filmlerde de bir sorun yaşamadım sadece alt yazı sorununu çözemedim. A-110 iso blurayleri açmıyor zaten indirdiğim format ya full bluray ya da .mkv. Buna göre indirirseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Bu arada eskiden downloadmanager programı vardı popcorn da, hala daha var ama ne yaptıysam RS hesabım olmasına rağmen indiremiyorum, hata veriyor. Downloadmanager kullanan var mı popcorn'da ?

• yardım lütfen:

popcorn hour A110 daha önce açıp izleyebildiğim HD filmlerde (mkv) artık SES gelmiyor.
    Avi, Divx gibi HD olmayan filmlerde ses geliyor?

hiçbir değişiklik yapmadım durduk yerde oldu bu sorun açtım kapadım değişmedi.
    cihazda hiçbir değişiklik yapmamıştım filmlerde daha önce sorunsuz izlediğim filmler.
    ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

yardım lütfen:

popcorn hour A110 daha önce açıp izleyebildiğim HD filmlerde (mkv) artık SES gelmiyor.
    Avi, Divx gibi HD olmayan filmlerde ses geliyor?

hiçbir değişiklik yapmadım durduk yerde oldu bu sorun açtım kapadım değişmedi.
    cihazda hiçbir değişiklik yapmamıştım filmlerde daha önce sorunsuz izlediğim filmler.
    ne yapmam lazım?

acil yardııımm..

HD filmlerde ses yok diğerlerinde var?
  • Ses gelmeme sorunu bende de bazi filmlerde oluyordu, ses ayarlarindaki son dort ayari degistirerek cozmustum. Fakat hangisi digital hangisi analog seciliyordu onu hatirlayamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabı sitede varmış meğer: DTS ayarını Analog yapınca hemen düzeldi Allah'tan :) ama önceden hep Dijitaldi neden şimdi bozuldu, bu elektronik cihazlar garip yaa..
  • Beyler selamlar,

Yurtdisindan gelecek arkadasima getirtecegim su an ocin c200 mu A400 mu A400 de 3d iso oynatmada var c200 yok ama fiyat olarak c200 daha pahali yada onereceginiz bir model varmidir..
  • Konu hort olacak biraz Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Ben popcorn a-110 kullanıyorum. Bendeki 3d half sbs filmlerde popcorn altyazıları göstermiyor. Ekranın dışına çıkıyor ve hiçbir şekilde okunmuyor yazılar. Bunun çözümü varmıdır ? Yoksa popcorn a-110 3d half sbs filmlerin altyazılarını çözemiyormu ? Teşekkürler iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Konu hort olacak biraz Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Ben popcorn a-110 kullanıyorum. Bendeki 3d half sbs filmlerde popcorn altyazıları göstermiyor. Ekranın dışına çıkıyor ve hiçbir şekilde okunmuyor yazılar. Bunun çözümü varmıdır ? Yoksa popcorn a-110 3d half sbs filmlerin altyazılarını çözemiyormu ? Teşekkürler iyi forumlar.

Ekran formatlarını değiştirmeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarbulut

quote:

Konu hort olacak biraz Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Ben popcorn a-110 kullanıyorum. Bendeki 3d half sbs filmlerde popcorn altyazıları göstermiyor. Ekranın dışına çıkıyor ve hiçbir şekilde okunmuyor yazılar. Bunun çözümü varmıdır ? Yoksa popcorn a-110 3d half sbs filmlerin altyazılarını çözemiyormu ? Teşekkürler iyi forumlar.

Ekran formatlarını değiştirmeyi denedin mi?

Ekran formatı derken tam olarak nasıl değiştiriyorduk onu hocam ?

• Arkadaşlar düşünen olurda acil satılık popcorn c200 var elimde.
    İlan linki:http://forum.donanimhaber.com/m_72139254/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72721132
  • Arkadaşlar Popcorn A-110 kullanıcısıyım. 2 tb harici hdd ile kullanıyorum. Fakat şöyle bir sorum olacak. Mesela bir film indiriyorum. Bu filmi atmak için sürekli hdd yi popcorndan söküp pc ye götürmem gerekiyor. Buda çok sık film ve dizi indirdiğim için sıkıntı oluyor. Acaba 32 gb lık bir flash disk ile popcorna bağlıyken harici hdd, popcorn üzerinden flasa attığım filmi harici hdd ye kopyalama veya taşıma gibi bir şansımız varmıdır ? Varsa nasıl yaparız ? Teşekkürler iyi forumlar.
  • quote:

Arkadaşlar Popcorn A-110 kullanıcısıyım. 2 tb harici hdd ile kullanıyorum. Fakat şöyle bir sorum olacak. Mesela bir film indiriyorum. Bu filmi atmak için sürekli hdd yi popcorndan söküp pc ye götürmem gerekiyor. Buda çok sık film ve dizi indirdiğim için sıkıntı oluyor. Acaba 32 gb lık bir flash disk ile popcorna bağlıyken harici hdd, popcorn üzerinden flasa attığım filmi harici hdd ye kopyalama veya taşıma gibi bir şansımız varmıdır ? Varsa nasıl yaparız ? Teşekkürler iyi forumlar.

Hocam popcorna dahili harddisk bağlamadan bahsettiğin türde zorlukları hep yaşayacaksın. Harici harddiskinin kutusunu söküp popcornun içine tak ve networke bağla, hem veri alışverişin 1000 kat kolaylaşır, hem torrenti bilgisayardan indirip kopyalama derdinden kurtulursun. Biliyorsundur sanırım ama popcorna harddisk bağlayıp kurulum yaptıktan sonra cihaz torrentleri kendi indirmeye başlıyor.

Detaylı bilgiler için nmt forumlarına bakabilirsin google'dan. Başta karışıkmış gibi görünebilir fakat 2-3 gün forumları kurcalayıp araştırırsan yıllarca rahat edersin.

• Arkadaşlar merhaba. Bende Pch a110 var. Bu cihazı ben kablosuz olarak interne bağlamak istiyorum. Bunun için uygun wifi adaptör nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A110 da 3D filmler için alt yazı problemini çözebilen var mı ?
  • öncelikle merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum çok önemli bir konuda sorum olacak bende popcorn hour A-110 var 1 tb lık seagate harici harddiskim vardı ve sorunsuz çalışıyordu ama yetmemeye başladı bende wd nin 3 tb lık harici harddiskini aldım ama maalesef A-110 harddiski tanımıyor 1 haftadır kafayı yiyicem her yerde araştırdım bir kaç yerde A-110 desteklemiyor dediler kimisi harddiski böl dedi ama ben yinede sizlere bir danışmak gerektiğini düşündüm şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • Aynen hdd yi böl ve kullan
  • adoni çok teşekkür ederim hdd yi böldükten sonra sorun kalmaz inşallah.

edit:hdd yi böldüm çok şükür oldu :D
    şimdi bir sorum daha var PCH yi PC ile paylaştırmak istiyorum ama modem de tek port var bunu herhangi bir ethernet çoğaltıcı ile halledebilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer9090 -- 16 Nisan 2013; 22:38:18 >
  • Evet halledebilirsin
  • popcorn hour a-200 kullanıyorum.. geçenlerde game of thrones bölümlerini indirdim.. 1080p 5gb civarı 1 bölüm... ancak pch ta çalıştırdığımda ne ses ne görüntü alamıyorum, fakat pc de sorunsuz açılıyor mkv.... sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.... hdd deki diğer 1080p mkv lerde sorunsuz açılıyor...
  • Uzun zamandır ben de a110 u kullanmıyordum. Geçen gün çalıştırdım ve 2 adet güncelleme yaptım. Güncelleme yapana kadar bir sorun yoktu ama ertesi gün sarı ışık yanar halde kitlenmiş olarak buldum. Açıp kapadım , hard diski içinden çıkardım ve bu şekilde de çalışmadı. Sadece sarı ışık yanıyor ve ekran kapkara.Bu durum kimsenin başına geldi mi? Yardım edecek varsa çok makbule geçer arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.