Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

Ben de 300 mbps için Robotics harika modemimi elden çıkardım, ZyXEL P660HN 1Z aldım. Almaz olaydım; Modeme web arayüzünden erişiyorum 2-3 dk sonra bir işlem yaparken tekrardan girmem gerekiyor, hiç bağlı kalmıyor.. Eğer Dreambox filan kullanıyorsanız ve port açmanız gerekiyorsa port açarken zaten resemen akrobatik hareketleri iyi bilmeniz gerek.. Ben biraz uğraştım, şimdi de hiç çalışmaz oldu cihaz, aldığım yeri aradım geri getir dediler, iade olabilir ya da yenisi ile değişecek.. Aynı ile değişim konusunda sıkıntılarım var; başka bir modem düşüneyim mi, yoksa bana gelen ZyXEL bozuk muydu..

Panik yok arkadaşım
    Aynını ben kullanıyorum. Bugüne kadar ttnet sebepli dışında netten hiç düşmedim.

** Ben aldım eve getirip ağ oluşturdum ve akabinde Zyxel sitesine girdim ve orada şiddetle FW güncellemesi öneriyordu onu yaptım.
    ** Bence bir FW güncelleyin.

Şimdi Konrol ettim.
    Kendi sitesinin ilgili FW download linki >http://www.zyxel.com.tr/web/support_download_detail.php?sqno=797849

Nasıl güncelleyeceğinizi bilmiyorsanız. Bir iki resimle anlatabilirim.

Düzenleme: Alıntı hatası düzeltildi.

yeni pch hayırlı olsun Ahmet
    benim modemde, Şimdiki Firmware Versiyonu: 3.70(BJI.3) | 12/16/2008 yazıyor ,
    sitesinde olan firmware ise 2008/10/28 tarihli,benimki daha güncel gibi

Kontrol et bakalım aynımı?
    Özellikle sarı urgulu iki kısım
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Edit: Linkteki yazılımla seninki gibi oluormuş
    Linkteki tarihe bakmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 25 Aralık 2009; 20:44:19 >

• ZyXel 660HN-F1Z kullanıcıları

Aşağıdaki resme bakın!
    Şaayet "Sarı" vurgulu FW numarasıve tarihi resimdekinden eski ise!!!
    Resimden sonraki Linke tıklayıp resimdeki FW yi indirebilirsiniz.

http://www.zyxel.com.tr/web/support_download_detail.php?sqno=797849

Üsteki linkte olan FW yi PC nize indirdikten sonra ;
    1 .rar dan çıkarın
    2 Üstteki sarı vurgulu yere tıkladığınızda aşağıdaki resimde gördüğünüz menü açılır.
    3 Mavi Daire içindeki "Gözat" tan rar dan çıkrdığınız dosyayı bulun.
    4 Yükle deyin.
    5 Yüklenir ve Modem kapanıp geri açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daneel

Hayırlı olsun Ahmet, 2 hafta önce forumu takip eden ama az yazan gurgenta'nın evinde inceleme fırsatım oldu, sadece arayüz iyileştirmesi bile çok ciddi kullanım kolaylığı getirmiş.

Yalnız TrueHD MKV'lerde bir yazılım sorunu vardı update ile çözüldü mü?

Ben NMT'lere bir türlü ısınamadım, kurduğum multimedia pc'den ise çok memnunum, önümüzdeki sene fiyatları inince Ati'nin 5xxx serisine geçmeyi planlıyorum, şu anda TrueHDleri bilgisayarda çözdürüp seyrediyorum ama 5xxx serisinde losslessları destekleyen mimari de var. Gene de tüm ailenin kullanımı için daha avantajlı. Gurgenta C200'e çok şahane pluginler kurmuştu, filmlerin dizilerin afişlerini konularını imdb bilgilerini türlerini otomatik olarak indiren ve o şekilde taramaya imkan veriyordu, belki sende halihazırda kullanıyorsundur. Eğer kullanmıyorsan şiddetle tavsiye ederim.

Teşekkürederim.

- Epeydir görüşemiyoruz! Kayıpsın. :)
    ** Kesin olarak söylüyorum: NMT PC den daha kaliteli görüntü ve ses verir
    - Hayır malesef Hala C-200 ün BD ve m2ts lerde yazılım eksikliği var. Ancak çok kısa sürede geleceği söylenmektedir.

• evet aynısı,
    bu arada zyxel nwd-271n de geldi,şimdi onu kuruyorum
  • Arkadaşlar dayanamdım gaza geldim ve popcorn kendi sitesinden mini wifi kart siparişini verdim inşallah yakında gelirde sizinle izlenimlerimi paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

Ahmet, usb dongle olarak zyxel siparişi verdim,akşam elimde olacak,takım olsun dedim modemle
    Hayırlı olsun
    PC ve laptopta çalışır ancak Hiçbir NMT de çalışmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Arkadaşlar dayanamdım gaza geldim ve popcorn kendi sitesinden mini wifi kart siparişini verdim inşallah yakında gelirde sizinle izlenimlerimi paylaşırım

Hayırlı olsun şimdiden hemşehrim

Ben sancakbilgisayarı bekliyorum :)
    Üstte verdiğim resimlerin altındaki ürünerin tamamını getirme yönünde çalışmaları olduğunu biliyorum.
    Geitdiklerinde
    Rack
    Remote
    Mini-WiFi kart
    üçünü birden alacağım.
    Sorduğumda "görüşmedeyiz ne zaman geleceği bir ay olmadan kesinleşir" denildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Arkadaşlar,ben de 300Mbps'a geçmek istiyorum,elimde toshiba notebook var,wireless alıcına tam ulaşamadım,ama göründüğü kadarı ile sanki bu popcornhour'un sitesideki mini pci'a benzer bir görünümü var,o bölüme bu mini pci'ı takabilsem sanki uyacak gibi.Kullandığım USR wireless modemin de içindeki wireless aparatı popcornun sitesindeki mini wireless'a çok benziyor,slot konmuş ve oraya potable bir wireless alıcı takılmış,o slota popcorndaki 300m alıcıyı taksam çalışır mı?.Ayrıca daha önce asus mini notebook için aldığım mini pci var,300n destekli,ama o pci küçücük birşey,zaten o popcorndaki yuvaya küçük gelir.
    Notebook'a dışarıdan yeni bir wireless alıcı takmak istemiyorum,acaba toshibadaki yuvaya bu pch'nın sitesindeki alıcıyı taksam olur mu,takılabilir mi?ayrıca da modemi gerekirse de değiştirebilirm.
    Önerilerinizi almak istiyorum ve de eğer zyxtel modem alırsam hangisini nereden alayım?

Ben vatandan aldım.

Bunu P-660HN Series

Ancak illa kablosuz olmalı demiyorsanız!
    Hazır PC lerin hemen hepsi(artık) ve C-200 kablolu olarak Gbit desteklerken

Bunu da alabilirsiniz >ZyXELL - GS-108A 8 portlu Masaüstü Gigabit Ethernet Anahtarı
    Standart Uyumluluk
    IEEE 802.3 Ethernet
    IEEE 802.3u Hızlı Ethernet
    IEEE 802.3ab Gigabit Ethernet
    IEEE 802.3x Akış Denetimi

Arkadaşım teşekkürler bu bilgi için,

Popcorn Gigabit Ethernet 10/100/1000 hızını şu anki yazılımla sağlayamadığı yazıyordu. Ama bu hızı sağlayacak olursa 1000 mbps hızında dosya aktarımı mümkün olacak demek sanırım bu ve bu da 300 mbps Wi-Fi ye göre oldukça iyi bir rakam. Bu durumda da Wi-Fi N ihtiyacı kalmıyor..

Hemşerim doğru mu yazdım?

• quote:

quote:

Arkadaşlar dayanamdım gaza geldim ve popcorn kendi sitesinden mini wifi kart siparişini verdim inşallah yakında gelirde sizinle izlenimlerimi paylaşırım

Hayırlı olsun şimdiden hemşehrim

Ben sancakbilgisayarı bekliyorum :)
    Üstte verdiğim resimlerin altındaki ürünerin tamamını getirme yönünde çalışmaları olduğunu biliyorum.
    Geitdiklerinde
    Rack
    Remote
    Mini-WiFi kart
    üçünü birden alacağım.
    Sorduğumda "görüşmedeyiz ne zaman geleceği bir ay olmadan kesinleşir" denildi.

Sancakla bende görüştüm ama 1 ay diyince sabredemedim
    Bu aralar evdeki uydunet bağlantısınıda 4mb yaptım dowload yapmam lazım deli gibi harici hdd lerde yer bitmek üzere 1.5tb var popcorn içinde biran önce işine başlasın istedim kablo çekmem mümkün değil yoksa popcorn boşanma sebebim olacak...
    Birde hanım bilse kaça aldığımı kesin bırakır beni
    Ahmet şimdi tek eksiğim kaldı adam gibi bir avr elimdeki sony 5 yıl oldu kel kötü idare etti ama artık bir denon zamanıdır diye düşünüyorum

• sevgili ahmet,yeni ürünün geldiğine senin adınamı yoksa kendi adımamı bilemiyorum sevindim merakla hd ses testlerini bekliyorum,,cıhazı ne kadara aldınız? belki bende taksitle alabilirim,tabiki senden gelen haberlere göre,,saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,ben de 300Mbps'a geçmek istiyorum,elimde toshiba notebook var,wireless alıcına tam ulaşamadım,ama göründüğü kadarı ile sanki bu popcornhour'un sitesideki mini pci'a benzer bir görünümü var,o bölüme bu mini pci'ı takabilsem sanki uyacak gibi.Kullandığım USR wireless modemin de içindeki wireless aparatı popcornun sitesindeki mini wireless'a çok benziyor,slot konmuş ve oraya potable bir wireless alıcı takılmış,o slota popcorndaki 300m alıcıyı taksam çalışır mı?.Ayrıca daha önce asus mini notebook için aldığım mini pci var,300n destekli,ama o pci küçücük birşey,zaten o popcorndaki yuvaya küçük gelir.
    Notebook'a dışarıdan yeni bir wireless alıcı takmak istemiyorum,acaba toshibadaki yuvaya bu pch'nın sitesindeki alıcıyı taksam olur mu,takılabilir mi?ayrıca da modemi gerekirse de değiştirebilirm.
    Önerilerinizi almak istiyorum ve de eğer zyxtel modem alırsam hangisini nereden alayım?

Ben vatandan aldım.

Bunu P-660HN Series

Bunu da alabilirsiniz >ZyXELL - GS-108A 8 portlu Masaüstü Gigabit Ethernet Anahtarı
    Standart Uyumluluk
    IEEE 802.3 Ethernet

Popcorn Gigabit Ethernet 10/100/1000 hızını şu anki yazılımla sağlayamadığı yazıyordu. Ama bu hızı sağlayacak olursa 1000 mbps hızında dosya aktarımı mümkün olacak demek sanırım bu ve bu da 300 mbps Wi-Fi ye göre oldukça iyi bir rakam. Bu durumda da Wi-Fi N ihtiyacı kalmıyor..

Evet doğru
    Ancak kablo sorunu olmayanlar için :)
    Bende Ana makina olarak kullandığım PC ile modem arasına kablo çekmem imkansız!
    Bu nedenle Wireless olmaz sa olmaz malesef bende!

İncelemeye Sonradan eklenenler, 1. mesaja eklenmiştir.
    Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önüne eklenme tarihi eklenmiştir.

• quote:

Sancakla bende görüştüm ama 1 ay diyince sabredemedim
    Bu aralar evdeki uydunet bağlantısınıda 4mb yaptım dowload yapmam lazım deli gibi harici hdd lerde yer bitmek üzere 1.5tb var popcorn içinde biran önce işine başlasın istedim kablo çekmem mümkün değil yoksa popcorn boşanma sebebim olacak...
    Birde hanım bilse kaça aldığımı kesin bırakır beni
    Ahmet şimdi tek eksiğim kaldı adam gibi bir avr elimdeki sony 5 yıl oldu kel kötü idare etti ama artık bir denon zamanıdır diye düşünüyorum

Malesef bir ay uzun süre, ancak ben en üstteki ilave aksesuarların hepsinin peşindeyim
    *Sakın forumdan birilerini eve davet etme

AVR ye gelince imzada neler kullandığımı göebilirsin
    Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önüne eklenme tarihi eklenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

sevgili ahmet,yeni ürünün geldiğine senin adınamı yoksa kendi adımamı bilemiyorum sevindim merakla hd ses testlerini bekliyorum,,cıhazı ne kadara aldınız? belki bende taksitle alabilirim,tabiki senden gelen haberlere göre,,saygılar.
    Tsk. ederim onkyodaş

Tam test gerçekleştiremedim :(
    Ev hali hn.vs.
    Ama kısaca şunu söyleyebilirim.
    Bugün tekrar kurulum esnasında bir iki test gerçekleştirdim (kesinlik kazanmadığından 1.mesaja eklemedim,zamansızlıktan)
    Bütün sesleri çözüyor bu kesin, ancak hangi HD sesleri Bitstream yapıyor buna kesinlik kazandıramadım.
    Önümüz hafta sonu ve oda kesinlik kazanır

• quote:

C-200 <>Laptop/PC : 8,5Mb/sn

Aktarım hızı çok yavaşmış. Birde usb slave ile aktarım hızını test edebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Aktarım hızı çok yavaşmış. Birde usb slave ile aktarım hızını test edebilirmisin?

Yazınız gözümden kaçmış değil arkadaşım.
    Mesajlardan anlayacaüın gibi cihaz değişikliği yaşadım.

Öncekinde yaptığım testleri de tekrarlıyorum
    Birdeğişiklik varmı enisinde diye.

Sizin talebinizi de yerne getiririm birazdan...

• quote:

Cavaplandı

Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önünde eklenme tarihi belirtilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 26 Aralık 2009; 21:01:49 >
  • quote:

Çok iyi yapmışsınız,
    Ben de bekliyemiyeceğim,tr pch 1 aya dek durumu netleştirekmiş,sonra da ürünün gelmesi 2 ay,toplam 3 ay,bekleyemedim.Anlamakta zorlandığım şey bu ürünleri getirip satanlar ne gibi aksesuarlar gerekir bunu hiç düşünmezler mi,müşteri ne ister değerlendirmezler mi?,hayret yaa.
    quote:

quote:

Bu cihazda usb slave yok,sadece ya network üzerinden,ya da direk usb'den external hdd bağlayarak transfer olabiliyor,eski a110'larda vardı.
    quote:

quote:

quote:

quote:

Ben vatandan aldım.

Bunu P-660HN Series

Standart Uyumluluk
    IEEE 802.3 Ethernet

Evet doğru

Gigabit switch yerine direk PC'nin gigabit eternetinden pch gigabit girişine(yeni f/w update'inden sonra) bağlasak(benim bir arkadaşım gigabit için ayrı bir kablo olduğunu söyledi) onun aracılığı ile veri atsak olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

Yazınız gözümden kaçmış değil arkadaşım.
    Mesajlardan anlayacaüın gibi cihaz değişikliği yaşadım.

Öncekinde yaptığım testleri de tekrarlıyorum
    Birdeğişiklik varmı enisinde diye.

Sizin talebinizi de yerne getiririm birazdan...

Teşekkürler istediğimi aldım. Sonuçlar gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 27 Aralık 2009; 0:42:58 >

• quote:

quote:

Çok iyi yapmışsınız,
    Ben de bekliyemiyeceğim,tr pch 1 aya dek durumu netleştirekmiş,sonra da ürünün gelmesi 2 ay,toplam 3 ay,bekleyemedim.Anlamakta zorlandığım şey bu ürünleri getirip satanlar ne gibi aksesuarlar gerekir bunu hiç düşünmezler mi,müşteri ne ister değerlendirmezler mi?,hayret yaa.
    Bu duruma bende çok şaşırıyorum.
    Yurtdışına sipariş gçeyimmi diye sordum biraz bekleyin dediler!
    Sonuç ne olacak merak ediyorum.
    Olmadı bende sipariş geçerim yurtdışına.
    adoni den yolunu öğrenebilirsek tabii :)

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben vatandan aldım.

Bunu P-660HN Series

Standart Uyumluluk
    IEEE 802.3 Ethernet

Evet doğru

Gigabit switch yerine direk PC'nin gigabit eternetinden pch gigabit girişine(yeni f/w update'inden sonra) bağlasak(benim bir arkadaşım gigabit için ayrı bir kablo olduğunu söyledi) onun aracılığı ile veri atsak olmaz mı?

Olabilir.
    Neticede modem olmadan 2 bilgisayar birbirine bağlandığına göre PCH de bağlanabilir.
    Nasıl diye sormayın ben hiç bağlamadım!

• Çok güzel bir inceleme olmuş..Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.