Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • True HD ve DTS-HD sesleri birstream yapabiliyormu? bu arada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Çok güzel bir inceleme olmuş..Teşekkürler..

Amacım alamış veya alacak kişleri bilgilendirmek ti.
    Bu forumda ilk defa inceleme yazdım.
    Beğenilmesi beni mutlu etti.
    Tsk. Nazik düşünceniz için.

quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

True HD ve DTS-HD sesleri birstream yapabiliyormu? bu arada hayırlı olsun

Teşekkürler eresgü.
    hdmekanindaki eresgü de sensin değilmi :)
    +
    Malesef BDMV kalsöründen bitstream yapamıyor şuanki yazılımla!
    İlk yazılımda yapacağı yayor nmt forumlarında.
    Mevcutta m2ts ve bd.iso dosysı olmadığından o formatları test edemedim henüz.

• İncelemeye Sonradan eklenenler, 1. mesaja eklenmiştir.
    Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önünde eklenme tarihi belirtilmiştir.

• benim wd live True HD ve DTS-HD sesleri birstream yapabiliyor ama benim anfi çözemiyor yeni bir anfi almam lazım malesef bide hoparlör takımı hepsini sattım.tabiki definitive alıcam ama bütçe yetersiz artık zamanla alıcaz hepsini evet hd mekani
  • quote:

benim wd live True HD ve DTS-HD sesleri birstream yapabiliyor ama benim anfi çözemiyor yeni bir anfi almam lazım malesef bide hoparlör takımı hepsini sattım.tabiki definitive alıcam ama bütçe yetersiz artık zamanla alıcaz hepsini evet hd mekani

Müthiş site :)

Elinde NMT olan herkesin üye olması gereken bir site diyebilirim. bende vip üyeyim

Demoları! çok kaliteli

+

Başka marka hop desen şaşırırdım. Hayırdır demeden duramazdım :)

• başka hoparlör alsam ki sadece sub alırım oda Velodyne marka olur başka markalara yanaşmam kesinlikle
  • Ahmetcim pocornun sitesinden direkt sipariş verdim google acc açarak ama noel sebebiyle daha kargoya verilmedi gözüküyor...
  • wdtv live ne yazikki dts-hd-ma bitstream aktaramiyor, dolby true HD'de ise sorun yok. Bence wdtv live'in tek zayifligi. DTS-MA normal DTS olarak aktariliyor ama ses formatinin MA oldugu ekranda gozukuyor.

quote:

benim wd live True HD ve DTS-HD sesleri birstream yapabiliyor ama benim anfi çözemiyor yeni bir anfi almam lazım malesef bide hoparlör takımı hepsini sattım.tabiki definitive alıcam ama bütçe yetersiz artık zamanla alıcaz hepsini evet hd mekani
  • elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş.
    bende aynı şekilde altıma C-200 çekenlerdenim
    bu arada kendi sitesinde çok yakında yeni bir firmware çıkacağı yazıyor.
    NTFS dosya sistemine yazma desteği ve bir çok iyilileştirme geliyormuş
  • alırsanız ferrari gibi NMTyi yazarsınız tabi altıma çektim filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

alırsanız ferrari gibi NMTyi yazarsınız tabi altıma çektim filan

Hep senin suçun
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 27 Aralık 2009; 20:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Ahmetcim pocornun sitesinden direkt sipariş verdim google acc açarak ama noel sebebiyle daha kargoya verilmedi gözüküyor...

O parti 08.01.2010'da korgolanacak,ben de bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

quote:

Ahmetcim pocornun sitesinden direkt sipariş verdim google acc açarak ama noel sebebiyle daha kargoya verilmedi gözüküyor...

Yani 5 ocağa kadar sipariş edersek aynı zamanda gelir o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

quote:

Valla ben sabırsızlıkla bekliyorum çok zor oluyor şuan film aktarmak dahili hdd ye.Hemencecik gelsin
  • quote:

Nasıl yapılıyor bu google checout anlayamadım.
    Sitesinden nasıl alınıyor diye bir gireyim dedim ama google checout görünce geri döndüm.
    Bu arada google yani gmail uzantılı mail adresim var.

Buran alımı detaylı yazsan ne güzel olmazmı?
  • Ahmet Bey öbcelikle google account almak gerekiyor.Mailin uzantısının ne olduğu farketmiyor,üye olup gerekli bilgileri giriyorsunuz adres,kredi kartı gibi.

https://www.google.com/accounts/Login Bu sayfadan üyelik yapılıyor.
    Daha sonra popcornun kendis sitesine yönleniyoruzhttp://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=viewcart burdan zaten checkout diyince google acc sayfasına yönlendiriyor ordanda bilgilerimizi girip okeyli,yoruz ve 8 ocak tarihini bekliyoruz.İnşallah sağsalim gelir ilk defa google kullanarak alışveriş yaptım para boşa gitmez umarım hanım vallahi oyacak beni daha c-200 farketmedi hala wd var sanıyor.Önüne sehpayı koydum göremiyor Evide değiştirince ilk işim Sertaç ve seninle paslaşıp yeni bir avr almak...

• DTS HD MA ses formatı testi gerçekleştirilmiştir.
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Şükrü hocam bu test en başta senin için gerçekleştirildi.

İncelemeye Sonradan eklenenler, 1. mesaja eklenmiştir.(Foto&Değerlendirme)
    Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önüne eklenme tarihi eklenmiştir.

• vay vay vay,nasıl kıskandım şimdi,,,benim avr de ne zaman görünecek bu yazı acaba,yavvs cok sıkıntı var maddi olarak bu aralar ama bu gelişmeleride gördükce damarlarımdaki virüs kıpraşmaya başlıyor

peki sevgili ahmet sormak istediğim bir şey var,şimdi bu dts ma ses normal dts ses den ne gibi bir üstünlüğü var,, benim amacım ev deki sesi sinama salonundaki sese cok yakın hale getirmek, bunu ne kadar başarıyor sence,,
    coğu insanın merak etiğide bence hd seslerin farkı,kıyaslamasını yapabilirmisin..saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

vay vay vay,nasıl kıskandım şimdi,,,benim avr de ne zaman görünecek bu yazı acaba,yavvs cok sıkıntı var maddi olarak bu aralar ama bu gelişmeleride gördükce damarlarımdaki virüs kıpraşmaya başlıyor

peki sevgili ahmet sormak istediğim bir şey var,şimdi bu dts ma ses normal dts ses den ne gibi bir üstünlüğü var,, benim amacım ev deki sesi sinama salonundaki sese cok yakın hale getirmek, bunu ne kadar başarıyor sence,,
    coğu insanın merak etiğide bence hd seslerin farkı,kıyaslamasını yapabilirmisin..saygılarımla.

Umarım herkez hedefine ulaşır
    Aslında arkadaşlar bu şekilde ekonomik sıkıntılardan bahsedince acaba kötümü yapıyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum :(
    +
    Nasıl tarif edilirki!
    Sesteki, surround etkideki o inanılmaz çevresel etki seni adete esir alıyor.
    Sadece test için netten çektiğim demoyu Çocuklara yönelik bile olsa oturup hanımla sonuna kadar izledik.
    * Bu şekilde her film izlenir

+
    Farka gelince;

VCD Stereo 2.0 sesten, DVD-Video Dolby D 5.1'e geçiş kadar etkili bir fark yok.
    Ancak Dolby D5.1 den DTS5.1 'e geçişten daha çok farklı DTS 5.1 ile DTS HD-MA

** Birde test teki gibi 5.1 değil de DTS HD-MA 7.1 olsa Muhteşem olacak...

İncelemeye Sonradan eklenenler, 1. mesaja eklenmiştir.(Foto&Değerlendirme)
    Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önüne eklenme tarihi eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 28 Aralık 2009; 1:47:11 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.