Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili ahmet dediğin gibi 7+1 demo veya bluray7+1 filim indirebilirsen sesdeki gercek fark ortaya cıkacaktır sanırım,,
    ekonomik zorluklar aşılır elbet de kafana takma dostum,sizlerin sayesinde yanlış bir şey yapmadan doğrusunu buluyoruz,anlayacağın cok yardımcı oluyorsun,örnek yamahadan onkyo ya geçiş sayende oldu,hemde iyi oldu
    avr cok mükemmel,,,.c-200 hakında ve hd seslerdeki testlerinin devamını merakla bekliyorum,bilgisayarın başına geçtiğimde ilk bu sayfayı sonrada onkyo başlığını ziyaret ediyorum.kolaygelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Yani 5 ocağa kadar sipariş edersek aynı zamanda gelir o zaman :)

Hayır,en son "to Jan 3, 2010 11:59:59 PM GMT+08:00 " a dek girilenler 08.01.2010'da kargolanacak,aradaki saat farkını gözönüne alırsak galiba 04.01.2010 saat:06:00'a dek spariş girebilmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 28 Aralık 2009; 11:35:40 >
  • Ahmet bey elinize sağlık detaylı ve güzel bir inceleme olmuş.
    İncelemenizi detaylı bir inceleyelim sanırım ilavelerimiz olabilir.

Saygılar

Sancak Bilg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Ahmet bey elinize sağlık detaylı ve güzel bir inceleme olmuş.
    İncelemenizi detaylı bir inceleyelim sanırım ilavelerimiz olabilir.

Saygılar

Sancak Bilg.

Asıl ben tesekkürederim Arıza proplemini bu kadar hızlı giderdiğiniz için.
    +

Ben tamamen kullanıcı gözü ile değerlendirme yaptım. Evet belki hekesin dikkat etmeyebileceği konulara bile değinmeye çalıştım.
    Bir yanlışlık varsa düzeltmeniz veya eksiklik var ise hatırlatmanız beni mutlu eder.

Selamlar.

Not: Aksesuarların getirilmesi konusunu hızlandıramazmısınız?
    Birçok kullanıcıyı memnun edersiniz.
    En azından zaman belirtseniz.

• Arkadaşlar yurtdışı forumlarda C-200 sınıfta kalıyor, WD-live ise en iyi media player seçiliyor, bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

Arkadaşlar yurtdışı forumlarda C-200 sınıfta kalıyor, WD-live ise en iyi media player seçiliyor, bilginize..

Mümkünse link verebilirmisin arkadaşım merak ediyorum ne konuda sınıfta kalmış.Ayrıca yeni yazılım veya yazılımlarla cihazın performansının çok daha üst seviyelere çıkabileceğinide biliyorsunuzdur umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

Arkadaşlar yurtdışı forumlarda C-200 sınıfta kalıyor, WD-live ise en iyi media player seçiliyor, bilginize..

Mümkünse link verebilirmisin arkadaşım merak ediyorum ne konuda sınıfta kalmış.Ayrıca yeni yazılım veya yazılımlarla cihazın performansının çok daha üst seviyelere çıkabileceğinide biliyorsunuzdur umarım...

http://www.youtube.com/user/camwilmot burda hemen hepsi var popcorn wd patriot, başka yerlerdede görmüştüm almak için bakarken bulursam yazarım buraya..

• Ahmet ,bu .n usb dongle ın espirisini anlayamadım,saat 20:20 de 8gblik bir filmi pch a göndermeye başladım ve şu an 22:24 olmasına rağmen 1 saat 2 dakika kaldı yazıyor,daha kısa bir sürede aktarım yapmasını bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

Ahmet ,bu .n usb dongle ın espirisini anlayamadım,saat 20:20 de 8gblik bir filmi pch a göndermeye başladım ve şu an 22:24 olmasına rağmen 1 saat 2 dakika kaldı yazıyor,daha kısa bir sürede aktarım yapmasını bekliyordum.

PCH tarafında ne var? wireles olarak.

* Kablosuz yapılandırmasında zyxel ve pc tarafında "n" active yaptınmı?
  • feelulive;

Aşağıdakiler belki yardımcı olur!
    Unutm benim PCH modem bağlantısı kablo ile.

PC yapılandırması 1
    2,4 ve 5,2 bandı için "802.11n" band genişliği "otomatik"
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

PC apılandırması 2

Modem yapılandırması

Kopyalamaya örnek 1
    PC den PCH ye Hıza dikkat!
    Ki PC demo indiriyor aynı ağ üzerinden

Kopyalama Örnek 2
    PC den PCH ye: Hıza dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 28 Aralık 2009; 23:05:32 >

• quote:

quote:

Ahmet ,bu .n usb dongle ın espirisini anlayamadım,saat 20:20 de 8gblik bir filmi pch a göndermeye başladım ve şu an 22:24 olmasına rağmen 1 saat 2 dakika kaldı yazıyor,daha kısa bir sürede aktarım yapmasını bekliyordum.

pch ta kendi usb adaptörü wn-100 var,laptopta da zyxel usb dongle bağlantısını aktif yaptım,
    acaba ayrıca modemi de mi kurcalamak gerek?
  • quote:

quote:

quote:

pch ta kendi usb adaptörü wn-100 var,laptopta da zyxel usb dongle bağlantısını aktif yaptım,

Üstteki mesaj ve fotoğraflar birşeyler anlatıyordur diye düşünmekteyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstteki mesaj ve fotoğraflar birşeyler anlatıyordur diye düşünmekteyim

ben mesaj yazarken sen resimleri ekliyormuşsun zaten,
    sonra resimlere göre birkaç ayar yaptım ama hız yine düşük,cihazları kapatıp açayım bir bakalım.

• Ahmet Ustad gercekten cok detayli inceleme yapiyorsun, eline saglik. DTS-HD-MA pass through yapmasi bence buyuk arti. Su anda Ingiltere de oldugum icin c-200'u ve wd live'i amazon uk den ismarlama sansim vardi. C-200 300 pound gibi, wd live de 95 pound. burada kendi sistemimi ve gereksinimlerimi gozonune alarak benim icin wd live'in daha uygun olduguna karar verdim. Komplex bir alete ihtiyacim yok, internetten download yapmiyorum, aldigim bluray leri arsivlemek istiyorum. Bu sebeple wd live cok uygun gozuktu ve bugun siparisi verdim, herhalde yarin oburgun elime gecer. (bunda wd live'i direk test etme sansim olmasinin da onemi buyuk tabii)
    Elime gectikten sonra da artik DTS-HD-MA pass through yapmasini beklerim.

• quote:

DTS HD MA ses formatı testi gerçekleştirilmiştir.

Şükrü hocam bu test en başta senin için gerçekleştirildi.

İncelemeye Sonradan eklenenler, 1. mesaja eklenmiştir.(Foto&Değerlendirme)
    Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önüne eklenme tarihi eklenmiştir.

Hemşerim Bende DTS HD göstermiyor, daha doğrusu nasıl oluyor, en son firmware yüklü ve DTS HD ses Denon AVC4308 de Dolby Digital görünüyor. Ses çıkış ayarları ne olarak ayarlı sizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Sonradan eklenenler Mavi renk ile vurgulanmış ve önüne eklenme tarihi eklenmiştir.

Hemşerim Bende DTS HD göstermiyor, daha doğrusu nasıl oluyor, en son firmware yüklü ve DTS HD ses Denon AVC4308 de Dolby Digital görünüyor. Ses çıkış ayarları ne olarak ayarlı sizde?

1.msj. 25. foto

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

1.msj. 25. foto

Tamam teşekkür ederim, akşam bakayım ama her iki durumda da denedim diye biliyorum. Bu cihazın farklı sistemlerde farklı davranması sözkonusu mu?

• Ahmet,ben kablosuz olarak olarak nmt ye dosya aktarıyorum ve hız 900 KB/sn civarı,
    ancak sen yukarda kablolu olarak aktarım ile ilgili resimler verdin sanırım ve hızın 6MB/sn olmasının sebebi bu olabilir mi?
    kablosuz olarak dosya transferinde hız kaç çıkıyor acaba?
  • quote:

Ahmet,ben kablosuz olarak olarak nmt ye dosya aktarıyorum ve hız 900 KB/sn civarı,
    ancak sen yukarda kablolu olarak aktarım ile ilgili resimler verdin sanırım ve hızın 6MB/sn olmasının sebebi bu olabilir mi?
    kablosuz olarak dosya transferinde hız kaç çıkıyor acaba?

Senin wireles yapılandırmanda sorun olabilir!

Kablolunun aktarım hızı 100Mbps
    wirenless 11n in 300Mpbs.

Ben PC den laptop a aktarırken 300n üzerinden Hız 12 - 28MB/sn oluyor.

PC > PCH C-200 aktarıken Hız 3,5 - 8,5MB/sn oluyorr.
    Laptop > PCH C-200 Aktarırken Hız 4,6 - 9 MB/sn oluyor.

Bu dalgalanma wirelesin çekim gücü, pc/laptop un arka planda çalışan hizmetleri etkili oluyor.

*** Ben h,çbir şekilde tek bir dosyayı atarken 3MB/sn altına düşmedim.
    Aynı anda birden çok(örnek 3) dosya transfer edersem
    Herbiri 1,5 - 3MB/sn hızlarda oluyor. Ortalama 5,5 -8 MB/sn gibi ve daha stabil oluyor. ancak elektrik giderse 3 dosyada transfer edilememiş oluyor.
    Bu nedenle genellikle tek dosya tercih ediyorum.

Sen üstteki resimlerden yapılandırmaları dikkatli kontrol eet.

• zyxel e mesaj attım,cevap şu;

İlk mailinizde ifade ettiğimiz gibi o zaman yaklaşık saniyedeki transfer mikatarınız 1MB per second. Bahsettiğimiz gibi bu yaklaşık %10 veya %20 performansa karşılık geliyor.

"Ne var ki her ne kadar 802.11n teknolojisi artık draft n olarak adlandırılmayıp yasal olarak tanınmış olsa da bir çok chipset ile uyumsuzsuklar görülmektedir. Benim size iletmiş olduğum senaryo 2 adet HN’e uyumluluğu konusunda garanti verdiğimiz sadece kendi marka dungleımız olan NWD 271N takılı 2 makine arasındaki performanstır. Bu noktada media player’ınızda kullandığınız dungle’ın modeminizle bağlantısının 250-300 Mbps receive 125-150 Mbps ile transmit olarak oturup oturmayacağından emin olamayız.

Ama cihazlarınızı (HN ve NWD’yi) aşağıdaki adrese UPS kargo ile karşı ödemeli olarak gönderirseniz, performans testlerini ilgili arkadaşlar 2 adet NWD bağlı Pc arasında yapacaklardır. Bahsettiğim değerlere ulaşılmaz ise konuyla ilgili olarak cihaz değişimi de dahil mağduriyetinizi gidermek üzere gerekli işlemi yapacaklardır. "

kablosuz ağı tekrar kurdum,değişen birşey olmadı,herşey N destekli ama performans eskisi gibi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.