Şimdi Ara

POPEYES'TA 1. AYI TAMAMLADIM. İLK MAAŞ YATTI :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Reklamını koyduğun menülerin yanındaki ranch sos %80 işletmede bulunmuyor bunun nedeni nedir?

ranch sos pepeyes'tan kaldırıldı. elindekini tüketiyordur. bizde burger'dan fln alıyoruz yemege çıkarken tadımlık.

@lTUBORGl SAKARYA . burger kadar olmasada iyi sayılır ciro. izmitte popeyes var adamların cirosu günlk 350 tl yi geçmiyor. ama tüm ürünler son model. mal geldiginde bile özel ekip yerleştiriyor. biz depoya iniyoruz amele gibi kendimiz yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

o parayla napcan

şuan onu düşünüyorum. kenarda işe başlamadan önce 700 tl paramda vardı. öbür ayda maaşı alıp 42 inç tv + logitech g27 direksiyon almayı düşünüyorum bakalım

bence 300-400 ü bi kenara ayır 2-3 günlüğüne güzel bir otelde tatil yap

Kışın termale git 3 4 günlüğüne kafana kar yağarken termalin sıcak suyunda üstü açık havuz keyfi çok güzel oluyor.

POPEYES'TA  1. AYI TAMAMLADIM.  İLK MAAŞ YATTI :)

• KFC mi daha iyi popeyes mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o parayla napcan

şuan onu düşünüyorum. kenarda işe başlamadan önce 700 tl paramda vardı. öbür ayda maaşı alıp 42 inç tv + logitech g27 direksiyon almayı düşünüyorum bakalım

usta tatili bırak hftalık iznimi zaten zor kullanıyorum. vakit yokki. vardiya sistemi var. dün 16.00-24.00 çalştm. bugun izin. yarın 14.00-22.00 arası mesela. uyku düzenin kalmıo , sosyal hayat 0'a indi. iş olmasa bile bişeyle meşgul olman gerekio 8 saat çalışıon ama oturma dahi yok. sömürü sistemi işte

Kendine bir özel güvenlik kartı al.

Hem maaşı 1200 1400 civarında hemde çalışma saatleri seninki ile aynı. Daha az iş daha fazla para ..

• quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Müşteriniz oluyor mu bari?

tabiki günlük ciro 3500 hfta sonları 6 bin civarı.

@TurkishArcher 807 tl yattı. ama 4 gün ücretsiz iznim var. 920 falan yatcaktı normalde.

3500 ne la bakkal gibi
    Migrosda calisiyorum hafta sonlari 60k yi geciyoruz rahat.karsilastirma yapmadim ama yemek sektru icin az geldi sanki bana bu ciro

ilimdeki cirosu en yüksek restoran bide sen düşün. 30 km ileride izmitteki restoranda 350 tl ciro yapıyorlar . ancak hiçbir burger v.s 60 bin tl ciro ypamıyor malsf hfta sonu olsn bayram olsn .

@metinsemer bu tip bir yerde ilk. tanıdık olmadan ilk defa böyle bir yere girdim. daha önce halkbank stajdaydım. yazın takılıyım dedm burda

• quote:

quote:

quote:

@TurkishArcher 807 tl yattı. ama 4 gün ücretsiz iznim var. 920 falan yatcaktı normalde.

3500 ne la bakkal gibi
    Migrosda calisiyorum hafta sonlari 60k yi geciyoruz rahat.karsilastirma yapmadim ama yemek sektru icin az geldi sanki bana bu ciro

Sen şimdi bakkallarla niye dalga geçiyorsun kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

quote:

o parayla napcan

Kışın termale git 3 4 günlüğüne kafana kar yağarken termalin sıcak suyunda üstü açık havuz keyfi çok güzel oluyor.

fanteziye bak

• bende geçen hafta los pollos hermanos da başladım. çok iyi bir firma, maaş olarak 1,400 +2 ayda bir prim veriyor, başımızda birde siyahi bir abi var çok yardımcı oluyor sağolsun,
  • Batter istasyonundamı çalışıyorsun ? Çok lanet bir yer , girmemle istifa etmem bir oldu.Sizin restoranı bilemem ancak , Ez over dediğin prosedüre uyan bir tek restoran tanımıyorum.Hijyen 0 denecek kadar var

Ayrıca tavukların 1 saatlik time'ları dolduğunda hiç çöpe attığın oldu mu ? Klasik dropları sabah 10 'da atıyorsun , 8 saat orada aynen bekliyor , biri gelip alırsa oradakini yiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAhmetl

KFC mi daha iyi popeyes mi

kfc'den birşey yeşemdim. oturdugum ilde yok

@Treth o paralarla geçinilmez usta. üniye hazırlanıyorum yaş 19 zaten. ingilzice öğretmenligi istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3500 ne la bakkal gibi

ilimdeki cirosu en yüksek restoran bide sen düşün. 30 km ileride izmitteki restoranda 350 tl ciro yapıyorlar . ancak hiçbir burger v.s 60 bin tl ciro ypamıyor malsf hfta sonu olsn bayram olsn .

@metinsemer bu tip bir yerde ilk. tanıdık olmadan ilk defa böyle bir yere girdim. daha önce halkbank stajdaydım. yazın takılıyım dedm burda

Kolay gelsin Lisedeyken bende markette çalışırdım çok güzel günlerim geçti kıymetini bil şahsen ben o günleri çok özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beta

quote:

quote:

quote:

3500 ne la bakkal gibi

Sen şimdi bakkallarla niye dalga geçiyorsun kardeş.

Bakkallarla dalga gecmiyorum. Hitap kitlesi farkli. Bakkallarin musterisi mahalle arsi oldugu zaman Genellikle aynidir. Ama yemek restorantinda boyle islemiyor isler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

bende geçen hafta los pollos hermanos da başladım. çok iyi bir firma, maaş olarak 1,400 +2 ayda bir prim veriyor, başımızda birde siyahi bir abi var çok yardımcı oluyor sağolsun,

Anladık breaking bad'i yeni bitirdin ve daha önce adam akıllı dizi izlemedigin için heryerde kullanmaya çalışıyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 6 Ağustos 2014; 11:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Batter istasyonundamı çalışıyorsun ? Çok lanet bir yer , girmemle istifa etmem bir oldu.Sizin restoranı bilemem ancak , Ez over dediğin prosedüre uyan bir tek restoran tanımıyorum.Hijyen 0 denecek kadar var

Ayrıca tavukların 1 saatlik time'ları dolduğunda hiç çöpe attığın oldu mu ? Klasik dropları sabah 10 'da atıyorsun , 8 saat orada aynen bekliyor , biri gelip alırsa oradakini yiyordu

hijyenin 0 olduguna katılmıyorm. dezenfektanlı sularla devamlı heryer siliniyor. günde 4 kere paspas atılıyor. akşam tüm restoran ekipmanları yine yıkanıyor biliyorsundur. bi anda ürün girmiyoruz. klasik ve acılı drop 1 saat bekleme süres ivar ama zaten 6 tane oluyor ez overda. onlarda gidiyor. wicket-dip'n çöpe attıgım çok oldu. çabuk soluyorlar ve satılamayacak hale geliyor. 8 saat beklemesi imkansız zaten et büzülür . 12-1 den önce zaten drop bile girilmio. agırlıklı batter çalışıyorum ama herkes biryerlere geçio yogunlukta.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

quote:

quote:

quote:

3500 ne la bakkal gibi

Kolay gelsin Lisedeyken bende markette çalışırdım çok güzel günlerim geçti kıymetini bil şahsen ben o günleri çok özledim

özlicegimi sanmıyorum buraları. tavuk görmekten bıktım artk 1 ayda

• Beyler Popeyeste son kullanma tarihi geçen kanat butları size satarlar, kokan tavuklar valla
    Patatesler 3-4 günlük yağda pişer
    Yere düşen ekmekler bile kullanılır, hijyen temizlik sıfır içeride böcekler gezer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Batter istasyonundamı çalışıyorsun ? Çok lanet bir yer , girmemle istifa etmem bir oldu.Sizin restoranı bilemem ancak , Ez over dediğin prosedüre uyan bir tek restoran tanımıyorum.Hijyen 0 denecek kadar var

hijyenin 0 olduguna katılmıyorm. dezenfektanlı sularla devamlı heryer siliniyor. günde 4 kere paspas atılıyor. akşam tüm restoran ekipmanları yine yıkanıyor biliyorsundur. bi anda ürün girmiyoruz. klasik ve acılı drop 1 saat bekleme süres ivar ama zaten 6 tane oluyor ez overda. onlarda gidiyor. wicket-dip'n çöpe attıgım çok oldu. çabuk soluyorlar ve satılamayacak hale geliyor. 8 saat beklemesi imkansız zaten et büzülür . 12-1 den önce zaten drop bile girilmio. agırlıklı batter çalışıyorum ama herkes biryerlere geçio yogunlukta.

Demekki restorandan restorana değişiyor , bu konuda yorum yapmayacağım :) popeyes'daki deneyimim oldukça az ve öz oldu.Hakkında hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Beyler Popeyeste son kullanma tarihi geçen kanat butları size satarlar, kokan tavuklar valla
    Patatesler 3-4 günlük yağda pişer
    Yere düşen ekmekler bile kullanılır, hijyen temizlik sıfır içeride böcekler gezer

içerde çalışsan bu kadar anlatamazsın işin şakası bi yana uydurma bilgi kardeşim. yagın 1 günde değiştigide oluo 3 günde değiştigide. ancak hergün filterasyon yapğılıyor fix olarak. bana kalsa ben yere düşen ekmegi çöpe atmam alır köpegime getiririm heryer temiz ztn. ama direk çöpe attırıyorlar ekmegi-eti v.s, vebali hep bizim üstümüze

• 4 gün izin yapmişsin..hemen kesmişler..807 tl gibi para bir aylık vermişler ..oturmak yasak..hepiniz siyonizm kölesi olmuşsunuz gençler!!
  • quote:

quote:

quote:

3500 ne la bakkal gibi

Karşılaştırmaya bak ya, adam Migros ile Popeyes'i karşılaştırdı
    Migrosta binlerce ürün var ve tüm topluma gerekli şeyler, Popeyes ise keyfi bir yiyecek

Migros coladan şekerden ondan bundan tane fiyatına 10-20 kuruş kâr ederek çarkı döndürür, Popeyes 10 liralık menüden 5 lira kâr eder.
    Emin ol Popeyes açsan bir AVM'de köşeyi dönersin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.