Şimdi Ara

POPEYES'TA 1. AYI TAMAMLADIM. İLK MAAŞ YATTI :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışmayı düşünenler yada aklında soru işaretleri olan varsa yardımcı olabilirim

Çalışınca ay başı gelmiyor bunu öğrendim. Yoksa boştayken internet-telefon faturaları sıraya diziliodu

POPEYES'TA  1. AYI TAMAMLADIM.  İLK MAAŞ YATTI :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

POPEYES'ta 1. Ayı Tamamladın ve İlk Maaşın Yattı!

Popeyes'ta ilk ayını başarıyla tamamladın ve ilk maaşın hesabına yattı. Tebrikler! Bu, yeni yolculuğunda önemli bir kilometre taşı.

Popeyes'ta çalışmak, zorlu ama ödüllendirici bir deneyim olabilir. Müşterilere mükemmel hizmet sunarken, aynı zamanda değerli mesleki beceriler kazanıyorsun.

Popeyes çalışan yorumları genellikle olumludur ve şirketin çalışanlarına verdiği desteği ve büyüme fırsatlarını överler. Popeyes'ta çalışmak, özellikle yiyecek ve içecek endüstrisinde kariyer yapmak isteyenler için harika bir başlangıç noktası olabilir.

Popeyes Maaş Ne Zaman Yatar?

Popeyes'ta maaşlar genellikle ayda iki kez, 15'inde ve son iş gününde yatar. Ancak, maaş ödeme tarihi şubeye ve bölgeye göre değişebilir. Maaş ödeme tarihiniz hakkında daha fazla bilgi için yöneticinle iletişime geçebilirsin.

Popeyes'ta Mesai Ücreti:

Popeyes'ta mesai ücreti, çalışma saatlerine ve konumuna bağlı olarak değişebilir. Mesai ücreti hakkında daha fazla bilgi için yöneticinle iletişime geçebilir veya Popeyes çalışan kılavuzunu inceleyebilirsin.

Popeyes'ta çalışırken, müşterilere mükemmel hizmet sunmaya, mesleki becerilerini geliştirmeye ve maaşını zamanında almaya devam edeceğini umuyoruz. İlk ayını tekrar tebrik eder, gelecekteki kariyerinde başarılar dileriz!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Müşteriniz oluyor mu bari?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kilo aldınız?
  • Maaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğırVasıta

Kaç kilo aldınız?

5.5 kilo verdim 1 ayda. kolayı kestim. durmadan kola gelio arkaya, müşteri buzsuz v.s istio, çöp olucagına içio personel arkada. 15 gündür toplasan 1 bardak içmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Müşteriniz oluyor mu bari?

tabiki günlük ciro 3500 hfta sonları 6 bin civarı.

@TurkishArcher 807 tl yattı. ama 4 gün ücretsiz iznim var. 920 falan yatcaktı normalde.
  • Yere düşen patatesleri ne yapıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Yere düşen patatesleri ne yapıyorsunuz?

üfleyip tekrar yerine koyuyoruz
  • o parayla napcan
  • Tavukların kalitesi ve hijyen durumu nedir ?
  • yere düşen fritözleri napıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

o parayla napcan

şuan onu düşünüyorum. kenarda işe başlamadan önce 700 tl paramda vardı. öbür ayda maaşı alıp 42 inç tv + logitech g27 direksiyon almayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Tavukların kalitesi ve hijyen durumu nedir ?

beypiliç ile anlaşmalı. koli halinde zaten üstü kapalı bandrollü geliyor. 1 hafta dolapta bekleme süresi var. zaten eldivensiz iş yapmak yasak. ( arada kaçamak yapılabiliyor müdür yoksa) . her etin ez-over yani sıcak alanda bekleme süresi var. satılmazsa çöp oluyor. kanat 45 dk, but 1 saat gibi .

@Nikopoll fritöz yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

o parayla napcan

şuan onu düşünüyorum. kenarda işe başlamadan önce 700 tl paramda vardı. öbür ayda maaşı alıp 42 inç tv + logitech g27 direksiyon almayı düşünüyorum bakalım

bence 300-400 ü bi kenara ayır 2-3 günlüğüne güzel bir otelde tatil yap
  • Reklamını koyduğun menülerin yanındaki ranch sos %80 işletmede bulunmuyor bunun nedeni nedir?
  • quote:

quote:

quote:

o parayla napcan

usta tatili bırak hftalık iznimi zaten zor kullanıyorum. vakit yokki. vardiya sistemi var. dün 16.00-24.00 çalştm. bugun izin. yarın 14.00-22.00 arası mesela. uyku düzenin kalmıo , sosyal hayat 0'a indi. iş olmasa bile bişeyle meşgul olman gerekio 8 saat çalışıon ama oturma dahi yok. sömürü sistemi işte

• Hangi ildesin cirosu çok iyiymiş ya istanbul sanırım
  • quote:

quote:

quote:

o parayla napcan

Kışın termale git 3 4 günlüğüne kafana kar yağarken termalin sıcak suyunda üstü açık havuz keyfi çok güzel oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Müşteriniz oluyor mu bari?

tabiki günlük ciro 3500 hfta sonları 6 bin civarı.

@TurkishArcher 807 tl yattı. ama 4 gün ücretsiz iznim var. 920 falan yatcaktı normalde.

3500 ne la bakkal gibi
    Migrosda calisiyorum hafta sonlari 60k yi geciyoruz rahat.karsilastirma yapmadim ama yemek sektru icin az geldi sanki bana bu ciro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evre2ka -- 6 Ağustos 2014; 11:18:10 >

• İlk defa mı çLışıyorsun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.