Şimdi Ara

POPEYES'TA 1. AYI TAMAMLADIM. İLK MAAŞ YATTI :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarposarp

Kfc ile karşılaştırıldığında çöp bir mekan belki sadece biscuiti için alinabilir ama tavukları vs tatsız kfc ye göre ikisindende yaşadığım yerde var ve ikisindende çokça yedim mesela söyle karsılastıralım neredeyse aynı değer

Kfc - Best of Kfc menu
    Popeyes - Maxi Dip menu

İkisini de deneyip seçin arkadaslar ama tavuk olarak popeyesın calismasi lazim bence kfcde sanki daha kitir ve lezzetli geliyor

dogru olabilir. kfc yemedim. ama tavugun kıtırlıgı yani tazeligi önemli. belki yedigin yerde problem olabilir. denemek lazm
  • Kardesim bizim iki arkadas calismaya basladilar kisa surede 3 ay gibi müdürlüğe terfi ettiler boyle birsey varmi yoksa onlarmi sansliydi:) ikiside 2 yillik bitirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

Kfc ile karşılaştırıldığında çöp bir mekan belki sadece biscuiti için alinabilir ama tavukları vs tatsız kfc ye göre ikisindende yaşadığım yerde var ve ikisindende çokça yedim mesela söyle karsılastıralım neredeyse aynı değer

Kfc - Best of Kfc menu
    Popeyes - Maxi Dip menu

İkisini de deneyip seçin arkadaslar ama tavuk olarak popeyesın calismasi lazim bence kfcde sanki daha kitir ve lezzetli geliyor

Bence hiç de fena değil hocam popeyes
  • Selam hortlatalim. Popeys çalışanı var miiii?

• x_ir kullanıcısına yanıt

Bu kadar eski konuyu nereden buldun hohjam

Acaba konu sahibi şimdi ne yağıyor nerede çalışıyor

• Başka baslik çıkmadı bende yenisini açmadım buraya yazayım dedim ama çalışan yok galiba.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.