Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun ilk defa denedim yani önceden aldıgım 9,95 iki sandvicli menunun fisiyle almak istedim. bu 9,95 lik menu ile hediyesi olsun dedim oyle olmuyormus 7.5 luk menuden ikitane oldu. sonra fisiyle bi daha denedim siz daha once ankete katıldınız dedi. sonsuz dongu bitti galiba ya netten ya da fisten anlıyorlar... ama yine de o sandvich iyi gibi yani en azından tavuk parçaları baya tavuga benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

2 tavuk burgerli menü 2 ay önce 8.95ti ya 9.95 mi oldu?

Restorantlara göre değişkenlik gösterebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoiler4all

bugun ilk defa denedim yani önceden aldıgım 9,95 iki sandvicli menunun fisiyle almak istedim. bu 9,95 lik menu ile hediyesi olsun dedim oyle olmuyormus 7.5 luk menuden ikitane oldu. sonra fisiyle bi daha denedim siz daha once ankete katıldınız dedi. sonsuz dongu bitti galiba ya netten ya da fisten anlıyorlar... ama yine de o sandvich iyi gibi yani en azından tavuk parçaları baya tavuga benziyor.

Kardeşim o yeni şifreyi kullandığın internet tarayıcısının gizli sekmesi (Chrome için CTRL+Shift+N) ile giriş yap öyle hata gelmez karşına.Sonsuz döngü devam ediyor yani
  • Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    neyse attım çöpe. bi dahakine de oyle yaparım. yani fişle ilgili değil diyorsunuz
  • popeyes taki tavuk burger digerleri gibi tavuk soya vb. kıyma karışımı mı yoksa tavuk fileto etten mi merak ettim. arada çok ciddi fark var çünkü birinde kıymanın içinde ne arasan var öbürü katıksız et.

burgerking mcdonalds vs. sandviçin içinde bildiğin ucuz dönercilerdeki "tavuk tozu + soya unu+ nişasta+ su+ aroma" karışımı macunu köfte yapıp satıyor.
  • Tavuk filetodan ama ince bir et yani ekmeği kaplamıyor tam
  • kova menü aldık dün, Isparta Iyaşpark şubesinden, fişi gösterip sorunca çalışan müdürüne sordu, devam ettiğini söyledi müdürü, kova nın yanında aldık menüden, içeceği baya küçük geldi bana, kova nın yanındaki kola dan bile küçük, en küçük boydu sanırım, fena olmadı yanında, sandviç yemiş olduk
  • yarın cevahir avm'ye gideceğim. orada devam ediyor mudur acaba? bir de 3 kişiyiz nasıl bir kombo uygun olur?

teşekkürler
  • Bu kampanya selfy ile birleşir mi?

Yani wicked chicken fişiyle 2 maxi avantaj alsak yanına tavukburger hediyesi geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben once avmnin ortak yemek yerinde popeyes yiyen bi masadan fis rica ettim sonra sifreyi siteye girdim dogrulama kodumu aldim. Sonra 6 numara tavuk menu soyledim 8.50tl aynisindan 2.menu bedavaya geldi. Bu menu sonrasinda aldigim fislede cinemaximum bilet kampanyasondan yararlandim sinemada 8 tlye geldi. Sonra markantalyada danismandan fislerin %10 unu geri aliyosunuz karta yukluyosunuz ordanda 8.85 puan yuklettim karta. Evet ölücülüğü seviyorum. Bu forum bana cok sey kazandırdı. İkinci hayat okulum diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

Bu kampanya selfy ile birleşir mi?

Yani wicked chicken fişiyle 2 maxi avantaj alsak yanına tavukburger hediyesi geliyor mu?

Büyük ihtimal birleşir
  • Tavuk burger menü 8.50 olmuş ve 2li tavukburger menüde geçmiyor artık fiş olayı.

Kampyanyalı hiçbir menüde olmuyor haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Tavuk burger menü 8.50 olmuş ve 2li tavukburger menüde geçmiyor artık fiş olayı.

Kampyanyalı hiçbir menüde olmuyor haberiniz olsun

Devam mı arkadaslar

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Aynen devam mı devamsa yıkalım Şu restoranı

• o zaman size hayırlı tavuk yediğinizi sanmalar diyelim o değiş inşallah sağlığınızı düşünerek yiyorsunuzdur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.