Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk fişi aldık. Tavuk burger tek parça değil ama daha büyük ve lezzetli. Kajun patates güzel ama kurumamış olmalı. Sonrakilerde fiş vermezlerse ikaz ederim, olmadı rumuzumu söylerim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL
    bu kampanyayı kullanıyorduk bizde arkadasla, göztepedeki optimum avm de. diğer popeyeslerde denk gelmedim.

bu kampanya hakkında sitede bilgi yok, bütün şubelerde geçerli mi acaba
  • Fişteki numaraları mı değiştirmişler, girilmesi gerekn kod benim fişimde yok.
  • Antalya Özdilek avm deki şubeden adını hatırlamadığım 2 mönü kendime 2 de eşime aldım. lanet bir şeydi. Hızlı servis yapmak adına 1 dakikada tavuğun göğüsünü güya kızartıp sandviç yapıp verdiler. Hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Tavuk eti çiğdi, dayanamadım ekmeğin arasına baktım et kanlıydı. Sandviçte ketçap falan yok, yani yanlış görmüş olamam. Aynı şey eşimin sandviçinde de vardı. Bir kez yedim bir daha açlıktan ölme raddesine gelmediğim sürece yemem. Tavsiyem ona vereceğiniz paraya bimden ton balığı alın ekmek arası yapın daha iyi. Ton balığına yetecek paranız yoksa simit ya da ne bibileyim kuru ekmek yiyin daha iyi.

Düzeltme: arkadaş yukarıda paylaşmış aldığımız mönü; halden anlayan mönüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arjin81 -- 19 Aralık 2015; 13:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL
    bu kampanyayı kullanıyorduk bizde arkadasla, göztepedeki optimum avm de. diğer popeyeslerde denk gelmedim.

bunun teki 8.25 yani 2x hamburger 1 patates 1 kola. Demirören avm de personel menüsü olarak geçiyor satışı yok çalışanlar yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

bunun teki 8.25 yani 2x hamburger 1 patates 1 kola. Demirören avm de personel menüsü olarak geçiyor satışı yok çalışanlar yiyor.

Optimumda kampanya kalkmış zaten , simdi daha bi efsane kampanya var

Arbys 2tavukburger büyük kola ve patates 10 tl

Yediğim en lezzetli tavukburger buydu , patatesi de ayrı güzel . Soslarda lezzetli

• quote:

quote:

quote:

Yediğim en lezzetli tavukburger buydu , patatesi de ayrı güzel . Soslarda lezzetli

arbys türkiyede fastfood sektörüne ilk giren şirketlerden aslında. Ama fiyatları çok yüksekti şuan iyi fiyatlara gelmiş durumda. Damak tadına bağlı olarak benimde türkiyede fastfood olarak yediğim en güzel hamburgerlerden biridir arbys in hamburgeri tavuğunu yemedim ama eti gayet lezzetli içinde ki et oranı çok yüksek. Et menüsü 19 liraydı 2 menü 2 kişi gayet doyar ama tavuğun fiyatı gayet iyiymiş sosları güzeldir bende severim arbys i ama yanlış fiyat politikası yüzünden çoğu şubesi kapandı şuan bir demirörende var bide akasyada var bildiğim avmlerden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arbys türkiyede fastfood sektörüne ilk giren şirketlerden aslında. Ama fiyatları çok yüksekti şuan iyi fiyatlara gelmiş durumda. Damak tadına bağlı olarak benimde türkiyede fastfood olarak yediğim en güzel hamburgerlerden biridir arbys in hamburgeri tavuğunu yemedim ama eti gayet lezzetli içinde ki et oranı çok yüksek. Et menüsü 19 liraydı 2 menü 2 kişi gayet doyar ama tavuğun fiyatı gayet iyiymiş sosları güzeldir bende severim arbys i ama yanlış fiyat politikası yüzünden çoğu şubesi kapandı şuan bir demirörende var bide akasyada var bildiğim avmlerden.

Arbys fiyat olarak cidden pahalı , ben 1 kere 2 li menüden yedik arkadaşla lezzeti mükemmeldi ama ne yediğimi anlamadım bitti hemen , muhtemelen en ufak hamburgerdi. 15 Liraya barbekülu menü var bikere de onu denicem

Büyük avmlerin hepsinde görüyorum ben avm harici şube görmedim ama

• Popoyes ten sadece patates yerim.Sürekli çiğ tavuk koyuyorlar önüme.Gidin 3-5 kuruş fazla verin KFC de yiyin.
  • İyiymiş devam ediyorsa bu akşam deneyelim...

herhalde fişe sitedeki kodu yazıp elemana veriyoruz sadece

• KFC ve Popeyes her zaman bayat ekmek ve taş gibi kurumuş soğuk etli hamburger satan bir yer.

Tavuğun kilosu 4TL, hatırlatılır.

Bu adamlar kırmızı etten pahalı fiyata ürün satıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Kampanyalar burger king ile benzer olabiliyor ya da arby's ile. Mesela arby's'teki kare patates popeyes'e de geldi.

2 tavuk + kola + patates de burger king'de 8,95 şu anda. Bu da ona benziyor. Ama hangisi denirse tabii ki popeyes. Çünkü burgerdeki gibi tavuk kıymasından değil gerçek tavuk etinden mamul.

• Akşam 8.95 TL'ye Burger King'in menüsünü anketle king seçim yapılmış olarak yedim. Yarın da bu menüyü denerim bakalım nasılmış. 6.5 TL fena fiyat değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Akşam 8.95 TL'ye Burger King'in menüsünü anketle king seçim yapılmış olarak yedim. Yarın da bu menüyü denerim bakalım nasılmış. 6.5 TL fena fiyat değil gibi.

Ben istiklaldeki subesinde kodu soyliycem king secim olsun deyince bunda gecmez demisti...
    Hayir biseyden degil ufacik sosa 50 kurus almayi biliyorlar..yarin arayip sikayet edecem..zamanimi anketle calip, king secimi vermediler diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Akşam 8.95 TL'ye Burger King'in menüsünü anketle king seçim yapılmış olarak yedim. Yarın da bu menüyü denerim bakalım nasılmış. 6.5 TL fena fiyat değil gibi.

Ben istiklaldeki subesinde kodu soyliycem king secim olsun deyince bunda gecmez demisti...
    Hayir biseyden degil ufacik sosa 50 kurus almayi biliyorlar..yarin arayip sikayet edecem..zamanimi anketle calip, king secimi vermediler diye..

KING PROMO CODE olarak giriliyor, vermezseniz şikayet ederim şeklinde belirtin. Yok deyip geçen çok yer gördüm ama bildiğiniz fark edince veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 5 Ocak 2016; 23:30:05 >
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Elemanin hareketleri de pek hosuma gitmemisti zaten, tavri falan..ben de biraz ters gidince ona en son beklettigimiz icin ozur dileriz gibisinden biseyler soyledi de yine de kizginim, amacim elbette ki biraz daha patates veya kola degil ama aptal yerine konulmaktan nefret ederim..
    Sitelerinden sikayet yazdim, eger ilgilenmezseniz sikayetvar gibi sitelerden de duyuracam sikayeti diye yazdim yarin geri donerler diye umuyorum

• Kale Center/Popeyes'da her gittiğimde sürekli reddediliyorum. ''Makinesi yok.'' diyorlar. Halbuki kasanın önüne reklamını asmışlar.
  • Cevahir'de de aynı oldu
    Sonra müdür gelince gördüm ki ayrı makineden değil kasadan yapılması gerekiyor

• Çok teşekkür ederim. Bugün akasya avm de denedim oldu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.