Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus genç sağolsun %50 bonus veriyor. Arkadaşlarla tab gıdaya gittiğimizde benim menüm bedavaya geliyor çalışanlar puanı bulamasa da bir sıcak fırsatçı olarak devreye ben girip karttan bonusu kendim kullanıyorum ankete falan gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemist -- 15 Kasım 2015; 9:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi fırsat kovalarsınız yarın hastalıklar sizi kovalar.
  • Ben size fırsat vereyim. Bimden 5 liraya beşli hamburger köftesi alın 2 küsür liraya da hamburger ekmeği evde bi güzel yapın. İki tanesiyle doyarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

quote:

Orijinalden alıntı: sky999

bonus genç le birleşirse gerisini düşünmek bile istemiyorum. 1 liraya tavuk döner ayran gibi bişey oluyor xD

işte örnek bir sıcak fırsatçı. Birleşir canım kardeşim bizde bu işten 1.625 tl ile çıkarız.

tavuktan sonra tatlı vermezlerse fırsat buz keser ama

• Istanbul trumpta denedim makina yok daha yeni acildik dedi kesin yalan popeyese sikayet etsem acaba anket yaptim vermediler diye sonuc alir miyim. Bide taktiğin çalıştığı yerler listesi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

Ben size fırsat vereyim. Bimden 5 liraya beşli hamburger köftesi alın 2 küsür liraya da hamburger ekmeği evde bi güzel yapın. İki tanesiyle doyarsınız.

Şimdi buradaki muhalefet yanlış olmuş.Dışarıda nasıl yiyeceğiz bim köftesini? (evde hazırla al yanına vs. bunları geçicez) Yanımızda mikrodalga fırın taşıyamayız herhalde .

• İyiymis bu

• Beyler dıp chıcken icinde var mı bi fırsat

• iskenderun veya antakyada bu şekilde alabilen var mı ?

• Ya bu tavukburgerini hiç sevmyiorum ben, ufacık tavuğu içindeki, AVM personeliyim diyin, 13 tl ye popchicken menü + panini gusto veriyolar, ( panini'yi çok güzel yapıyorlar ) hayvan gibi doyuyorsun
  • 2-Sırada bekleyen ve menü sipariş edecek olan birisine elinizdeki kodu vererek alacağı menü yanında sizin ücretsiz tavukburger menünüzü de almasını rica etmek ve olayı tamamen beleşe getirmek (eline mi yapışır) ( yok artık)

bunu anlamadım. her siparişe mi var bu olay az açıklasan
  • İkidir mc Donalds dan ikili tavuk menü alıyorum. 10 tl ye iki tavuk Burger, bir büyük kola, bir büyük patates. Bence uygun.

• Anket kodunu aldım kasiyer fiş tarihinden 2 gün sonra alabilirsiniz hediye menüyü var mı böyle bi şey yoksa yalan mı söyledi it

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Yemiş hocam seni

Anketi doldurduğunuz an alabiliyorsunuz hediye menüyü

• aynı emaşlle birden fazla kod alabiliymuyuz?
  • Bugün kasiyerdeki kadın sadece anket kodu ile bedavaya tavuk burger menü verdi. Yani illa menü almaya gerek yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatali999

aynı emaşlle birden fazla kod alabiliymuyuz?

Bildiğim kadarıyla alınabiliyor hocam, ben aynı gün değilse de bir hafta kadar arayla almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alemist

Bonus genç sağolsun %50 bonus veriyor. Arkadaşlarla tab gıdaya gittiğimizde benim menüm bedavaya geliyor çalışanlar puanı bulamasa da bir sıcak fırsatçı olarak devreye ben girip karttan bonusu kendim kullanıyorum ankete falan gerek kalmıyor

hocam kartta 10 küsür lira bonus vardı. sbarroya gittim bonusu bulamadı (garantinin posuydu o da), burger kinge gittim bonusu gördü. o bonusları da sbarrodan kazanmıştım işin ilginci. ne yapmak gerekiyor zorla buldurmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bugün kasiyerdeki kadın sadece anket kodu ile bedavaya tavuk burger menü verdi. Yani illa menü almaya gerek yokmuş.

bunu buraya yazdın ya, yıkılacak buralar hocam
  • Izmir Karsiyakada Popeyes olsa anasini aglatcam da yok iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.