Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus olarak yapılabilecek çakallıklar ilk mesaja eklendi
  • Bunu çoktandır kullanıyordum ama bazen fiş vermiyor. Geçen fiş vermediler bayağı şey aldık oradaki abla yandan çaktırmadan fiş doldurdu. EE dedik tekrar sipariş mi vereceğiz gerek yok dedi. Kişi başı 3 tane yemiştik. Ancak yetmişti.
  • Bonus genç lede kombin olursa 1.75 yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menünün hamburgeri çok ufak mı

• Aç kalmaktansa tabiki yenir FAKAT tavuk burger ürünlerinde tavuk kıyma kullanıldığını bilin. youtube google bi araştırın bakalım tavuk kıyma neymiş? fileto tavuk eti bile hormon, antibiyotik 40 günlük yetişme süresi sözkonusu olduğundan sakat bir işken tavuk kıymasına fazla abanmayın derim.

Tekrar ediyorum öğrenci adam için her türlü gider, aç kalacak değil insanlar 3.25 tl uygun fiyat.
  • az daha uğraşsa üstüne para alacak

• teşekkürler
  • Yakında bir yerde popeyes olsaydı denerdik belirli bir süresi var mıdır sene sonunda bitmesin ?
  • Tavuklburger menü fiyatı 7.95 mi olmuş ? Yoksa bu eve servis fiyati mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Aç kalmaktansa tabiki yenir FAKAT tavuk burger ürünlerinde tavuk kıyma kullanıldığını bilin. youtube google bi araştırın bakalım tavuk kıyma neymiş? fileto tavuk eti bile hormon, antibiyotik 40 günlük yetişme süresi sözkonusu olduğundan sakat bir işken tavuk kıymasına fazla abanmayın derim.

Tekrar ediyorum öğrenci adam için her türlü gider, aç kalacak değil insanlar 3.25 tl uygun fiyat.

Bu tavuk burgerde kiyma yok hocam. Disi citir kaplama fileto. Acili koydurursaniz nefis oluyor.

• Konu mükemmel, bugün 3 tavukburgeri 6.5 a yedim sayende.

Ufak bir sıkıntı var.Fişi teslim edip aldığınız yeni menünün yanında fişi vermiyorlar.Döngü orada kesilmiş oluyor.Bu haliyle bile mükemmel yeterince.3 tavuk menü 6.5 daha ne olsun :D
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hakikaten
    Bazen oğluma KFC den menu alıyorum.
    Allah aşkına o nasıl patates yahu...Kalsın diyesim geliyor!!!

• Bendende sbarro ve eski popeyes çalışanı olarak tüyolar

1-) Burger olsun Popeyes olsun tab gıdanın tüm avm içi restoranlarından birşey alıcakken. AVM PERSONELİYİM diyeceksiniz. Yani avm de herhangi bir yerde çalışıo gibi. ve alıcagınız ürünlerde %18-%20 net indirim alıcaksınız

2-) Popeyesten yerken hazırda bulunan etleri tercih etmeyin. örnegin butun sıcak dolapta ppiştikten sonra 45 dk bekleme süres ivar. o sürede satılmazsa çöp oluyor. tabi buda maliyet. o yüzden 2-3 saat bekledigi oluyor. 20 tl ve üzeri tavuk çeşitleri siparişlerinizde mutlaka yeni ürün girdirin beklicek vaktiniz varsa. wicket,dipn ztn 3.30 dk 'da pişiyor .

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Süper tüyolar hocam

Popeyes KFC'den iyi denmiş kesinlikle katılmıyorum. KFC daha lezzetli ama patates konusunda 2side vasat ama yeni çıktıysa KFC bi adım önde. Ayrıca acılı mayonezi yeter müptelasıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Süper tüyolar hocam

Popeyes KFC'den iyi denmiş kesinlikle katılmıyorum. KFC daha lezzetli ama patates konusunda 2side vasat ama yeni çıktıysa KFC bi adım önde. Ayrıca acılı mayonezi yeter müptelasıyım.

öyle bir kıyaslama yapamıcam çünkü kfc'den pek yemedim yani bu karşılaştırmayı yapmak aklıma gelmedi daha dogrusu . Patates konusuna gelirsek tab gıda çok özürlü bir firma patatesin şekli her yıl değişir. şuan sbarroda sadece elma dilim patates varken, popeyes'ta parmak patates, burger ise normal ince patatese devam ediyor. bu arada popeyes tavukların tamamı beypiliç olara kgelio. wicket dipn beypiliç kendi soslayarak paketlio acılı olarak

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    TAB Gıda patates konusunda tek Burger'da düzeltti kendini, eskiden lastik gibiydi geçen seneden beri düzelttiler reklamıda çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

TAB Gıda patates konusunda tek Burger'da düzeltti kendini, eskiden lastik gibiydi geçen seneden beri düzelttiler reklamıda çıkmıştı.

aslında yeni pişince hepsi mükemmelde hocam ,bnde en son dün yedim burgerdan, eve sipariş verdm restoran ı arayıp torpilli bi sipariş . Tabi 40 dk da patates lastik gibi olmuştu yine. patatesinde 20 dk fries'da yni o çıktıktan snraki alanda bekleme süresi var. sonrası çöp oluyor ama tabi herkesin damak tadı bambaşka

• quote:

Orijinalden alıntı: sky999

bonus genç le birleşirse gerisini düşünmek bile istemiyorum. 1 liraya tavuk döner ayran gibi bişey oluyor xD

işte örnek bir sıcak fırsatçı. Birleşir canım kardeşim bizde bu işten 1.625 tl ile çıkarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 558memoli

Yakında bir yerde popeyes olsaydı denerdik belirli bir süresi var mıdır sene sonunda bitmesin ?

biteceğini sanmıyorum hocam, sanırım yıllardır varmış bu kampanya ama bizi uyandıran olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Konu mükemmel, bugün 3 tavukburgeri 6.5 a yedim sayende.

Ufak bir sıkıntı var.Fişi teslim edip aldığınız yeni menünün yanında fişi vermiyorlar.Döngü orada kesilmiş oluyor.Bu haliyle bile mükemmel yeterince.3 tavuk menü 6.5 daha ne olsun :D

Fişi vermemeleri kötü olmuş hocam , o restoranda durumu farketmişler galiba döngüyü kesmişler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.