Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shift41

Bugün kasiyerdeki kadın sadece anket kodu ile bedavaya tavuk burger menü verdi. Yani illa menü almaya gerek yokmuş.

Hocam bana da ilk birkaç ziyaretimde başka menü almama gerek kalmadan verdiler ücretsiz menümü, ama üçüncü dördüncü gidişimden sonra suyu çıkacak diye düşünmüş olsalar gerek, başka menu almadan veremeyiz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky999 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tab gıda olduğundan emin olmalısınız. Bazen franchising olabiliyor. Kesinlikle çalışanların kampanyadan puandan vs haberi yok ama siz firma bonus puanı var diyin belki bilene denk gelir. Yapamayan biri olursa bonus yok diye iddialaşacak o aşamada varmış gibi çek dersin yine yok derse posu eline alıp puan kullanma kısmında bizzat kullanabilirsin. Tutar soracak onu girip sonra bonusu girip okleyin sıkıntısız slip çıkacak. Bonus normal olarak sorgu da vs görünmeyecek bu kısımda şaşırıyorlar çünkü normal 3-5 kuruşluk bonus görünüyor

• Piyasadaki en iyi tavuk etli hamburger budur bence. Gerçek et. Ayrıca eğer ankarada yaşıyorsanız gobitte de de çok iyi bi tane var. Adı germeç han dı galiba. Oda kesin tavsiyedir.

• 13tlye ve 6.50 genç bonusa anketler sayesinde 6 tavuk menü aldık 😀😀😀😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Izmir Karsiyakada Popeyes olsa anasini aglatcam da yok iste.

Aynen hocam bende ciglideyim. Yol alsancaga duserse aglatmaya calisiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alemist

Öncelikle tab gıda olduğundan emin olmalısınız. Bazen franchising olabiliyor. Kesinlikle çalışanların kampanyadan puandan vs haberi yok ama siz firma bonus puanı var diyin belki bilene denk gelir. Yapamayan biri olursa bonus yok diye iddialaşacak o aşamada varmış gibi çek dersin yine yok derse posu eline alıp puan kullanma kısmında bizzat kullanabilirsin. Tutar soracak onu girip sonra bonusu girip okleyin sıkıntısız slip çıkacak. Bonus normal olarak sorgu da vs görünmeyecek bu kısımda şaşırıyorlar çünkü normal 3-5 kuruşluk bonus görünüyor

• Şu ice tea için fark istiyorlar ya gıcık oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "eski bir tab gıda çalışanı olarak bu yazıyı uzun zamandır yazmayı planlıyordum ama fırsatım olmadı. bu yazıda okuyacaklarınız popeyes batıkent şubesinde birebir yaşadığım olaylardır. bu olayların benzerleri bir çok yerde olabilir tabii.
    öncelikle size popeyes ürünleri hakkında bir takım bilgiler vereceğim. tüketilen ürünlerin pişirme ve bekleme süreleriyle başlayayım:
    tavuk parçaları (but, kalça, kaburga, göğüs) için pişirme süresi 11 dakika, bekleme süresi ise 1 saattir.
    golden but (büyük but parçaları) için için pişirme süresi 12 dakika, bekleme süresi ise 1 saattir.
    kanat için pişirme süresi 7 dakika 30 saniye, bekleme süresi ise 45 dakikadır.
    bonfile ve fileto için pişirme süresi 3 dakika 30 saniye, bekleme süresi ise 40 dakikadır.
    tender (şerit şeklinde kemiksiz göğüs eti) için pişirme süresi 3 dakika, bekleme süresi ise 40 dakikadır.
    nugget (küçük parçalar halinde kemiksiz göğüs eti) için pişirme süresi 2 dakika 30 saniye, bekleme süresi 40 dakikadır.
    dip'n'chicken ve wicked chicken (küçük parçalar halinde soslu kemiksiz göğüs eti) için pişirme süresi 1 dakika 30 saniye, bekleme süresi 20 dakikadır.
    jambalaya (tavuklu pilav) için bekleme süresi 1 saat 30 dakikadır.
    coleslaw, mısır ve patates püresi için bekleme süresi 2 saattir.
    yukarıda belirttiğim pişirme süreleri minimum, bekleme süreleri ise gerekli şartlar sağlandığındaki maximum süreleridir. tabii bu kuralları pek uyulduğunu görmedim. pişirme sürelerine genelde uyuluyor ama bekleme süreleri için güzel bir uygulaması var bu şirketin. bekleme süresi dolan ürünü yeni yapılmış gibi gösterip son tüketim süresini uzatmak. emin olun akşam yediğiniz coleslaw, mısır, patates püresi ve jambalaya sabah 10 civarlarında yapılıyor. çalıştığım restoran gece 12'de kapanıyordu ve bize sabah 10'da yapılan bu ürünleri kapanışa kadar satmamız zorlanıyordu. tavuklarda da aynı şekilde öğlen 12'de pişirlen ürünleri akşam 4 gibi sattığımız oluyordu. bunlara ses çıkarma lüksünüz tabii ki yok. anında işten çıkartılabilirsiniz. kemiksiz ürünlerde pek olmasa da kemikli ürünlerde son tüketim tarihi geçmiş ürünleri satmaya zorluyorlar. salı günü çöpe atılması gereken ürünleri perşembe günü akşamı hâlâ satmaya devam ediyorduk.
    eldiven kullanımına gelelim. gıda sektöründeki en önemli şeylerden biri eldiven kullanımı. ne yazık ki bu konuda da sınıfta kalıyor popeyes. işten çıkmadan kısa bir süre önce vardiya müdürü ile aramda geçen bir tartışmadan bahsetmek istiyorum bu noktada ve eldiven kullanımı hakkındaki yorumları size bırakacağım. hepimizin yapacağı üzere daha önce kullandığım ve işi biten eldivenimi çöpe attım. aradan bir 15-20 dakika süre geçtikten sonra "sevgili" vardiya müdürümden eldiven istedim. ofisinde kutularca eldiven olmasına rağmen bana eldiven veremeyeceğini ve çöpe attığım eldiveni geri alıp kullanmam gerektiğini söyledi. bu kadarı fazlaydı ve bir yerde dur demek gerekiyordu. bu "müthiş" önerisini dinleyip kendisiyle tartışmaya girdim. önde müşteri beklerken arka tarafta bana bağırarak "o eldivenleri çöpten alıyorsun" derken hafiften bir gülme gelmedi değil. neyse sonuç olarak dediğini tabii ki yapmadım.
    başka bir güzel uygulamaya daha değinmek istiyorum. yediğiniz nuggetların bir kısmı şerit, bonfile ve filetolardan kesilerek yapılıyor. beypiliç istenilen gramaja uygun şekilde ürünleri sağlıyor ama size paranız karşılığı vadedilen belli bir gramajdaki ürünlerden bile kısıyorlar. sorsanız hepsi müthiş müslüman ama kul hakkı falan pek umursamıyorlar ve çalmaya devam ediyorlar.
    işe yeni başladığım zamanlarda restoranda daha önce hiç görmediğim bir adamın etlerin hemen bir kaç adım ötesindeki lavaboda abdest aldığına şahit oldum. baya ayakkabıyı çorabı falan çıkarıp abdestini aldı. abdest almak için restoranda bulunan personel tuvaleti ya da müşteri tuvaletini kullanmak yerine mutfağın içinde abdest alıyordu bu adam. restoranın 50 metre ilerisinde camii de var hani. abdest almak için gerekli tüm şartlar var elinin altında ama mutfak kadar çekici gelmedi sanırım. bu bahsettiğim adam popeyes'ın grup müdürüydü arkadaşlar. o da müthiş müslüman olduğundan bunu gözümüze sokmak istedi sanırım.
    kadın çalışanlar hakkında yapılan yorumlar, uydurulan söylentiler o kadar iğrenç ki midem kaldırmıyor yazmaya. mobbing nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız çok güzel bir ortam. tab gıda din, ırk, cinsiyet farketmeksizin size iş imkanı sağlıyor ama birlikte çalıştığınız insanlar o kadar eğitimsiz, o kadar aptal ki yaptığının nelere sebep olacağını düşünemiyor bile.
    benim 4 aylık süreçte yaşadığım, şahit olduğum olaylar bunlar arkadaşlar. ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. umarım bundan sonra daha dikkatli davranırsınız restoran seçimlerinizde."
    https://www.facebook.com/…n/posts/10206388469527088

bu yazı arkadaşıma aittir ve yalan değildir. üzgünüm fırsatı yemeyin :(

• dun aksam yedım, tadı çok ama çok kötuydu,

1)verılen et sert ve soguktu,
    2)bunların ortaboyu dıgerlerının kucuk boyu
    3)alınan menu kesınlıkle 3.5 tl edebılıcek bır menu, kesınlıkle 7.5 tl etmez bu tavuk burgerlerı, hatta döner yense daha ıyı
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Dışarıda yeme?

• KFC'de fişteki verilen kodla anket yaparsanız %15 indirim veriyor, bugün kullandım.
  • Burgerking fişlerinin arkasındaki şeyleri yaparak(anket), herhangi bir menü alımında king seçim yükseltme bedavaya geliyor.
  • feberman F kullanıcısına yanıt
    su yazıdan sonra orda bısey yıyecegımı sanmıyorum
    burgerde calısan arkadasım vardı anlatmıstı cok ıyı olmasda ortalama olarak ıyıydı sadece burger bundan sonra
  • Eğer git evinde ye manâsında ise cevap:Sanane. Şayet dışarıda yeme derken tam olarak anlaşılmadı ise bimde alınan ürünü ne ile ısıtacağız dışarıda nokta.

• Fatih gibi bir ilçede yok

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: Krauss13.7

Evet hocam bu dongu devam eder ta siz asiri kolestrol veya kalp krizinden gidene kadar.

bi bitmediniz
    kalp krizinin ana nedeni şekerdir,basit karbonhidratlardır

trans yağlara ve fast fooda cici demiyorum ama biraz bilgilenin arkadaş

lanet olası kebapcıda yediğin lavaşta tehlikeli
    lahmacunun unuda !

düşman yağ değil şeker.

Kalp krizi patogenezinde şekerin nasıl yer aldığından bahsedebilir misiniz? Mümkünse medikal kaynak göstererek.

• Donmuş et yemem arkadaş bedava verseler yemem o burgeri iğrenç

• bi kaç gün önce menü aldım normal, ama fiş vermediler bende istedim sonra fiş verin diye. multinetle ödedim acaba ondan dolayımı fiş verilmiyor çokta bilmiyorum ama verilmeli bence. neyse kodu aldım netten. dün yine başka bi şubeye gittim fişi verdim 1+1 menü aldım multiyle ödedim yine. yine fiş vermediler.

fişi özelliklemi vermiyorlar yoksa bana mı denk geldi anlamadım. bu tür restoranlarda benim bildiğim fişi direk tepsiye koyuyorlar siparişler karışmasın diye.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Multinet ödemeleri farklı bir kapsam, mali açıdan multinetle ödeme yaptıysanız size fiş veremez kurum zaten sizin multinet ödemeleri için ilgili kuruma fatura kesiyordur yemek satışı yapan dükkan, çifte gelir kaydının önlenmesi açısından bu önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Multinet ödemeleri farklı bir kapsam, mali açıdan multinetle ödeme yaptıysanız size fiş veremez kurum zaten sizin multinet ödemeleri için ilgili kuruma fatura kesiyordur yemek satışı yapan dükkan, çifte gelir kaydının önlenmesi açısından bu önemlidir.

Bilgi icin tesekkurler, dogrudur aklima geldi ama bilmiyordum. İlk restoran fis vermeyince fis alabilirmiyim dedim onlarda ellerindeki baska bi fisi verdi zaten

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.