Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bugla beraber çok iyi gidecek:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cajun muydu neydi, hala baharatlı patates yapıyorlar mı? İnternette aratınca geçen yılın yazıları çıkıyor. Popeyes'ın sitesinde de baharatlı patatese dair bir şey bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 8li chickenla menü alınıyor demişsiniz ama kampanya afişinde bir menü alınca tavukburger menü ücretsiz olur yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Beyler 8li chickenla menü alınıyor demişsiniz ama kampanya afişinde bir menü alınca tavukburger menü ücretsiz olur yazıyor.

Evet orada bir yanlış anlama var , 8'li wicked fiş alabilmek için işe yarıyor , onu alıp fiş ile anketi doldurursak ücretsiz menü kazanıyoruz

Ama ücretsiz menüyü alabilmek için yanında herhangi bir menü menü almak zorundayız
  • İyiymiş

• Tekrardan kod almak isteyen gizli sekme açsın chrom dan ondan alsın.Sınırsız alınabiliyor CTRL+Shift+N
  • hala gecerli mi 7 tl mi?

canim cekti yarin gidip 2 tane alayim o halde
  • Arkadaşlar menu 3,60 mı? Eger degilse şu başlığı değiştirin :)

• Bak şimdi yazın güzel fakat batırmak için kullandığın lahmacun, kebap duruma pek uymadı. Senin o tavuklar, patatesler üretimde de dahil olmak üzere onlarca işlemden geçerken en azından lahmacunda soğanla beraber kakalıyorlar. Bi düşünmek lazım lahmacun mu daha tehlikeli yoksa fast food mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 5 Aralık 2016; 19:40:5 >
  • Yaw bıkmadınız mı şu kimyasal ürünlere para vermekten...
  • Hayatımda bir kere popeyese gittim ve ömrüm boyunca yemedigim yağı yedirdiler bir kova yağ yedik resmen o gün bugündur tavuk eti yemiyorum

• geçen gün kfc yerine popeyes e gittik kova aldık. kfc den yediğimizde midemi yakıyordu MSG fazla koydukları için olab
    ilir. popeyes ten hem lezzetinden hem de rahatsızlık vermemesinden memnun kaldım. ama fişimi çöpe attım yazık olmuş desenize.

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    www.popeyes.com.tr
    İstek ve Önerileriniz | Hakkımızda | Popeyes
    https://www.popeyes.com.tr/hakkimizda/istek-ve-onerileriniz
  • Msg mi varmis bunların içinde

• Anketi tamamladım.2 tane yaptım.2sinde de şifre çıkmadı sonunda

http://i.hizliresim.com/ZMQQQV.png
  • BEN FİŞİN FOTOSUNU ÇEKİP ATMİŞTİM KODLA OLUYO SANİYODUM.FİŞ ŞARTMİ ŞİMDİ YA
  • Bu fast food türü yiyecekler özellikle de hamburgerler zorda kalmadıktan sonra yenecek şeyler değil kendi açımdan...
  • 8'li Wicked'ı tek başına satan bir restoran var: forum istanbul. Bu sayede 17,50'ye beş tane alıp bir kova doldurmak mümkün:) Kötü tarafı şu ki kod girişi mümkün değil.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Bonusflaşta ne var hocam?
  • Ondan sonra da yok arkadaş niye kanser oluyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.