Şimdi Ara

Popmundo..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gariptir takip ediyorum oyunu 40gün kadardır vip üyeyim.Forumları falan okuyorum insanlar yaptıkları işi gerçek anlamda ciddiye alıyolar.Geçenlerde istanbul adliyesi için başyargıç seçimleri yapıldı sanki real hayatta yapılmış gibi.Şuan ki istanbul başyargıcı Baya seçim için uğraştı forumlarda herkezin sorularını cevapladı.

Başka bişiydir ki ilişkileri takip ediyorum herkez okadar ciddi anlamda birbiri ile ilişki içindeki sanki real hayatta beraberler.

Yani demem o ki İnsanlar gerçek anlamda ciddiyetle oynuyorlar oyunu ve 10 saat online olan insanlar var 40 gündür pek bişiy öğrenemedim ama insanlar 10 saat aktif kalıp sıkılmadan devam edebiliyorlar.Ben çözemedim abi 10 saat deil 10dk bile kalıp yapabilcek birşey bulamıyorum ben.Fikriniz nedir arkadaşlar bu cidiyet güzel birliktelikler şaşırıyorum.? (Bende dahil olmak isterim ama ..)

• Millet bildiğin oyunda karı koca oluyolar
  • aynen mantığını bide ben çözebilsem millet sanala hayatını taşımış :)
  • yaklaşık 800 günlüğüm oyun işini bilirsen sarıyor seçimlere katılanlar benim 2 katım süredir oyunda ve kredi vıp işini sürekli hale getirmişler ve rp işi yapmasını bilirsen eğlenceli. şahsen hiç sıkılmadım oyundan şimdiye kadar. müzik kariyeri vs vs ile en azından dorumda takılarak vaktimi eğlenerek geçirdim.
  • Ne olduda zevk aldınız neler yaptınızda sizi bağladı çaylak dönemleriniz nasıl geçti şahsen ben 45 gündür oyundayım bi kaç insanla tanıştım ama oyunda oyalanamıyorum oakdar beni bağlamıyor hayır işin garip tarafı baglamasını istiyorum..Çaylak döneminde ne olduda böyle oldu bağladı acaba vip kredi işleri kolay.
  • 15 günlük ben de ilk günlerde forumlarda dolaştım hep bazı konuları okudum,mesajlar yazdım sonra birden birisi çıkıp bana para verdi yaklaşık 250.000 TL meblağda ben de ne yapacağımı şaşırdım biraz gruba aktardım kitaplar aldım eşyalar aldım ama halen para duruyor.Şu an 216k param var şu an harcamıyorum ileride lazım olur diye şu an önceliğim yetenek geliştirip turnelere başlamak.Eğer Antalya'ya yolunuz düşerse beklerim.Grubuma da beklerim eğer popçuysanız.Ancak şu an gruptaki herkes yetenek geliştirmekle meşgul sanatsal olarak bir faaliyetimiz yok.

3099700, Bülent Parlak,Antalya
  • Paraya ihtiyacı olan varsa söylesin zamanında çok oynadım şuan oğlum var arada bi giriyorum bakıyorum ne var ne yok diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 8 Eylül 2013; 17:39:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    popmundo kredi
    5 ay önce açıldı
    KingsAge Rehber
    15 yıl önce açıldı
    Origin SRO Yabancı Emek Serverr
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzixx

Paraya ihtiyacı olan varsa söylesin zamanında çok oynadım şuan oğlum var arada bi giriyorum bakıyorum ne var ne yok diye

Hocam Antalya'daysan bir ID'i almak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theskyfr

quote:

Paraya ihtiyacı olan varsa söylesin zamanında çok oynadım şuan oğlum var arada bi giriyorum bakıyorum ne var ne yok diye

Hocam Antalya'daysan bir ID'i almak isterim :)

Sorun değil antalyaya geliriz Id yide pm ile atıyorum hemen
  • isim " koray vaner " benimde istanbuldayım pop ile uğraşıyorum yanlızca yetenek geliştiriyorum başka hiç bi faaliyetim yok malesef :S Ayrıca Para konusunda yardımcı olursanız hiçde fena olamz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExBonzJam

isim " koray vaner " benimde istanbuldayım pop ile uğraşıyorum yanlızca yetenek geliştiriyorum başka hiç bi faaliyetim yok malesef :S Ayrıca Para konusunda yardımcı olursanız hiçde fena olamz :)

Halletmeye çalışırız senin para ihtiyacınıda karşılarız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExBonzJam

isim " koray vaner " benimde istanbuldayım pop ile uğraşıyorum yanlızca yetenek geliştiriyorum başka hiç bi faaliyetim yok malesef :S Ayrıca Para konusunda yardımcı olursanız hiçde fena olamz :)

Halletmeye çalışırız senin para ihtiyacınıda karşılarız

teşkkür ederim :) Evet arkadaşlar anlatmaya devam edersenz sevnrm çaylaklık zamanınızdan buyana nelerle uğraşıyosun bu oyun sızı nasıl sardı anlatırmsnz.
  • İki adet karakter satıyorum.

Biri 48 günlük, 300 puan diğeri 1600 küsür günlük 605 puan.. Çaylak olana 20 TL, diğerine de 120 TL istiyorum. İkisinin de 3 aylık vipi var ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glinxyx -- 8 Ekim 2013; 14:11:11 >
  • oyun nasıl bağlamıyor? denmeli aslında :D oyunu anlayarak, karakteri geliştirerek oynadıktan sonra bağlanılmayacak hiçbir şey yok :P eski karakterim 30 yaşındayken ölmüştü yeni açtım 488 gündürde oynuyorum yeni karakterle. şu sıralar vip işine ara verdim o da rl sebepler nedeniyle.. bu yıl bitsin gene vip alırım, kredi alırım :D bağlanmak istiyorsan oyunda bir amacın olsun yeter :p
  • Oyun çok güzel aslında fakat kavramak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Ekşın Takılan Adam

Oyun çok güzel aslında fakat kavramak gerek.

işte biraz açmak lazım hocam şunu yapıyorum ondan cok güzel gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.