Şimdi Ara

Popmundo Sohbet Başlığı (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.422
Cevap
4
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görevlerin , Popmundo Genel Forumda Mozaik Mucizeler , Nec Plus Ultra başlıklarında detaylı açıklamaları var.

Bilet satışları bilet fiyatı,
    konserin ayarlandığı tarih,
    konserin verileceği tarih,
    o şehirdeki şöhretiniz,
    gibi birçok değişkene bağlıdır. Halihazırda ayarlamış olduğunuz bir konserin bilet satışlarını artırmak istiyorsanız, konseri vereceğiniz mekanın yöneticisine bilet fiyatını düşürmesi için mesaj atabilirsiniz.
  • teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar popmundo 2015 hile
    http://dosya.co/yz3ahmtb94xx/Popmundo_2015_V1.zip.html indirin deneyin arkadaşlar grup parasını değiştirmeye yarıyor.
  • Popmundo dışında herşey konuşulmuş maşallah
  • DH den oynayan varmı la

Jay Monstre De Cookie

pm atabilirsiniz oynayan varsa falan filan.

önce ki karakterim de Dragonborn Monstre De Cookie idi. Soyadın yaratıcısı bendim geçen sene yazın oyun da sabit 2bin online oluyorsa rahat 500-600 ü tanıyordu beni Popiydim, aktif oynayan varsa görmüştür belki. 11 tane hatun ile evlenip poligami yaptım, 30-35 tane cocugum vardı Ben bu yeni karaktere geçmeden önce biraz ara vermiştim, o sıra herkes almış soyadımı ._.

Sonra cok popi olmak sarmadı, günde sabit 20 kişi ile konusmak zorunda kalıyordum baydı artık. Bende öldürdüm yeni açtım şuan popi gitmiyorum rahatım Tanıyanlar çok çıktı ama muhabbeti devam ettirmedim cok samimi olduklarım hariç. RL de asyalı hatun buldum onunla manitacılık oynuyoz

Gelin yani iyi arkadaşımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 3 Temmuz 2015; 18:56:46 >

• V2'den önce ben de oynuyordum şimdi yine başladım 3 gün oldu. İzmir'de ikamet ediyorum. Atalay Korkmaz. ID: #3269589
  • Çok zaman kaybı bi oyun ama kafa dağıtmak için birebir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun eski haline dönmüş sanki Eskilerden kim kaldı be.Ben oyunu bırakmıştım 2011 de falan oynuyordum.Arada giriyordum.Karakter ölmüş dirilttim parası arabası falan kaybolmuş. Yeni tema ya geçtiler diye bırakmıştım.Devam edebilirim artık.Sanırım oyunda da çok kişi kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Oyun eski haline dönmüş sanki Eskilerden kim kaldı be.Ben oyunu bırakmıştım 2011 de falan oynuyordum.Arada giriyordum.Karakter ölmüş dirilttim parası arabası falan kaybolmuş. Yeni tema ya geçtiler diye bırakmıştım.Devam edebilirim artık.Sanırım oyunda da çok kişi kalmadı.

oyunda gene çok kişi var ama eskilerden pek kalan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Oyun eski haline dönmüş sanki Eskilerden kim kaldı be.Ben oyunu bırakmıştım 2011 de falan oynuyordum.Arada giriyordum.Karakter ölmüş dirilttim parası arabası falan kaybolmuş. Yeni tema ya geçtiler diye bırakmıştım.Devam edebilirim artık.Sanırım oyunda da çok kişi kalmadı.

oyunda gene çok kişi var ama eskilerden pek kalan yok

Eski tema çok güzeldi.v2 den sonra oyun benim için bitti.Sürekli VIP falan alıyordum.Daha sonra evlatlık çocuk alıp satıyordum. Bayağı para kazanmıştım öyle

• varmı hala oynayan :D
  • Başlığı görünce geldim 2008-2011yıllarında yaklaşık 4 yıl kadar oynadım.En aşağıdan en tepeye kadar birçok başarıyı elde ettim defalarca zirve yaptım.ortama ergenler ve çoluk cocuğun doluşmasıyla oyun çığrından çıktı herşey ele ayağa düştü sıkıldım ve bıraktım.
    Halen oyunda tanıştığım ve görüştüğüm arkadaşlarım var.Oyunun bende ayrı ve güzel anıları vardır.

Organize olup sabahlara kadar başarı için az zombi avlamadık, o şehirden bu şehire günde 2 konser vereceğiz diye sırf konser saatinde online olacağız diye kız arkadaşıma ne yalanlar uydurduğumu biliyorum, patikalarda günlerimiz geçti, antikalara girmiyorum bile neyse bak yazdıkça bir sürü şey geliyor aklıma uzatmadan

Ortam iyi ve elitse çok güzel oyundur tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vnm

Başlığı görünce geldim 2008-2011yıllarında yaklaşık 4 yıl kadar oynadım.En aşağıdan en tepeye kadar birçok başarıyı elde ettim defalarca zirve yaptım.ortama ergenler ve çoluk cocuğun doluşmasıyla oyun çığrından çıktı herşey ele ayağa düştü sıkıldım ve bıraktım.
    Halen oyunda tanıştığım ve görüştüğüm arkadaşlarım var.Oyunun bende ayrı ve güzel anıları vardır.

Organize olup sabahlara kadar başarı için az zombi avlamadık, o şehirden bu şehire günde 2 konser vereceğiz diye sırf konser saatinde online olacağız diye kız arkadaşıma ne yalanlar uydurduğumu biliyorum, patikalarda günlerimiz geçti, antikalara girmiyorum bile neyse bak yazdıkça bir sürü şey geliyor aklıma uzatmadan

Ortam iyi ve elitse çok güzel oyundur tavsiye ederim..

Gösteriş budalası, prim yapmaya çalışan, günümüz ortam kızları diye tabir ettiğimiz insanlar, sırf bunları yapabilmek için erkekliğinden vazgeçip karşı cinse müdahilmiş gibi davranan epeyce çok miktarda insan var malesef..

• SELAAAMM
  • Tagsız hobbit piposu satılır.
  • Uzun bir aradan sonra oyuna başlamak istiyorum. Temel şeyleri biliyorum unuttugum şeyler olabilir. Birlikte oynamak isteyen var mı?
  • Face kullanan vatandaşlar grubumuza gelebilir aktif olması açısından bolca üye gerekiyor

https://www.facebook.com/groups/1033721596696061/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jutaisme -- 21 Ağustos 2016; 11:39:08 >
  • Kimseler kalmadı herhalde..
  • 1B oyun içi nakit 250₺

2B veya üzeri alımlarda 100mde hediye..

• Askeriyede can sıkıntısından tekrardan başladım. Yıllar önce oynuyordum. Birçok şeyi unutmuşum

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.