Şimdi Ara

Popmundo Yardım Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku480

Grafitti nasıl yapcam temel dizayn ve bilmene 4 yıldız grafitti boyama yeteneğinde var grafiti olmamş mekana gidiyorum eşyalar diyorum orda sprey'de kullan yazısı çıkmıyor yardım edin :/

Eğer yeni yaptıysan oyuna girip çıkman gerekebilir.

Gerekli yetenekler:

Temel Sanat Dizayn ***
    Grafiti Boyama (yıldız miktarı arttıkça yapabilme şansın artar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Grafitti nasıl yapcam temel dizayn ve bilmene 4 yıldız grafitti boyama yeteneğinde var grafiti olmamş mekana gidiyorum eşyalar diyorum orda sprey'de kullan yazısı çıkmıyor yardım edin :/

Gerekli yetenekler:

Temel Sanat Dizayn ***

Çok teşekkürler çıkınca oldu
    Şimdide en az 15 inci deneyişim Sprey kullanamadım çünkü Graffiti Boyama konusunda yeterince iyi değilim. diyor ne zaman yapabilirim
    Birde suçmu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Gerekli yetenekler:

Temel Sanat Dizayn ***

Çok teşekkürler çıkınca oldu
    Şimdide en az 15 inci deneyişim Sprey kullanamadım çünkü Graffiti Boyama konusunda yeterince iyi değilim. diyor ne zaman yapabilirim
    Birde suçmu?

Şöyle ki, yeteneğin 5* ise %80 ihtimalle yaparsın, 7* ise %100 ihtimalle. Yapmak suç değil

• para yardımında bulunabilecek olan arkadaşım varmı acaba ?

Karakter id : 2780564
    isim : Ernst Sidorenko

kitap falanda verebilir yani nasıl olursa. bende grup üyelerime yardım edicem verilen ile.

teşekkürler. mesajlarınız bekliyorum
  • Kızım İstanbul'da, istediğiniz ne varsa söyleyin alayim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Kızım İstanbul'da, istediğiniz ne varsa söyleyin alayim hemen

turdayız biz şimdi grupla :( zaten sürekli bozuluo bu hurda tur aracıda. kımıldayamıyorum bi yere. para gönderebilirmisiniz.
    karakter id : 2780564
    karakter isim : Ernst Sidorenko
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaganIX

quote:

turdayız biz şimdi grupla :( zaten sürekli bozuluo bu hurda tur aracıda. kımıldayamıyorum bi yere. para gönderebilirmisiniz.

Para göndermek için hem VIP olmak lazım hem de ilişki olması lazım iki karakter arasında. Bende ikisi de yok :) Asıl karakterim Şangay'da, kızım İstanbul'da. Denk gelirsek ancak yardım edebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

Para göndermek için hem VIP olmak lazım hem de ilişki olması lazım iki karakter arasında. Bende ikisi de yok :) Asıl karakterim Şangay'da, kızım İstanbul'da. Denk gelirsek ancak yardım edebilirim :)

vip olsaydın ilişkiye gerek yok. para göndermek için. o zaman istanbula ayın 1 inde gelebilirim sanırım

1 ocakta kızınız nerede olur tahminen . =?

2011-12-28 19:00 İkinci El Minibüs varıyor Tallinna Bussijaam Tallinn
    2011-12-28 20:00 ShadowsOfTheSun [TAL] - BİLGİ Tallinn İptal et
    2011-12-29 09:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Tallinna Bussijaam Tallinn İptal et
    2011-12-29 11:00 İkinci El Minibüs varıyor Dworzec autobusowy Varşova
    2011-12-29 12:00 Paranoid Jam Warsaw
    4 saatlik Stüdyo Çalışması Varşova İptal et
    2011-12-29 22:00 Synapse ♣ HM ♣ - Warszawa - BİLGİ Varşova İptal et
    2011-12-30 09:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Dworzec autobusowy Varşova İptal et
    2011-12-30 12:00 İkinci El Minibüs varıyor Népliget Buszpályaudvar Budapeşte
    2011-12-30 14:00 Pirates FreeJam!
    4 saatlik Stüdyo Çalışması Budapeşte İptal et
    2011-12-30 20:00 ♣ DARTH VADER ♣ [HM] - BİLGİ Budapeşte İptal et
    2011-12-31 08:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Népliget Buszpályaudvar Budapeşte İptal et
    2011-12-31 11:00 İkinci El Minibüs varıyor Dworzec autobusowy Varşova
    2011-12-31 12:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Dworzec autobusowy Varşova İptal et
    2011-12-31 18:00 İkinci El Minibüs varıyor Мострансавто автовокзал Moskova
    2011-12-31 22:00 Moshpit Metal (MOS) - BİLGİ Moskova

• quote:

quote:

quote:

quote:

vip olsaydın ilişkiye gerek yok. para göndermek için. o zaman istanbula ayın 1 inde gelebilirim sanırım

1 ocakta kızınız nerede olur tahminen . =?

2011-12-28 19:00 İkinci El Minibüs varıyor Tallinna Bussijaam Tallinn
    2011-12-28 20:00 ShadowsOfTheSun [TAL] - BİLGİ Tallinn İptal et
    2011-12-29 09:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Tallinna Bussijaam Tallinn İptal et
    2011-12-29 11:00 İkinci El Minibüs varıyor Dworzec autobusowy Varşova
    2011-12-29 12:00 Paranoid Jam Warsaw
    4 saatlik Stüdyo Çalışması Varşova İptal et
    2011-12-29 22:00 Synapse ♣ HM ♣ - Warszawa - BİLGİ Varşova İptal et
    2011-12-30 09:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Dworzec autobusowy Varşova İptal et
    2011-12-30 12:00 İkinci El Minibüs varıyor Népliget Buszpályaudvar Budapeşte
    2011-12-30 14:00 Pirates FreeJam!
    4 saatlik Stüdyo Çalışması Budapeşte İptal et
    2011-12-30 20:00 ♣ DARTH VADER ♣ [HM] - BİLGİ Budapeşte İptal et
    2011-12-31 08:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Népliget Buszpályaudvar Budapeşte İptal et
    2011-12-31 11:00 İkinci El Minibüs varıyor Dworzec autobusowy Varşova
    2011-12-31 12:00 İkinci El Minibüs ayrılıyor Dworzec autobusowy Varşova İptal et
    2011-12-31 18:00 İkinci El Minibüs varıyor Мострансавто автовокзал Moskova
    2011-12-31 22:00 Moshpit Metal (MOS) - BİLGİ Moskova

VIP'lerde ilişki olmadan para gönderemiyor

• popmundo v2 ile.
    vip olsanız da olmasanız da para gönderme oluyor. ilişki kurarız bizde :D vip olmaya gerek yok para göndermek için. beta popmundo ile
  • Anaaa hakkaten öyleymiş yahu, burada görünce arkadaşıma sordum anlattı bana. Biz V2 falan bilmeyiz Ama para yardımında bulunamam ben çok fazla, çünkü biriktikçe arkadaşıma veriyorum yatırım yapıyor bar zinciri için. Neler lazım ki?
  • quote:

Anaaa hakkaten öyleymiş yahu, burada görünce arkadaşıma sordum anlattı bana. Biz V2 falan bilmeyiz Ama para yardımında bulunamam ben çok fazla, çünkü biriktikçe arkadaşıma veriyorum yatırım yapıyor bar zinciri için. Neler lazım ki?

falla ch 69 satıcam. şimdi
    grup elemanlarıma dağıtıcam parayı. kitap ıvır zıvır alsınlar die.
    heavy metal grubu var
    ya v2 olayını dün keşfettim. para transferi oluo. ve daha bi sürü eklenti var. ayrıca mesela birisiyle alışveriş yapıcaksın. misal ben ch69 satıcam elemanı tanımıorum güvenmiorum dimi. ki öyle zaten yarın satıcam. v2 ile item verirken. yanına ne kadara arkadaşına vermek istediğinin parasını giriyorsun. ve karşı taraf . o parayı onaylarsa. ondan otomatik düşüyor ve item ona gidiyor. daha deniyemedim ama yarın gelicek eleman ch69 öyle vericem. ayrıca bi sürü özellik var. nie vip yim anlamadım zaten. sırf ceo olarak işte çalışıyorum bide bi kaç item kullanıoruz diyemi. veriyorum 30 kağıt. şu beta güzel ama viplere artı fazla bişi kalmamış. yeni yapmamış olsam. hiç yapmazdım vip. bu betayı kullanırdım. daha iyi. betalıktan kurtulursa türkçeleştirceklerde. ama ne zaman . betalıktan çıkacak bilmiyorum.

• Los Angeles'da yaşıyorum ismim Chucky Day ileri mühendislik kitabı lazım yardımlarınızı bekliyorum
  • Londra'da yaşıyorum ismim William Gaskarth yeni başladım temel telli enstürümanlar gibi öğrenilmesi şart yeteneklerin kitaplarını verebilirseniz minnettar kalırım.
  • İstanbul'da yaşıyorum, ismim Esen Bilal. Kayıt kontratı konusunda yardıma ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar Ankara'dayım. Eğer eşya vermek varsa (VIP değilim) Caz tarihi kitabı verebilecek varsa çok memnun olurum. Adım Fazıl Şimal.
  • İstanbuldayım Adım Elis Başaran 2938489 temel botanik ve temel şarkı söyleme verebilirmisiniz lütfen
  • Arkadaşlar,

Bölümü takip edemiyorum çok fazla. Her türlü kitap yardımına hazırım, isterseniz bütün dükkanı isteyin Ama mesajıma alıntı yapıp isterseniz hemen cevap verebilirim.
  • quote:

Arkadaşlar,

Bölümü takip edemiyorum çok fazla. Her türlü kitap yardımına hazırım, isterseniz bütün dükkanı isteyin Ama mesajıma alıntı yapıp isterseniz hemen cevap verebilirim.

Hocam 1 yildir foruma biseyler yazmiyordum, mesajini gorunce atlayip geldim soyle bi kac tane kitap yardiminda bulunursan cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vermillion.

quote:

Arkadaşlar,

Hocam 1 yildir foruma biseyler yazmiyordum, mesajini gorunce atlayip geldim soyle bi kac tane kitap yardiminda bulunursan cok sevinirim

Hocam hangi kitapları istiyorsan listeleyip torunuma (ID=2439407) mesaj at o yardımcı olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.