Estetik uygulamarının son 5 yılda inanılmaz bir gelişme gösterdiğinin farkında mısınız? Bundan 5 yıl öncesinde ben ve benim gibi birçok kişi estetik uygulamalarına tedirginlikle yaklaşan ve bıçak altına yatmaya korkarken şu günlerde estetik operasyonları günlük bir rutin haline gelmiş durumda. Bu durum bence birçok kişi için oldukça iyi bir durum, çünkü eminim ki her bireyin benim gibi vücudunda beğenmediği veya daha iyi olmasını istediği bölgeleri vardır. Eskiden bu bölgeleri kabullenmekten başka çaremiz yokken günümüzde estetik uygulamaları sayesinde istediğimiz görünüme kavuşturmak oldukça kolay. İşte bu sayede benim de vücudumda beğenmediğim bölgem olan popo bölgesini istediğim görünüme kolayca kavuşturdum. Genetik faktörlerden dolayı oldukça kıvrımsız ve küçük popolara sahiptim, bu görünümden kurtulmak ve daha kıvrımlı bir hata sahip olmak için popo estetiği uygulamasına başvurdum ve sonuçtan oldukça memnunum. Tabii ki bu konunun arkasında Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu ve ekibi var. Onlar sayesinde tüm endişelerime yanıt buldum ve gönül rahatlığı ile bu uygulamaya başvurdum. Siz de popo estetiği hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulmak isterseniz
www.gokhanhaytoglu.com
Popo Estetiği - Kalça Estetiği | Op. Dr T. Gökhan HAYTOĞLU