Şimdi Ara

poppy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • poppydehttp://www.mobafire.com/league-of-legends/build/poppy-a-scary-carry-54057 bu buildi kullanıyorum fakat buildin sırasından gittiğim zaman asla infinityi hatta çoğu oyunda bloodthirsterdan sonrasını yapamıyorum. Haliyle ranked falan değil oyunlar daha ya 20 de rakip surrender çekiyo ya da 30-40. dakkada bitiyo oyunlar. O sürede daha efektif olmak için ne yapmalıyım? Yani trinity yerine daha öne alabilceğim itemler var mı aralarından? Sırası iyimi? YA DA yapılabilcek daha makul build önerebilir misiniz? Teşekkürler

• Kullandığu build AD Poppy olduğu için bir şey diyemem ama istersen ap yazabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

Kullandığu build AD Poppy olduğu için bir şey diyemem ama istersen ap yazabilirim

Yazabilir misin? Bir de Poppy oyunun başlarında çok mu pasif kalıyor, bana mı öyle geliyor.
  • poppy oyunun başlarında iyi damage çıkarabiliyor. Adamı duvara fırlat stunla üstüne q ile damage çak. Bide ultisi op ya turret buna vuramıyo. Karşıma gelen poppyden çok korkarım eğer az hp m kalmışsa ve turret dibindeysem.
  • Hemen sheen tamamlamaya çalış ardından duruma göre bot ve sheeni trinitye tamamla. Ad poppy için olmazsa olmaz bence trinity. Trinityden sonra bloodthirster ve banshee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Hemen sheen tamamlamaya çalış ardından duruma göre bot ve sheeni trinitye tamamla. Ad poppy için olmazsa olmaz bence trinity. Trinityden sonra bloodthirster ve banshee.

Teşekkürler. Peki ap poppy nasıldır? Takımda gereğinden fazla ad varsa ap gitmeyi denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

poppy oyunun başlarında iyi damage çıkarabiliyor. Adamı duvara fırlat stunla üstüne q ile damage çak. Bide ultisi op ya turret buna vuramıyo. Karşıma gelen poppyden çok korkarım eğer az hp m kalmışsa ve turret dibindeysem.

turret vurabiliyo sadece championlar dmg atamıyo bi daha oku poppy'in ultisini derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

quote:

poppy oyunun başlarında iyi damage çıkarabiliyor. Adamı duvara fırlat stunla üstüne q ile damage çak. Bide ultisi op ya turret buna vuramıyo. Karşıma gelen poppyden çok korkarım eğer az hp m kalmışsa ve turret dibindeysem.

turret vurabiliyo sadece championlar dmg atamıyo bi daha oku poppy'in ultisini derim

Mu acaba?
  • quote:

quote:

Turret vuramıyor Poppy ulti bastığında
  • quote:

quote:

amanın
  • Adam oyunu okuyor.
  • Hmm... Other Champs. olarak kalmış aklımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 8 Ağustos 2011; 4:29:33 >
  • @obiwan
    Poppy ult gayette engeller turret hitleri , en önemli özelliklerinden biri yani o.
    edit : editlemişsin , işin ilginç yanı kendinden aşırı emin konuşuyordun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 8 Ağustos 2011; 4:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

@obiwan
    Poppy ult gayette engeller turret hitleri , en önemli özelliklerinden biri yani o.
    edit : editlemişsin , işin ilginç yanı kendinden aşırı emin konuşuyordun.

champs olarak okumuştum poppyle sürekli oynadığım için emin konusmustum ama öyle değilmiş mobadan okuyunca anladım. dikkatsizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: obivanhelsing

quote:

Hemen sheen tamamlamaya çalış ardından duruma göre bot ve sheeni trinitye tamamla. Ad poppy için olmazsa olmaz bence trinity. Trinityden sonra bloodthirster ve banshee.

Teşekkürler. Peki ap poppy nasıldır? Takımda gereğinden fazla ad varsa ap gitmeyi denerim.

Ap de iyidir daha çok burst damage vurursun. Onun içinde ilk sheen sonra bot al. Ondan sonra sheeni lichbaneye dönüştür. Ardından deathfire grasp(tam hatırlamıyorum böyle yazılıyodu galiba) çık. Adama ultiyi attıktan sonra yapacağın ilk iş bu itemi kullanmak olsun. Çok disabler varsa oyunda bi banshee yok beni pek zorlayamıyolar diyosan rabaddon çıkabilirsin gerisi sana kalmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obivanhelsing

quote:

Ap de iyidir daha çok burst damage vurursun. Onun içinde ilk sheen sonra bot al. Ondan sonra sheeni lichbaneye dönüştür. Ardından deathfire grasp(tam hatırlamıyorum böyle yazılıyodu galiba) çık. Adama ultiyi attıktan sonra yapacağın ilk iş bu itemi kullanmak olsun. Çok disabler varsa oyunda bi banshee yok beni pek zorlayamıyolar diyosan rabaddon çıkabilirsin gerisi sana kalmış.

Sheen zaten attack damage ının 2 katını vuruyor , lichbane alırsan bu damage değişmeyecek çünkü pek ap olmadığı için sheenle aynı vuracaksın , yani mantıklı değil.Onun yerine sheenden sonra dfg nin gold per 5 item ı alınıp ondan sonra dfg tamamlanabilir.Lichbane i dfg sonrası almak çok daha mantıklı , ki ulti varken ap olmayan halinle bile dfg güzel vuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 8 Ağustos 2011; 12:38:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.