Şimdi Ara

Poppy jungle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar poppy ile jungle denemek için normal oyuna girdim doğal olarak çok küfür yedim ama takmadım. Herneyse ben çok beğendim 10/1 gibi bi skorla bitirdim. Bide sizin fikrinizi almak istedim yani biraz daha kendimi geliştirip rankedda da oyayayım mı ? Siz poppy jungle olarak iyi görüyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamp dönmesi biraz zor olur+İlk item trinity olmayınca fazla etkili gank atamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Kamp dönmesi biraz zor olur+İlk item trinity olmayınca fazla etkili gank atamaz bence

Bizim adam pushlamazsa rakibin arkasından gelip e ile kule altına çekip hemen öldürebiliyoruz. Eğer kuleye çok yakın değilse rakip de genel olarak çimenlerin ordan duvara yakın olduğu için e ile sersem atıyorum gank sıkıntı olmuyor + zaten can veren jungle itemini çıkınca trinity çıkıyorum sonrasında tanklamayı düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

quote:

Kamp dönmesi biraz zor olur+İlk item trinity olmayınca fazla etkili gank atamaz bence

Bizim adam pushlamazsa rakibin arkasından gelip e ile kule altına çekip hemen öldürebiliyoruz. Eğer kuleye çok yakın değilse rakip de genel olarak çimenlerin ordan duvara yakın olduğu için e ile sersem atıyorum gank sıkıntı olmuyor + zaten can veren jungle itemini çıkınca trinity çıkıyorum sonrasında tanklamayı düşünüyordum

Dediğin gibi biraz pushlamaya bağlı.Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama hep bizim takımda en az bi lane ölümüne pushluyor(TR).Daha iyi şampiyonlar varken çok da iyi olmaz bence ama caitlyn karşısında başarılı bi şekilde adc poppy oynayabilenleri görünce artık çok bir şey diyemiyorum.Eğer iyiyim diyorsan al ama Trdeysen oyun boyu küfür yiyebilirsin ve bariz şekilde feedleyen adam bile kalkıp sana laf atabilir .

• quote:

quote:

quote:

Dediğin gibi biraz pushlamaya bağlı.Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama hep bizim takımda en az bi lane ölümüne pushluyor(TR).Daha iyi şampiyonlar varken çok da iyi olmaz bence ama caitlyn karşısında başarılı bi şekilde adc poppy oynayabilenleri görünce artık çok bir şey diyemiyorum.Eğer iyiyim diyorsan al ama Trdeysen oyun boyu küfür yiyebilirsin ve bariz şekilde feedleyen adam bile kalkıp sana laf atabilir .

Dediğim gibi seçim ekranında bi ton küfür yedim ama oyunu taşıdım sağlam gankler atarak rakibi sıkıntıya soktum ve bizim takım kastı oyun içinde all dan poppy dağıttı sizi gibi yazılar yazdılar. Tabi bende ettikleri küfürü yüzlerine vurdum

• quote:

Arkadaşlar poppy ile jungle denemek için normal oyuna girdim doğal olarak çok küfür yedim ama takmadım. Herneyse ben çok beğendim 10/1 gibi bi skorla bitirdim. Bide sizin fikrinizi almak istedim yani biraz daha kendimi geliştirip rankedda da oyayayım mı ? Siz poppy jungle olarak iyi görüyormusunuz ?

Bi ara viabledı. S2de galiba yanlış hatirlamiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Arkadaşlar poppy ile jungle denemek için normal oyuna girdim doğal olarak çok küfür yedim ama takmadım. Herneyse ben çok beğendim 10/1 gibi bi skorla bitirdim. Bide sizin fikrinizi almak istedim yani biraz daha kendimi geliştirip rankedda da oyayayım mı ? Siz poppy jungle olarak iyi görüyormusunuz ?

Bende internetten baktım poppy jungle için adamlar yapıyodu ama videolarını izlemedim sonra ben denedim. Zaten trinity kasınca tek atıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende oynuyorum arada tek sıkıntı çok yavaş dönüyor. Trinity bitene kadar baya ızdıraplı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Bende internetten baktım poppy jungle için adamlar yapıyodu ama videolarını izlemedim sonra ben denedim. Zaten trinity kasınca tek atıyorum

Yeni şeyler denemek iyidir. S2de gragas jungle yapıyorum diye az laf yemedim sonra viable oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Bende oynuyorum arada tek sıkıntı çok yavaş dönüyor. Trinity bitene kadar baya ızdıraplı

Aynen o biraz sıkıntı o yüzden ganklerden kendime de kill çıkartıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.