o kim oluyo??? kabakulaklığın birine sıfat olacak kadar baki kaldığını duymamıştım eşeklik filan baki ama bi düşün istersen.
Bir sıfat değildi. Hürriyet Gazetesi müzik eleştirmenlerinden biri. "Kabakulak" yazdığı köşesinin adı.
Valla hiç kusura bakmayın ama gerçekten hiç birisinde o kadar da aham şaham ses yok maalesef. Yarışmayı izledim bugün sonra sayısal geceye bakayım dedim. Orada sanırım Gökhan Tepe vardı ve adamı dinledim bunların hepsini cebinden çıkartır. Ha diyeceksiniz ki o zaten ünlü onun sesinin güzel olması doğal. Ancak işin iç yüzü bana öyle gelmiyor. Bu kadar eleme bu kadar insan arasından çıkan bir ses bana göre mükemmel olmalı idi, ki sizlerinde belirttiği gibi hemen hemen herkes şu iyi işte fena değil veya idare eder gibisinden açıklamalar yapıyor. Bunun nedeni de juride bulunun insanların kalitesizliği. Bir Ahmet San var onu mtiske iyi açıklamış. Bir Ercan Saatçi var tartışmaya çok açık birisi. Deniz Seki daha 2 3 kaset yapmışken böyle bir yarışmaya juri olması çok komiğime gidiyor. Bir de herkesin çok sevdiği armağan var tabii. Bu şahsiyetin orada ne için olduğunu herkes biliyor ve hemen herkes herifi sokakta görse ya sövecek ya da dövecek. Bir insan bu tripleri yapabilmek için ne kadar süreyl ders alır bilemem ama ben bu adama ağzımla değil başka tarafımla gülüyorum. Ya herkesi moron sanıyor ya da kendisi moron. Bir de farkındaysanız yarışmada ki sunucularda da baya bir salaklık göze çarpmakta. Orada ki seyirciler bile bir başka tip. Adamlar kendi havasında muhabbet ediyorlar. E doğal olarak canları sıkılıyor, haklılar. Bir de müzik sisteminin yetersizliği de çoğu kez gözünüze çarpmıştır. Daha say say bitmez ama ne yapalım işte Türk insanı içeriği olmayan boş ve nahoş şeylere çok meraklı. Yapımcılar da bunu sonuna kadar sömürüp her hafta birini eleyerek milleti de ekrana kitliyorlar. Biz bu adamları seyredersek daha çok tartışırız buralarda bunları arkadaşlar. :)
Serkül'ü tek geçerim bu alemde bir numara.
barış derim başkada bişi demem.... serkul'un sesi fena değil ama olay pop star olayı... TARKAN gibi bişi aranıyoo..
bayhan
ha birde ABİDİNNNNNNNNNNNN
bayhan hariç hepsi olur
neden
Bayhan olamaz: adam olduren birisi insanlara birsey veremez. Samimi olmaz. Bu camiaya bir tane Dogus yetiyor zaten.
Serkul: Tamamen acIma duygusu. Bizim milletimizin basIna ne geldiyse bundan gelmistir. Sesi guzel olan bir bayan vardI. Yok yuruyusun soyle, yok sende assolist tipi var deyip elediler.Sonra sece sece Serkulu sectiler.Serkul pop star olsa yurt dIsIna gitse diyeceklerki agar aksak Turkiyenin pop starIda boyle olur derler.
Kucumseme degil ama ben televizyonda Serkulu gormek istemem. Son gunde berbat soyledi. Detone oldu resmen sesi,ama yine birinci... Buda yarIsmanIn kalitesini gosteriyor.
Orada barda falan sarkI soylemis bir arkadas vardI. Bence o favori olmaLIydI
bayhan out bariş in [:P]
Abi ben sööledim önceden Barış diye ve de birinci seçtiler adamı [^]
adam çok karizmaymis da haberim yokmus [:P]
serkül bence en iyi ama popstar maalesef olmaz illa dötünü başını sallamalı oryantal gibi oynamalı.abidinde ses de iyi karizmada yerinde o popstar olabilir barış da iyi ama karizması yok o kadar bence..bayhan mı ıyghhhh
benim favorim de barıs elenanın da sesi cok cok guzel ama telaffuzdan kaybediyo :D
bende su bayhana nası oy veriyolar anlamıyom birincisi bayhan pop müzik solemiyo pop müzik parcalarının sozlerini mıy mıy die soluyo pop muzigi bilmesek yutturacaklar pop muzik die zati hareketlerde aynı hep serkül ise sesi falan ii guzel ama aldıgı oynların 4te3ü sesi icin degil engeli icin annannem halam vs bile yaw iisallah serkül birinci olur dio nie? diom e iste cocuk sakat birinci olsun sevinsin dio yaw eger hakediyosa olsun 1.tabi ama engelli die de birinci secilmesi gorulmemis bisi demekki tekerlekli sandalyede biri olsa idi herkes ona oy atacaktı serkül arka sıralarda kalacaktı..
neyse bidaha solim esas favorim barıs hele son haftadan sonra
yaw ***** hırsızlık bile yapmış (Bayhan), hala bu adama delikanlı diyenler var ya yuh diyorum.. Bu adamı da getirecekler başımıza kahroluyorum seyrederken.. Bi AZer Bülbül yetmiyo mu kardeşim :))
yaw ***** hırsızlık bile yapmış (Bayhan), hala bu adama delikanlı diyenler var ya yuh diyorum.. Bu adamı da getirecekler başımıza kahroluyorum seyrederken.. Bi AZer Bülbül yetmiyo mu kardeşim :)) Barış sesini çok iyi kullanıyo ve rahat, bi tek o var hakkeden Elena'nın da sesi çok iyi ama Rus olduğundan kelli kazanamaz.
Popstar yarışmasının en güçlü adaylarından Adana doğumlu Bayhan Gürhan’ın (23), henüz 5 yaşındayken annesi Kezban Gürhan’ın, 1982 yılında ilaç içerek intihar ettiği belirlendi.
Ablası Hatice Özyaman ise 1 aylık evliyken Almanya’da geçirdiği trafik kazası sonrası öldü.
Annesinin ölümünün ardından 11 yaşından itibaren alkolik babasıyla birlikte kalan Bayhan Gürhan, 23 Ocak 1997 yılında Adana’da bir markette hırsızlık yaparken yakalandı. Bayhan’ın yine aynı yıllarda Adana ve Alanya’da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. 12 Ağustos 1998 yılında ise büyük annesinin parasını çaldığı iddia edilen amcasının oğlu Mehmet Ali Gürhan’ı bir tartışma sonrası öldürmek suçundan cezaevine girdi.
"Karıncayı incitecek insan değil"
Bir süre sonra babasıyla birlikte Adana’yı terk ederek Alanya’da yeni bir hayat kuran Bayhan’ın, askerlik görevini tamamladıktan sonra Popstar yarışmasına başvurduğu anlaşıldı. Asıl mesleği dericilik olan baba Sebahattin Gürhan’ın ise aynı zamanda müzikle uğraşarak hem şarkı söylediği hem de söz yazarlığı yaptığı bildirildi. Adana Akkapı Mahallesi’nde yaşayan ve ölen ablasının kocası olan eniştesi Murat Özyaman (28) ise başta Cansever, Kurtuluş, Selahattin Özdemir olmak üzere bir çok sanatçıya şarkı sözü yazdı. Kuaför dükkanı işleten enişte Murat Özyaman kayınbiraderi Bayhan’ı savunurken, gazetelerde çıkan haberlerin kasıtlı olarak yayınlandığını ileri sürdü. Özyaman, "O karıncayı dahi incitecek biri değil. Geçmişi acılarla geçen bir çocuk. Acıyı yaşadığı için şimdi yaşadıklarını seslendiriyor. Onun bu başarısını engellenmek istiyorlar. Bayhan’la uğraşmasınlar" diye konuştu.
EROL ŞENNUR-ADANA (İHA) Yayın Tarihi : 5 Aralık 2003 Cuma [gitar][jwdwn]
Barış Aydan Eser.Bunlarda benim favorilerim. Elena bir star ama Türkçe okuması bazen garibime gidiyor. Dünyanın her yerinde star olabilecek bir kapasite var onda ama Türkçe telaffuzunu geliştirmesi lazım. Bu gece bombaydı bu arada. Aydan çok sağlam laflar soktu. DEniz Seki çekt[jwdwn]i gitti..(Yaw nasıl bi şeydir yaw ) Bakalım daha neler olacak. [simage]www.denizseki.com/img/altsayfa_resim_biyografi.jpg[/simage]
Aydan gitti Yazık oldu bence ordaki bazı kişilerden daha çok star olmayı hak ediyordu ama son sözlerini beğenmedim doğrusu iyikide gitti "ben bu yarışmada artık yarışmak istemiyorum" deyip sonra haftaya karşımıza çıksaydı zaten öteki hafta kesin giderdi ... Umarım Deniz Seki'yi de haftaya orada tekrar görmeyiz çünkü yarışma adına çok puan kaybettirir bence ...