|
Popüler torrent istemcisindeki güvenlik açığı 14 yıl sonra kapatıldı!
-
-
Bir güvenlik açığı daha biliyorum, yıllardır kapatılamadı gitti.
-
Başlığı görünce Utorrent sandım. Malum ilk akla gelen o. Neyse qBittorent'i güncelleyelim bari madem 14 yıl sonra güvenlik açığı giderilmişse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E yazsanaa netmiş o açk?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka bir meseleye ince bir göndermeydi aslında.
-
Bununla indirilen içeriğin çoğu zararlı tarlası zaten..
-
Ne için kullanılacağını ve kullanmasını bilmeyenler için evet olabilir.
-
Dizi/film indirmek için kullanılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 yıldan beri ağırlıklı bir şekilde oyun,film ve dizi için torrent kullanıyorum ve 1 kere bile başım ağırmadı. Güvenilir torrent sitelerinden indirim yaptığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız.
-
En güvenilir bulduğunuz torrent istemcisi nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 12 Kasım 2024; 18:26:3 > -
Oyun için Fitgirl,dodi ve xatab
Dizi ve filmler icinde (oyunlar gibi exe dosyaları icermedigi icin virus konusunda cok daha guvenilirdir bu dosyalar) torrentgalaxy,solidtorrents ve kickasstorrent onerebilirim.
-
Sanırım yanlış ifade ettim daha çok kastetmek istediğim şey hangi programı kullanıyorsunuz bilgisayara en az zarar vereceğini düşündüğünüz program hangisi? Daha önce utorrent kullanıyordum ama ondan da çok emin değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 16 Kasım 2024; 17:23:8 > -
qbittorrent'ten baska torrent programı kullanmayın. utorrent eskiden guvenilir idi ama sonradan kripto kullanımı safsatasına girdi ve kendini bozdu.
-
Çok teşekkür ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X