Şimdi Ara

Porsche Cayenne’e kardeş: Yeni Macan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Porsche,Jipiyle hatta dizel jipiyle namusunu kirletti bi defa artık herşey beklenir kötü yola düştü bi defa.

yav ne namusmus be en ufak birseyde kirleniyor..en elit suvları porsche uretıyor suan.
  • Yapma Volkan Yapma Volkan Volkan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmaddict

Şu firmaların 4 Çeker gazından sıkıldım artık, abi mazda bile MPV yapmış, ben anlamıyorum çevre diyoruz trafik diyoruz, ufak kıvrak şehir araçları diyoruz.
    sene 2012 , 2000 yılında bu yılı düşününce hep ufak şehir araçları çizilirdi devir değişti her marka mpv üretir oldu yeter yahu

1.si bu araç (Porsche Macan) MPV değil SUV kategorisinde olması gerek.

2.si "Mazda bile" derken neden "bile" dediniz bunu anlamadım.

3.sü Mazda'nın şimdi satışta olan MPV modeli Mazda 5 oluyor ve bu araç 1999'dan beri yenilenerek (ilk adı Premacy) üretiliyor.Yani yeni çıkmış bir şey değil.Şuan 3.jenerasyonunda.

4.sü artık yüksek teknolojiye sahip benzinli motorlar bile çevreyi yeterince koruyor ve bu daha da iyileşecek.

5.si MPV tarzı araçlar olmak zorunda.Büyük aileler ikişer tane araç almak zorunda değil sonuçta.Tek bir araçta bir çok fonksiyonelliğe sahip araçlardır çoğu MPV modeli.

Saygılarımla ..

.

Selamlar arkadaşım. :)

Bu forumdaki olayi cozemedim ben nedir bu polemik gazi ? Heyecaninizi aldiginiza sevindim. Sanirim yanlis yasmisim mpv olmayacakti suv olacakti diyecegim. Cevre bilincine gelince bir suv ile normal bir aracinkini karsilastirin bakalim ona gore konusalim. Mazda bile derken mazdanin su ana kadar kac tane suv deneyimi olmus ki? Bu tamamen paar politikasi onlar yapti bizde yapalm olayi. Yorum yazarken su polemik olayi bu forumun trendi galiba.selamlar arkadasim bu arada sanada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VIP Race

quote:

Porsche,Jipiyle hatta dizel jipiyle namusunu kirletti bi defa artık herşey beklenir kötü yola düştü bi defa.

yav ne namusmus be en ufak birseyde kirleniyor..en elit suvları porsche uretıyor suan.

Neye göre kime göre ? Cayenne'nin Mercedes ML'den (GL demiyorum bile ) nesi üstün kalitesi mi konforu mu ?
    Veya X6 M'den performansı mı üstün?

Geçiniz sadece ismi var.
  • Porsche çok bozdu
  • durun arkadaşlar kötülemeyin hele bir resmi fotoğrafları çıksın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIP Race

quote:

Neye göre kime göre ? Cayenne'nin Mercedes ML'den (GL demiyorum bile ) nesi üstün kalitesi mi konforu mu ?
    Veya X6 M'den performansı mı üstün?

Geçiniz sadece ismi var.

farkı söyliyim.bmw nin 555 hp ile yaptığı işi porsche 500 hp ile yapıyor,hatta daha fazlasını.sonuçta bir spor otomobil üreticisi.ayrıca porsche kalitesini tartışmaya bile gerek yok.

Porsche Cayenne’e kardeş: Yeni Macan.

• quote:

Bu forumdaki olayi cozemedim ben nedir bu polemik gazi ? Heyecaninizi aldiginiza sevindim. Sanirim yanlis yasmisim mpv olmayacakti suv olacakti diyecegim. Cevre bilincine gelince bir suv ile normal bir aracinkini karsilastirin bakalim ona gore konusalim. Mazda bile derken mazdanin su ana kadar kac tane suv deneyimi olmus ki? Bu tamamen paar politikasi onlar yapti bizde yapalm olayi. Yorum yazarken su polemik olayi bu forumun trendi galiba.selamlar arkadasim bu arada sanada

Siz "yeter yahu" diye isyan ederken hangi gazla ettiyseniz bu da onun gazı.

Herhangi bir polemiğe girmek adına cevap vermedim size.Ancak gazınız geçmemiş sanırım.

Tekrar sıralıyorum:

1.si "Sanırım" değil gerçekten tamamen yanlış yazmışsınız.MPV dediniz ben de bunu düzelttim.

2.si SUV'ler tabi ki de diğer segmentteki araçlar kadar çevreci değil ancak çağımızın modası olmuş olan bu segmentteki araçlar için her marka üzerinde oldukça çalışıp tüketimi ve dolayısıyla emisyonu düşürüyor.Eğer bu araçlar bu kadar tutmasaydı emin olun tüketim ve emisyonları çok da önemsenmezdi.

3.sü eğer yanılmıyorsam Mazda 1991 yılından beridir (sürekli olmasa da) SUV-Crossover segmentinde araçlar üretiyor. (Navajo,Tribute,CX-7,CX-9,CX-5) Ülkemize çoğu gelmediği için bilinmiyor.

4.sü Markalar değişimlerden geri kalmamak,trendleri takip etmek zorundadırlar.Aksi taktirde çağ dışı,yenilik takip etmeyen bir markanız olur.

5.si Bu trendleri büyük oranda müşterilerin istekleri ve seçimleri şekillendirir.

Sanırım anlatabildim.

• her ne kadar bir otomobil sevdalısı olarak bu durum hoşuma gitmese de:

sonuçta bunlar ticari firmalar ve amaçları para kazanmak. baktılar ki bu iş tuttu, heleki dizel motorlarla satışlar patladı, aynı zamanda spor araçların prestijinde yada satışında bir oynama olmadı niye devam etmeyelim mantığıyla yakaladılar ipin ucundan.

elit araçlarını pek ele düşüreceklerini sanmıyorum ama dizel motorlu boxerlar caymanlar yakın gibi.
  • Rahmetlinin kemik seslerini duyar gibi oldum,ticari kaygılar sarmış dört bir yanını wosfosun.
  • Panemera ve Cayenne ic mekanlari inanilmaz
  • Evoque a mı rakip olacak bu çıkacak araç
  • quote:

quote:

Siz "yeter yahu" diye isyan ederken hangi gazla ettiyseniz bu da onun gazı.

Herhangi bir polemiğe girmek adına cevap vermedim size.Ancak gazınız geçmemiş sanırım.

Tekrar sıralıyorum:

1.si "Sanırım" değil gerçekten tamamen yanlış yazmışsınız.MPV dediniz ben de bunu düzelttim.

2.si SUV'ler tabi ki de diğer segmentteki araçlar kadar çevreci değil ancak çağımızın modası olmuş olan bu segmentteki araçlar için her marka üzerinde oldukça çalışıp tüketimi ve dolayısıyla emisyonu düşürüyor.Eğer bu araçlar bu kadar tutmasaydı emin olun tüketim ve emisyonları çok da önemsenmezdi.

3.sü eğer yanılmıyorsam Mazda 1991 yılından beridir (sürekli olmasa da) SUV-Crossover segmentinde araçlar üretiyor. (Navajo,Tribute,CX-7,CX-9,CX-5) Ülkemize çoğu gelmediği için bilinmiyor.

4.sü Markalar değişimlerden geri kalmamak,trendleri takip etmek zorundadırlar.Aksi taktirde çağ dışı,yenilik takip etmeyen bir markanız olur.

5.si Bu trendleri büyük oranda müşterilerin istekleri ve seçimleri şekillendirir.

Sanırım anlatabildim.

Fark ettiginiz gibi dedikllerinize hatali demedim, dediklerinize aynen katiliyorum sorun yok, benm kisisel dusuncem bu yine tekrarliyorm yeter yahu, her markanin bu tarz araclari yalan yanlis yorumlamasi biktirdi, bmw bile x1 x5 x6 hatta x3 fisiltilari... Bu yeni yasam tarzi degil benim bahsrttigim tamamen pazarlama. Eskiden porsche ler uretilip pazarlanirdi, simsi pazarlama tasarimin ruhun onune gecti. Bu arada belirtmeliyim porsche nin suvlari cok yakisikli kendi sinifinda uretilen araca lafim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Fark ettiginiz gibi dedikllerinize hatali demedim, dediklerinize aynen katiliyorum sorun yok, benm kisisel dusuncem bu yine tekrarliyorm yeter yahu, her markanin bu tarz araclari yalan yanlis yorumlamasi biktirdi, bmw bile x1 x5 x6 hatta x3 fisiltilari... Bu yeni yasam tarzi degil benim bahsrttigim tamamen pazarlama. Eskiden porsche ler uretilip pazarlanirdi, simsi pazarlama tasarimin ruhun onune gecti. Bu arada belirtmeliyim porsche nin suvlari cok yakisikli kendi sinifinda uretilen araca lafim yok.

"x3 fısıltıları" demenizi anlamadım?

Ve ben de Porsche Cayenne'nin ilk değil de ikinci jenerasyonunu çok beğeniyorum.
  • Tri-turbo dizel panamera, cayenne çıkarmaları gerekiyor 245 hp yakışmıyor 3.0 motora. BMW'nin yaptığı gibi 381 hp bir ünite mükemmel olur.
  • quote:

quote:

"x3 fısıltıları" demenizi anlamadım?

Ve ben de Porsche Cayenne'nin ilk değil de ikinci jenerasyonunu çok beğeniyorum.

X4 yazicaktim da klavyenin aziziligi

• Hala porsche ruhundan falan bahsedenler var, vag paranın kokusunu alsın porsche kamyon yapar merak etmeyin
  • bütün yazılanları okudum da aklıma bir söz geldi

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.