Şimdi Ara

Porsche Cayenne’e kardeş: Yeni Macan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Porsche yeni SUV modeli Macan’ın çizimlerini ve ilk videosunu yayınladı.Audi Q5 ile ayı platforma sahip olacak model en ulaşılabilir Porsche olacak. İki hibrit ve üç kapılı versiyonunda olabileceği söylentiler arasında olan yeni Macan, Evoque’un en dişli rakiplerinden birisi olacak.

kaynak:http://www.otomobildunyam.com/porsche-cayennee-kardes-yeni-macan/

• http://www.youtube.com/watch?v=qLEVaTUExqQ&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_elf -- 18 Şubat 2012; 18:49:05 >
  • Neydin ne oldun be Porsche.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Neydin ne oldun be Porsche.

+1

• .
  • Cajun adı ile çıkmıycakmıydı bu araç.O kadar dedikodu vardı Q4 ile aynı plafromda olucak diye.Neyse bu araçta 4 silindirli motorlarda kullanılıcakmış.Artık etraf beyaz renk 2.0 tdi Macan'larla dolar.
  • aga bu nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VW saolsun Porsche yide halk arabas yapıp kendine benzetti.

Porsche hissedarı olsam mutlu olurdum, satışlar mutlaka etkilenir, ama bir otomobil sever olarak nalet ediyorum şu an.
  • Yok artik,daha neler görücez.

Korkuyorum yakinda dizel 911 fln çikarcaklar
  • Şu firmaların 4 Çeker gazından sıkıldım artık, abi mazda bile MPV yapmış, ben anlamıyorum çevre diyoruz trafik diyoruz, ufak kıvrak şehir araçları diyoruz.
    sene 2012 , 2000 yılında bu yılı düşününce hep ufak şehir araçları çizilirdi devir değişti her marka mpv üretir oldu yeter yahu
  • porsche önce bu modeli,sonra cayenne i piyasaya sürse tepkiler daha haklı olurdu.sonuçta bu araç porsche ruhuna cayenne e göre daha yakın,daha sportif bir suv olacak,bi nevi cayenne e göre daha kabul edilebilir.cayenne i de severim o ayrı.
  • Duyduğuma göre Çaçano diye 1.6 dizel piano black tavanlı ibis beyazı sedan ve hb de yapcakmış Porsche AG Stuttgart
  • q5 ile ne farkı olucak çok merak ediyorum.

audi nin imajı kötü mü ki ya da yeterince sportif olamıyor mu da gidip böyle bir audi türevi yaratıyorsun.

2 yıl sonra da seat muºmulo diye üretirsin elinde patlar piyasadan çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 18 Şubat 2012; 20:32:11 >
  • 2012 Edo Competition Porsche Panamera Turbo S diye bir araç modifiye etmişler bu arada.

4.8 litre TwinTurbo
    0-100 değeri 3.5 saniye.
    880NM
    Son hız 340km

http://www.seriouswheels.com/cars/2012/top-2012-Edo-Competition-Porsche-Panamera-Turbo-S.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmaddict

Şu firmaların 4 Çeker gazından sıkıldım artık, abi mazda bile MPV yapmış, ben anlamıyorum çevre diyoruz trafik diyoruz, ufak kıvrak şehir araçları diyoruz.
    sene 2012 , 2000 yılında bu yılı düşününce hep ufak şehir araçları çizilirdi devir değişti her marka mpv üretir oldu yeter yahu

1.si bu araç (Porsche Macan) MPV değil SUV kategorisinde olması gerek.

2.si "Mazda bile" derken neden "bile" dediniz bunu anlamadım.

3.sü Mazda'nın şimdi satışta olan MPV modeli Mazda 5 oluyor ve bu araç 1999'dan beri yenilenerek (ilk adı Premacy) üretiliyor.Yani yeni çıkmış bir şey değil.Şuan 3.jenerasyonunda.

4.sü artık yüksek teknolojiye sahip benzinli motorlar bile çevreyi yeterince koruyor ve bu daha da iyileşecek.

5.si MPV tarzı araçlar olmak zorunda.Büyük aileler ikişer tane araç almak zorunda değil sonuçta.Tek bir araçta bir çok fonksiyonelliğe sahip araçlardır çoğu MPV modeli.

Saygılarımla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 18 Şubat 2012; 21:42:14 >

• Porsche,Jipiyle hatta dizel jipiyle namusunu kirletti bi defa artık herşey beklenir kötü yola düştü bi defa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmaddict

Şu firmaların 4 Çeker gazından sıkıldım artık, abi mazda bile MPV yapmış, ben anlamıyorum çevre diyoruz trafik diyoruz, ufak kıvrak şehir araçları diyoruz.

1.si bu araç (Porsche Macan) MPV değil SUV kategorisinde olması gerek.

2.si "Mazda bile" derken neden "bile" dediniz bunu anlamadım.

3.sü Mazda'nın şimdi satışta olan MPV modeli Mazda 5 oluyor ve bu araç 1999'dan beri yenilenerek (ilk adı Premacy) üretiliyor.Yani yeni çıkmış bir şey değil.Şuan 3.jenerasyonunda.

4.sü artık yüksek teknolojiye sahip benzinli motorlar bile çevreyi yeterince koruyor ve bu daha da iyileşecek.

5.si MPV tarzı araçlar olmak zorunda.Büyük aileler ikişer tane araç almak zorunda değil sonuçta.Tek bir araçta bir çok fonksiyonelliğe sahip araçlardır çoğu MPV modeli.

Saygılarımla ..

.

Selamlar arkadaşım. :)

• Mokka dan sonra Macan.. Tuhaf tuhaf isimler duymaya başladık, hadi hayırlısı
  • porsche markasına yakışmayan bir durum şahsen panemerayı bile yollarda görmek istemiyorum spor araba diyince akla porsche gelirdi şimdi ise durum ortada
  • İsmi iğrenç ötesi

-Abi hayırlı olsun yeni aracın modeli ne bunun

-Porsche Macan

-Necan necan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.