Şimdi Ara

Porsche Panamera 3.0 TDI VS Audi A7 3.0 TDI VS Mercedes CLS350 CDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni araba alacaz Porsche Panamera 3.0 TDI VS Audi A7 3.0 TDI VS Mercedes CLS350 CDI bunlardan hangisi daha iyi ve mantıklı yada 3.0 dizel klasmanında önereceğiniz araç varmı ?

• arkadaşım 17 yaşındasın bu arabaları almak için ya babadan kaynak lazım yada 6 lı falan tutturman lazım .bu konuları açmadan ömnce profini gızle...
  • Klasik az mesaj sayılı yeni üye konusu

Haydi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

arkadaşım 17 yaşındasın bu arabaları almak için ya babadan kaynak lazım yada 6 lı falan tutturman lazım .bu konuları açmadan ömnce profini gızle...

Farkeddiyseniz alacam demedim alacaz dedim babam alacak tam anlamadan yorum yapmamanızı rica edicem 👏
  • quote:

arkadaşım 17 yaşındasın bu arabaları almak için ya babadan kaynak lazım yada 6 lı falan tutturman lazım .bu konuları açmadan ömnce profini gızle...

Ahh ya ben yazacaktım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIF

quote:

Kardeş alacam demedim alacaz dedim babam alacak ben kim bu yaşda bu arabaları almak kim şakamısınız
  • Usta bak bu söylediğin araçların fiyatı en düşük 150.000€ falan bu araçlar öyle tavsiyeyle alınmaz gidilir bakılır hangisi içe sinerse öyle alınır bu araçlar zaten çok güçlü + malzeme kalitesi falan diye birşeyde yok zaten olabilecek en kaliteli malzemeleri kullanıyorlar hepsi zaten lüks araçlar yani sorduğun sorunun doğruluk payı az he eğer illa tavsiye istiyorsan prestij,şekil,hava için sıralamam şöyle olurdu ben yukarda yazdıklarımın bir tanesini test ettimmi etmedim benimde yaşım 18 ama biraz mantıklı düşününce zaten aklına bu gelmesi gerekirdi ayrıca araçlarda her türlü opsiyon özellik var hiç birinin birbirinden üstün yanı yok bence sadece gösteriş prestij araçları

1-Porsche
    2-Mercedes-Benz
    3-Audi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 23 Aralık 2014; 18:43:42 >
  • Hangisini aliyorsan al hicbiri pisman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRLPNR

Hangisini aliyorsan al hicbiri pisman etmez
    Burada kaç tane adam vardır sana bu karsılastırmayı yapabilecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatmert27

quote:

quote:

Kardeş alacam demedim alacaz dedim babam alacak ben kim bu yaşda bu arabaları almak kim şakamısınız

Şu anki aracınız ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

quote:

quote:

quote:

Şu anki aracınız ne?

Alıntıları Göster
    1.2 tsi seat leon diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

quote:

quote:

quote:

Şu anki aracınız ne?

Alıntıları Göster
    panamera pitte diğerlerine sağlam bir fark atar,düzde de atar

• 1.6 passat haylayn desege tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

1.6 passat haylayn desege tavsiye ederim
    en iyisi üçünü de alın aklınız da kalmasın birini baban birini anan diğerini de sen kullanırsın .
  • sen git baban gelsin
  • Bence şarjlı al sonra pil masrafları belini büker
  • quote:

Orijinalden alıntı: BO62

en iyisi üçünü de alın aklınız da kalmasın birini baban birini anan diğerini de sen kullanırsın .

Alıntıları Göster
    3 ününde ayrı bir havası var. Performans konusunda karşılaştırmaya gerek düşünmüyorum zaten Türkiye yollarında bu arabaları tam güç kullanmak ne kadar mantıklıdır bilmiyorum ben olsam mekanik aksam kalitesi ve konfora yoğunlaşırdım.
  • quote:

Farkeddiyseniz alacam demedim alacaz dedim babam alacak tam anlamadan yorum yapmamanızı rica edicem
    ben de kullandığın dile biraz dikkat etmeni rica ediyorum. ufak tefek şeylere eyvallah ama bu kadar da ele ayağa düşürmeyelim lütfen dilimizi.
  • 3 unden de al degise degise kuullanirsiniz.
  • Konu fake olsada sıralamam bu şekilde
    1.porsche
    2. Audi
    3. Mercedes olurdu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.