Şimdi Ara

(PORT) (4.0+) (All Devices) (PS4 Remote Play Port) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • calismayan ne arkadaslar tam olarak aldiginiz hatayi yazacaksiniz ki çözüm ariyalim.
    telefondaki uygulamaya 2. psn hesabinda oturum acin ps4e 1.hesaptan.
    en Son root uygulamasini silin kaldirin olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mendocino_610 kullanıcısına yanıt
    Remote Play apksını kurarken "There is a problem parsing the package fix" yazıyo. Bu da sürümle uyumlu değil demek.
  • Tabletime denemek istedim ancak usb ile bağladığımda pc tableti göremiyor diye yapamadım. Herşeyi de denedim PC'ye bağlayamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad için olsa sırf bunun yüzünden android tablet aldırmayın bana nolur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler apk paket ayrıştırma hatası veriyor

• apkyi direkt system/app icine atip izinleri ayarliyoruz apk hatasi nasil veriyor ki?

• İOS için ?

• Beyler ben telefonu rootladım ama apk yi system app içine atamıyorum. Videoda orada remote play var bende görünmüyor. Rootdan başka ne yapmak lazım?

• rootladigina eminsen olmasi lazim. root exporer kullaniyorsan programda r/o modunu acipta kopyalamayi dene.

ios icin olmasi pek mumkun degil çünkü sonynin iosla bi baglantisi yok z serisine gelen ozelliktir

• mendocino_610 kullanıcısına yanıt
    Evet eminim root checker ile baktım rootlu idi telefon. Başlamadan önce telefondaki ps app uygulamasını siliyorum acaba ondan mı oluyor. R/O modunu açmadım nerden açıyoruz hocam.
  • 1-telefonunuzda playstation uygulaması yüklüyse durdurun sonrada komple silin.

2- root erişimi olan herhangi bir dosya yöneticisi kullanarak com.playstation.remoteplay-1.apk dosyasını /System/App/ klasörü içine kopyalayın ve bu apknın izinlerini RW-R-R olarak ayarların.(izin ayarlamak nedir nasıl ayarlanır bilmiyorsanız biraz netten araştırın)

3- aynı şekilde data@app@com.playstation.remoteplay-1.apk@classes.dex dosyasınıda /Data/Dalvik-Cache dizinine kopyalayın izinleri aynı şekilde ayarlayın.

4- com.playstation.playstationcertified.xml ve com.playstation.remoteplayident.xml dosyalarınıda System/etc/permissions dizinide kopyalayın yine bu dosyalarında izinlerini yukardaki gibi ayarlayın.

5- com.playstation.playstationcertified.jar ve com.playstation.remoteplayident.jar dosyaları en önemli dosyalar bunlarıda System/Framework dizinine kopyalayın yukardaki gibi izinlerini ayarlayın.

6- telefonu yeniden başlatın

7- google play store gidip PlayStation®App uygulamasını kurun.

8- ikinci adımdaki com.playstation.remoteplay-1.apk telefonda yada hafıza kartında nerdeyse ordan bide normal apk gibi kuruyoruz. system/app içine atmıştık ama üstüne tekrar kuruyoruz. ne zaman Force close (FC) yani durduruldu hatası verirse bu adımı tekrarlayıp üstüne kuruyoruz.

9- marketten telefona yüklediğimiz PlayStation®App uygulamasını açıyoruz ve ps4'ümüze bağlanıyoruz. ps4 ve telefon aynı wifi ile bağlı olacak.
    bağlandıktan sonra Remote Play buttonu zaten sağ tarafta göreceksiniz ona tıklıyoruz.

10- Remote Play uygulaması 8800........ ile başlayan bir hata verirse telefondan root kaldırmamız gerekiyor. system/app içinden supersu, superuser yada telefonunuzda artık hangi root yöneticisi varsa onu siliyoruz artık bu hatayı vermez. root ihtiyacınız olursa tekrar rootlarsınız yada supersu uygulamasını recovery moddan flashlarsınız olur biter.

11- unutmadan ps4'ünüzde ve telefonunuzda bağlandığınız PlayStation®App uygulamasında aynı psn hesabı olmaması lazım sorun çıkıyor. Kullandığınız başka bir psn hesabı yada konsolda yüklü başka ikinci bir hesap varsa telefona ordan giriş yapın, konsola birinci hesabınızdan.

bunları uyguladıktan sonra olması lazım biraz uğrasın bende yardımcı olmaya çalışırım.

iyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendocino_610 -- 4 Kasım 2014; 20:38:03 >

• Efsane olmuş

• Kullanıcı olayını hallemedim bağlanıyorum ama ds4ü çalıştırınca bağlantı kaybediliyor.

• bendede başta öyle olmuştu doğru şekilde yapmışsın demekki. videoda hesaplardan birinde otomatik oturum aç seçenegi gibi bişey yapıyordu biraz kurcala hesaplara girip çıkmaya olacaktır.
  • Haci kimse yapamamis

• Youtube da bir sürü yapan var çalışın

• 8.adımda com.playstation.remoteplay-1.apk kurduğumda yüklenemedi geliyor devamlı.
    marketten playstation app da ps4 sistemine uzaktan oynama geliyor ama girince
    market sayfası geliyor ve ps4 remote play altında "cihaz bu sürümle uyumlu değil"
    mesajı geliyor. Telefon Note 2
  • Z3 ün yaptığını pekala değişik marka telefonlarda yapabilir. Güzel bir uygulama.

• youtubeda başka anlatımlarda var ordanda izleyebilirsiniz. ben8800... hatası için root kaldırıyordum eleman burda rootcloak xposed modülüyle ps uygulamalarına root gizlemiş bende bu yöntem çalışmamıştı halende çalışmıyor o sebepten yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendocino_610 -- 5 Kasım 2014; 22:07:50 >
  • telefonu yeniden başlatınca yükledi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.