Şimdi Ara

(PORT) (4.0+) (All Devices) (PS4 Remote Play Port)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar xperia z3 serisi ile sadece sony telefonlara gelen bu özelliği artık 4.0 üstü bütün android telefonlarda kullanabilirisiniz.
    Uygulaması basit o yüzden anlatım yapmaya gerek duymadım, aşağıda ingilizce anlatımını ve videosunu veriyorum adım adım uygulayın takılan olursa cevap vermeye çalışırım.
    Gerekli dosyalarıda en altta verdim. Fotograflar kendi telefonumdandır.(nexus 4)

1-telefonunuzda playstation uygulaması yüklüyse durdurun sonrada komple silin.

2- root erişimi olan herhangi bir dosya yöneticisi kullanarak com.playstation.remoteplay-1.apk dosyasını /System/App/ klasörü içine kopyalayın ve bu apknın izinlerini RW-R-R olarak ayarların.(izin ayarlamak nedir nasıl ayarlanır bilmiyorsanız biraz netten araştırın)

3- aynı şekilde data@app@com.playstation.remoteplay-1.apk@classes.dex dosyasınıda /Data/Dalvik-Cache dizinine kopyalayın izinleri aynı şekilde ayarlayın.

4- com.playstation.playstationcertified.xml ve com.playstation.remoteplayident.xml dosyalarınıda System/etc/permissions dizinide kopyalayın yine bu dosyalarında izinlerini yukardaki gibi ayarlayın.

5- com.playstation.playstationcertified.jar ve com.playstation.remoteplayident.jar dosyaları en önemli dosyalar bunlarıda System/Framework dizinine kopyalayın yukardaki gibi izinlerini ayarlayın.

6- telefonu yeniden başlatın

7- google play store gidip PlayStation®App uygulamasını kurun.

8- ikinci adımdaki com.playstation.remoteplay-1.apk telefonda yada hafıza kartında nerdeyse ordan bide normal apk gibi kuruyoruz. system/app içine atmıştık ama üstüne tekrar kuruyoruz. ne zaman Force close (FC) yani durduruldu hatası verirse bu adımı tekrarlayıp üstüne kuruyoruz.

9- marketten telefona yüklediğimiz PlayStation®App uygulamasını açıyoruz ve ps4'ümüze bağlanıyoruz. ps4 ve telefon aynı wifi ile bağlı olacak.
    bağlandıktan sonra Remote Play buttonu zaten sağ tarafta göreceksiniz ona tıklıyoruz.

10- Remote Play uygulaması 8800........ ile başlayan bir hata verirse telefondan root kaldırmamız gerekiyor. system/app içinden supersu, superuser yada telefonunuzda artık hangi root yöneticisi varsa onu siliyoruz artık bu hatayı vermez. root ihtiyacınız olursa tekrar rootlarsınız yada supersu uygulamasını recovery moddan flashlarsınız olur biter.

11- unutmadan ps4'ünüzde ve telefonunuzda bağlandığınız PlayStation®App uygulamasında aynı psn hesabı olmaması lazım sorun çıkıyor. Kullandığınız başka bir psn hesabı yada konsolda yüklü başka ikinci bir hesap varsa telefona ordan giriş yapın, konsola birinci hesabınızdan.

bunları uyguladıktan sonra olması lazım biraz uğrasın bende yardımcı olmaya çalışırım.

iyi forumlar....

quote:

Starting out,
    1) I would go ahead and Force Stop the PS App, as well as uninstall it. (This is, of course, only if you have it installed before this.)
    2) Download this APK
    3) Open up File Manager of your choice, Copy/Move the .apk you just downloaded into the '/System/App/ ' Directory on your phone.
    4) Change the Permission of that .apk to RW-R-R

5) Download this .dex and Move/Copy it to the '/Data/Dalvik-Cache ' Directory. Same as above you need to change permissions to RW-R-R.

6) Download these two xml files: one, two. Now, move/copy these two files to the '/System/etc/permissions/ ' Directory. Once again, change the permissions to... RW-R-R.

7) okay, now for the important files, .jar's, if you know java lol. File one, File Two

After you download those two files, once again, More copy/moving. Copy these two files to the '/System/Framework/ ' Directory. After they have been successfully copied them, change the permissions to RW-R-R.

8) Now, Reboot!

9) Go to play store download PS App.

10) Go back to the location where you downloaded the Remote Play .apk and click the .apk to install like normal. Now, the installation should finish. Great.

Update, if you moved the remote play .apk from step 3, then just go to the /System/app directory and click on the .apk file from there. You just need to open the Install prompt and install the app for the force close to dissipate.

11) go back into PS App, and under the 'Connect to PS4' you should now see a Remote Play button to the right.

12) Clicking it should open the Remote Play app, if you get the Error 8800.... whatever, Then you need to uninstall SuperSU or whatever the app is that controls your Root Permissions.

I know in SuperSU, I used the option, "Reinstall - Cleanup for reinstallation from Google Play" and then just never reinstalled, until I need root again.

xda ana konu

GEREKLİ DOSYALARI İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendocino_610 -- 4 Kasım 2014; 20:41:46 >

• Rootlu sistemler icin sanirim denemek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet tabiki root gerekli ama işin garip noktası işlemleri yaptıktan sonra remoteplay uygulaması hata veriyor onun içinde root'u kaldırmak gerekiyor. :)
  • Deniyorum bakalım, teşekkürler..
  • Peki goruntu kalitesi, ses kalitesi nasil hocam? Kasma oluyo mu ya da frame atlama falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar remote play 3g baglanti uzerinden ise yariyor mu?

Mesela ps4 evde evin internetine bagli sekilde dinlenme modundayken ben isyerinden baglanabilir miyim? Yoksa telefonla ps4 ayni ağa mi bagli olmak zorunda?

3g ile olur evet diyorsaniz sirf bu is icin rootlarim telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Kasım 2014; 10:07:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Peki goruntu kalitesi, ses kalitesi nasil hocam? Kasma oluyo mu ya da frame atlama falan?

benim telefon 720p olduğu için görüntüde bozulma yada lag olmadı hiç ama 2k ekranlı telefonlar var onlarda nasıl olur bilemem denemek lazım. gecikme frame atlama pek olmuyor bağlantı modem üzerinden olduğu için modeme yakın odalarda hemen heöen hiç geçikme olmuyor ama araya duvarlar girdikçe tabi sinyal kalitesi düşer ki zaten araya çok duvar girdikçe playstation koluda görmüyor ds4 iptal oluyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaslar remote play 3g baglanti uzerinden ise yariyor mu?

Mesela ps4 evde evin internetine bagli sekilde dinlenme modundayken ben isyerinden baglanabilir miyim?

Evet diyorsaniz sirf bu is icin rootlarim telefonu.

remote play için ps4'ün bağlı olduğu ağ ile telefonu aynı ağda olması şart malesef o şekilde olmaz.
  • mendocino_610 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya olmadi bu :) sagolun.

• Zamanim olunca denicem.
    Telefonun donanımi ile alakali mi g2 ile s3 mini arasında mesela fark olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mendocino_610

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaslar remote play 3g baglanti uzerinden ise yariyor mu?

Mesela ps4 evde evin internetine bagli sekilde dinlenme modundayken ben isyerinden baglanabilir miyim?

Evet diyorsaniz sirf bu is icin rootlarim telefonu.

remote play için ps4'ün bağlı olduğu ağ ile telefonu aynı ağda olması şart malesef o şekilde olmaz.

Mobil internetin ve evdeki internetin hızı iyiye oluyor. Vita da oluyorsa bunda da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 3 Kasım 2014; 13:17:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak lı iphone ve ipad de olmuyor galiba

• Türkçe anlatım var mı? İşlemleri tam anlayamadım.
  • arkadaşlar merhaba sorum şu ben işteyim evdeki ps4 ü buradan açıp us psn bağlanıp oyunu downloada başlatabilir miyim bunun için bir program var mı teşekkürler
  • enteresanmış, bu şekilde, vita nın yaptığı olayı bir telefon ve kolla yapıyoruz değil mi? sadece ps4 ün açık olması yeterli?

teşekkürler.
  • evet ps4 açık olacak telefonla ps4 aynı ağda olacak gerisi wifi nereye kadar çekiyorsa oraya kadar devam. ayrıca yukarıda sorulmuş telefonun donanımı çok önemli değildir çünkü işi ps4 yapıyor telefon sadece 2. ekran vazifesi görüyor.
  • Ekran hd olsun geri kalan çöp olsa yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: terlix

arkadaşlar merhaba sorum şu ben işteyim evdeki ps4 ü buradan açıp us psn bağlanıp oyunu downloada başlatabilir miyim bunun için bir program var mı teşekkürler

playstation uygulamasını indirip yapabilirsin. Ama ps4 ü uyku modunda kapatma li ve uyku modunda açılmasını aktif etmelisin

• s4 minide calismadi

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglifenigga

s4 minide calismadi

Aynen. Herkes 4.0 üstü bütün versiyonlarda diyo ama çalıştıranlar 4.4.2 ya da 4.4.4 kullanıyo.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.