Şimdi Ara

(PORT) (4.0+) (All Devices) (PS4 Remote Play Port) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerde 4.0 uzeri deniliyor ama degil.4.4 kitkat ve uzeri icin bu.Cunku paket cozumleme hatasi yalnizca kullanmis oldugunuz cihaz yaziliminin dusuk olmasindan kaynaklanir ki ayrica Play Remote uyfulamasinin Goggle Play sayfasinda 4.4 kitkat versiyon uzeri yaziyor haliyle bu versiyon alti olan her cihazda paket cozumleme hatasi cikiyor.
    Ben simdi denemek icin 4.4 kitkat rom yukleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 de direk çalıştı gelen 4.4.4 guncellemesinden sonra
  • Ne oldu remote olayı? iOS da yok sanırım hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolsun ilk mesajın arkadaş çok iyi açıklamış. Ayrıca bende bir video buldum ve oradan herşeyi gerçekleştirdim. Kurulum sırasında da herhangi bir hata almadım. Ofiste olduğum için henüz deneyemedim. Akşam eve gidince deneyeceğim. Cihazım Samsung Tab S T700 umarım eve gidince çalışır. Buradan tekrardan çalışırsa yazacağım. Ben adım adım takip ettiğim kişinin video linkini aşağıda veriyorum, umarım yardımcı olur.

http://www.youtube.com/watch?v=W0fp0IvGU88
  • Evet eve gelip dene sansim oldu,super calisiyor samsung tablet s ile...bir once ki mesajimda ki video inanilmaz yardimci oldu

• bende sürekli bağlantı kötü diyor bağlanınca biraz menude geziyorum ama sonra gene bağlantı kopuyor (z2 kullanıyorum)
  • Baglanti note 2 (4.4.2) sorunsuz calisiyor.Sikinti tele alt hesap girip ps4 e ana hesapla baglandigimda gamepad deaktif oluyor.Bir turlu ana hesapla baglanamadim.Baglanmaya calistigimda bu sefer tel ile baglanti kopuyor.

• Merhaba arkadaşlar,
    Konuyla alakalı sormak istediğim bir soru var;
    Mobil cihaza farklı PSN hesabından giriş yaptığımızdan dolayı Destiny gibi multiplayer ve PSN Plus hesabı gerektiren oyunlar için mobil cihazda kullandığımız PSN hesabındada mı Plus yüklü olması gerekiyor ?
    Cevaplarsanız çok sevinirim.
    İyi forumlar.
  • Yapabilen Var Mı?

• Bunlarin hicbirini yapmaniza gerek yok. Remote play icin apk yapildi kurup calistririp ps4 e baglanabilirsiniz ben evdeki iki telefonda da yaptim. Galaxy s3(android 4.3) ve HTC one sv(android 4.2.2)

Bazi puf noktalari var.
    1- Psn den ikinci bir hesap acin. Aktive edip, profili doldurun ve ok leyin. PS4 profillerine ekleyin. PS4 unuzun kullanicilar kisminda gorunsun.
    2- Telefinda official Playstation uygulamasi varsa kaldirip telefonu restart edin.
    3- Linkteki apk yi indirip kurun.
    http://www.mediafire.com/?6e2zo3gca8knh8m
    Telefonu kapatip acin. Uygulamayi acinca psn e baglanmak isteyecek, bu noktada 1. adimdaki yeni actiginiz psn hesabi ile giris yapin. Normalde kullandiginiz hesap ile giris yapmayin.

4-ikinci hesap ile psn e girilince ps4 e baglan dediginizde, profillere de eklemis oldugunuz kullanici ps4 e baglandi seklinde PS4 TV ekraninda uyariyi goreceksiniz.

5-telefonda ps4 ekrani gorundukten sonra DS4 un ps tusuna basarak normalde kullabdiginiz profile gecis yapin.

Bu sekilde oyununuzu telefon ekranindan izleyerek oynayabilirsiniz.

Ufak bir hatirlatma. Telefon ve PS4 modeme wifi ile bagli olmali. PS4 nodeme ethernet kablosu ile bagliysa remote play calismiyor.

Yardimci olabildiysem ne mutlu.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

Bunlarin hicbirini yapmaniza gerek yok. Remote play icin apk yapildi kurup calistririp ps4 e baglanabilirsiniz ben evdeki iki telefonda da yaptim. Galaxy s3(android 4.3) ve HTC one sv(android 4.2.2)

Bazi puf noktalari var.
    1- Psn den ikinci bir hesap acin. Aktive edip, profili doldurun ve ok leyin. PS4 profillerine ekleyin. PS4 unuzun kullanicilar kisminda gorunsun.
    2- Telefinda official Playstation uygulamasi varsa kaldirip telefonu restart edin.
    3- Linkteki apk yi indirip kurun.
    http://www.mediafire.com/?6e2zo3gca8knh8m
    Telefonu kapatip acin. Uygulamayi acinca psn e baglanmak isteyecek, bu noktada 1. adimdaki yeni actiginiz psn hesabi ile giris yapin. Normalde kullandiginiz hesap ile giris yapmayin.

4-ikinci hesap ile psn e girilince ps4 e baglan dediginizde, profillere de eklemis oldugunuz kullanici ps4 e baglandi seklinde PS4 TV ekraninda uyariyi goreceksiniz.

5-telefonda ps4 ekrani gorundukten sonra DS4 un ps tusuna basarak normalde kullabdiginiz profile gecis yapin.

Bu sekilde oyununuzu telefon ekranindan izleyerek oynayabilirsiniz.

Ufak bir hatirlatma. Telefon ve PS4 modeme wifi ile bagli olmali. PS4 nodeme ethernet kablosu ile bagliysa remote play calismiyor.

Yardimci olabildiysem ne mutlu.

:)

G2 için uyguladım oldu, çok da güzel oldu, bir de bunun dualshock'a sabitleme aparatını bulursam harika olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende demedim tabletimde ve tel im de calisti biraz lag var yalniz çözümü varmidir acaba ?

• En son yazılan olayı yaptım çalıştıramadım ekrana görüntü gelmedi bir türlü

• Ben daha önce Remote Play özelliğini Note 4 telefonumda deneyimlemiştim. Herşey güzel hoş gayet sorunsuz çalışıyordu ama Dualshock 4 ile eşleştirme olayı olmayınca bidaha kullanmadım. Çünkü dokunmatik sanal butonlarla olacak iş değil Remote Play özelliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ignorius kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. PSN hesabı değilde kendi PSN hesabımızla oturum açsak ne olur?
  • o zaman kol çalışmıyor 2. hesabin espriside o

• Ignorius kullanıcısına yanıt
    Evet dediğini gibi yaptım oldu. Ancak bunu edindiğiniz konunun linkini atabilir misiniz? Eğer daha güncel programları çıkarsa indirebilelim diye. xda developers'dan mı ?

• Bağlanmaya çalışırken hata yapmışım akşam ayarladım tabletten oynadım lag sorunu yaşamadım gamedpadi tanıtamadım dokunmatiik ile shadow mordor oynadım gayet akıcı ve rahattı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.