Şimdi Ara

(PORT) (4.0+) (All Devices) (PS4 Remote Play Port) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 88001003 Hatası Çıkıyor Ne Yapabilirim Bu Konuda
  • Rootu kaldır hocam ben öyle çözdüm
  • Kaldırdım İşe Yaramadı Ama Busybox Etkilermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D014650D3 -- 5 Kasım 2014; 23:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilen bir arkadas videolu anlatim seklinde yayinlarsa diger arkadaslar icin cok yararli olur

• iOS bekleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu. zaten z3 ün donanımsal bir özelliğinden olduğunu düşünmüyordum sadece onda olmasını yani. herşey yazılımda sonuçta :) biraz daha stabil olsun tabletime denemeyi düşünüyorum. bu arada yukarıda @mendocino_610 nickli arkadaşın verdiği videoya bakarken bittiğinde tavsiye videoları çıkıyor ya gene aynı elemanın bu sefer oyunu açtığı bir videosunu buldum izledim ve 3:40 dakikada ds4 açıp kullanıcı seçerken salih diye bi user vardı ve resimde elinde türk bayrağı var. acaba türkmü bu arkadaş :)

• Apkyi yüklemiyor paket ayrıştırma hatası veriyor hocam 4.3 android sürümüm

• salih ergezen profil ismi yani Türk ama gurbetçi falanda olabilir. :)
  • ds4 ile esletirebilen varmi acaba

• evet bende ds4te çalışıyor, zaten ps4te ayrı telefonda ayrı profilden girmenin sebebi o iki cihazda aynı profilden girince ds4 devre dışı kalıyor.
  • Vita da da öyleydi aynı profilden çalışmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 7 Kasım 2014; 7:35:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ds4 telefonda mac adresi gibimi gorunuyor ?
    eslesemiyor hatasi veriyor ikinci ds4 ilemi yapmali acaba ?

• xperia telefonun olmadığı için şuanda eşleştirmen mümkün değil zaten, dediğim gibi ps4ê ana pforilden girince kol hem konsolda hem ds4te aynı anda çalışıyor.
  • Rom falan atip baya emekten sonra basardim ancak hic zahmetine degecek bir kalite yok inanin pisman olursunuz biraz stabillessin ondan sonra kullanilir

• walla bende gayet kaliteli ayni görüntüyü aliyorum pekte uğraşmadım belki nexus olmasindan kaynakli bilmiyorum

• evdeki pc de splashtop yuklu ayni agda zaman zaman kotu performans alabiliyorum ama iyi oldugu zaman tabletimde windows yulucesine rahatca kullanabiliyorum aslinda banada lazim boyle bir seyde ugrasmak istemiyorum ev katli oldugundan istedigim yerde oynamak gercekten coz zevlkli olurdu ama istedigim sonucu alamiyacagimi dusundugum icin bulasmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mendocino_610

walla bende gayet kaliteli ayni görüntüyü aliyorum pekte uğraşmadım belki nexus olmasindan kaynakli bilmiyorum

Hocam sırf remote play için nexus 7 alacağım. Sizde hangisi var eski nexus la yenisi arasında bariz ekran çözünürlüğü farkı var. Hangisini alayım sizce? İpad mini var ios a geleceği yok bu remote play in

• Bende z2 var ds4 ü eslestırebılırmıyım acaba z2 ile?

• varmi bi gelisme

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.