Şimdi Ara

Port açamıyorum - 3 aydır bu sorunla uğraşıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 farklı modem de (Zyxel - Huwaei - Inca ) iki farklı işletim sisteminde (Windows 7 Home Premium SP1 - Windows XP Pro SP3 ) denedim ve hala port açamıyorum.

- Anti-virüs yüklü değil

- Güvenlik duvarı kapalı

- IP hem otomatikken hem de sabitken denendi

Anakartın ethernetin de bir sorun olabilir mi arkadaşlar? USB wireless cihazı alıp bir de onunla denesem bir faydası olur mu?

Port açma isteği sebebim ise Company of Heroes oyunun da online iken hiç bir oyuna bağlanamamam NAT hatası almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seugma -- 29 Haziran 2011; 4:22:22 >

• Merhaba,
    Problem kaynağı Windows güvenlik duvarı olabilir. Güvenliği geçici olarak devredışı bırakıp deneyin veya güvenlik duvarında gerekli düzenlemeyi yapın ve gerekli izinleri ayarlayın.
    Tabi başka bir güvenlik yazılımı kullanıyorsanız onda da gerekli izinleri ayarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyalcin

Merhaba,
    Problem kaynağı Windows güvenlik duvarı olabilir. Güvenliği geçici olarak devredışı bırakıp deneyin veya güvenlik duvarında gerekli düzenlemeyi yapın ve gerekli izinleri ayarlayın.
    Tabi başka bir güvenlik yazılımı kullanıyorsanız onda da gerekli izinleri ayarlayın.

Bunları yazmayı unuttum, ekleyeyim bari. Güvenlik duvarı ve anti-virüs'ü (Avira) devre dışı bıraktım.
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.