Şimdi Ara

PORT AÇIK AMA AÇIK DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UyduNET kullanıyorum. Yönlendirme bölümünden PORT açtım ama kontrol ettiğimde açık gözükmüyor . Oyun için açıyorum. Oyunda da test sitelerinde de çalışmıyor ama modem arayüzünde açık gözüküyor. UyduNET i arayıp IP bloğundan çıkarmalarını istedim, çıkardılar ama hala aynı, hala kapalı. Gelişmiş güvenlik ayarlarından açmayı denedim olmadı. Ne yapmam gerek ?

• Netmaster modemler bir çok portun açılmasını engelliyor. Netmaster in müşteri hizmetlerini ara bence.
  • netmaster modemde olan dnsleri girmeniz lazım bilgisayara farklı dns girerseniz yönlendirmeyi kapatıyor.
  • zoece Z kullanıcısına yanıt
    Aradım, birkaç ayarlama yaptı. Daha sonra modemi kapatıp açtım tekrar denedim hala aynı hatayı alıyorum. Connection timed out. hatası veriyor canyouseeme de. Oyunu çalıştır port kendi kendine aktif olur demişti o da işe yaramadı.
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi tam olarak anlamadım nerdeki dns leri girmem gerekiyor ? Lütfen yardımcı olabilir misinz daha çok net bir şekilde yazıp.
  • Makelojan M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın dnsleri modemdeki ile aynı olmalı
    otomatiğe alın en kolayı
  • ioz kullanıcısına yanıt
    DNS ayarları zaten otomatikte ama sorun devam ediyor. İnternette gördüğüm sorun çıkarabilecek her türlü şeyi değiştirmeyi deniyorum, başka bir fikriniz var mı ?
  • Makelojan M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızın ipsini bilgisayrda sabitleyin (elle girin dnsleri girmeden önce not alın ve o dnsleri girin bilgisayrdaki ayarlara)
    sonrasında düzelmesi lazım
    bilgisayarın ipsini sabitlemeden nasıl yönlendirme yapıyorsunuz?
    netmaster modemleri çok garip tasarlanıyor dhcpde statik ip atmayı bulamadım ben elle bilgisayardan ayarladım en garantisi
  • http://ping.eu/port-chk/

portun acık olup olmadıgını buradan tespıt edebılırın

ama bılmen gereken verdıgın ip ve portta ki cihazın acık olması gerektiğidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.