UyduNET kullanıyorum. Yönlendirme bölümünden PORT açtım ama kontrol ettiğimde açık gözükmüyor . Oyun için açıyorum. Oyunda da test sitelerinde de çalışmıyor ama modem arayüzünde açık gözüküyor. UyduNET i arayıp IP bloğundan çıkarmalarını istedim, çıkardılar ama hala aynı, hala kapalı. Gelişmiş güvenlik ayarlarından açmayı denedim olmadı. Ne yapmam gerek ?
Netmaster modemler bir çok portun açılmasını engelliyor. Netmaster in müşteri hizmetlerini ara bence.
netmaster modemde olan dnsleri girmeniz lazım bilgisayara farklı dns girerseniz yönlendirmeyi kapatıyor.
zoeceZ
kullanıcısına yanıt
Aradım, birkaç ayarlama yaptı. Daha sonra modemi kapatıp açtım tekrar denedim hala aynı hatayı alıyorum. Connection timed out. hatası veriyor canyouseeme de. Oyunu çalıştır port kendi kendine aktif olur demişti o da işe yaramadı.
ioz
kullanıcısına yanıt
Dediğinizi tam olarak anlamadım nerdeki dns leri girmem gerekiyor ? Lütfen yardımcı olabilir misinz daha çok net bir şekilde yazıp.
MakelojanM
kullanıcısına yanıt
bilgisayarın dnsleri modemdeki ile aynı olmalı otomatiğe alın en kolayı
ioz
kullanıcısına yanıt
DNS ayarları zaten otomatikte ama sorun devam ediyor. İnternette gördüğüm sorun çıkarabilecek her türlü şeyi değiştirmeyi deniyorum, başka bir fikriniz var mı ?
MakelojanM
kullanıcısına yanıt
bilgisayarınızın ipsini bilgisayrda sabitleyin (elle girin dnsleri girmeden önce not alın ve o dnsleri girin bilgisayrdaki ayarlara) sonrasında düzelmesi lazım bilgisayarın ipsini sabitlemeden nasıl yönlendirme yapıyorsunuz? netmaster modemleri çok garip tasarlanıyor dhcpde statik ip atmayı bulamadım ben elle bilgisayardan ayarladım en garantisi