Şimdi Ara

port açıldıktan sonra oluşan sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb..192.168.1.1 konusunda dile getirdiğim sorunu bugün tekrar yaşadım..yine formatla halletmek zorunda kaldım..ve şunu farkettimki bütün olaylar ben p2p programları için usr9107 modemden port açmamla başlıyo..edonkeyin kendi portlarını açıyorum.başka biyerde bi yazı war orjinal port bu bun açılsın vs.vs..ne yapmalıyım arkadaşlar bi yardım?p2p programıda lazım port açmalıyım ona o yüzden??

• bende de USR9105 vardı arızalandı bi anda durup dururken.Garantiden USR9107 ile değiştirdiler ama senin dediğin gibi 192.168.1.1 e erişemiyorum ara sıra ama en büyük sorunumda bağlantının arada bir kopması ve uzun süre kendine gelememesi. modemi açıp kapıyorum yada bağlantıyı yeniliyorum ondan sonra ancak bağlantı kuruluyo.Sürekli USR ürünleri kullandım 28.8 modemim bile USR dı ama böle saçma sapan donanım sorunlarıyla ilk defa karşılaşıyorum yada donanım değilde farklı bi sorun var çözemedim.Bu tür problemlerle ilgili herkes fikrini sölemiş ama tam olarak bi çözüm bulamadım.
  • modemleriniz UpNP destekliyorsa;

1-Kullandığınız p2p nin ayarlarından UpNP yi açın

2-Denetim Masası>Program Ekle/Kaldır>Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır>Ağ Hizmetleri nden 'UPnP Kullanıcı Arabirimi' seçeneğini açın..

son yazdığımı bi sefere mahsus yaptım...dc++,e-donkey,bitcomet ve utorrent te hiç port falan açmaya kasmadan direk sorunsuz bi şekilde kullandım,portlar kendisi açılıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.