Bildirim
Portalsepeti.com İlleti :(
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yardım edecek kimse yok mu ??? -
aynısı ban da geldi uğraşamadım formata attım pc'ye -
İşe yaradı bende
quote:
başlata tıklayıp regedit yazın sonra bu adımları uygulayın.
hkeylocal machine---->software----->policies---->google---->chrome
ordaki tüm verileri silip tarayıcınızı yeniden başlatın.
Alıntıdır
http://forum.donanimhaber.com/m_70128425/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70128481 -
İMDAT! Portalsepeti.com özel trojan saçıyor. Bu trojanları ne avast! bulur ne de Kaspersky bulur. Bu özel trojan. Bide bilgisayarlara yapışır gitmez.
Alın size bi resim. Dev gibi resim. Buyrun.
Anlamları:
1: Internet Explorer'i siler
2: Google Chrome ayarlarını kilitler
3. Verilere zarar verir
4: Önemli kişisel bilgileri (şifre vb.) bulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayigit -- 20 Şubat 2013; 18:32:44 > -
Hiç bir temizleme yöntemi yok mudur? Norton denesene bir moruk -
1) REGEDİTE GİRİN
2)HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Clients/StartMenuİnternet/Google Chrome/shell/command
3)command dizesine tıklayınca yanda dize değeri çıkıor o dize değerine tıklayın ve değer verisi bölümünü boş bırakın.
4)Bundan sonra masaüstündeki veya başlattaki kısayolları silin ve tarayıcının dosya konumundan yeni kısayol oluşturun bundan sonra portalsepeti die birşey yok :D
diğer tarayıclar içinde "HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Clients/StartMenuİnternet" buraya kadar gelin ondan sonra tarayıcı isimlerini görürsünüz seçin düzeltmek istediğinizi sonra aynı dizeler çkar ztn gerisini yukarıda yazdıklarımdan halledebilrsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X