Şimdi Ara

Postam kime teslim edildi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aliden satın aldığım cep telefonu gümrüğe takıldı ardından ben paketi almaya gitmedim satıcıya geri gönderilsin diye, bugün aradım ve paketin durumunu öğrendiğimde telefondaki bayan bana iade işlemlerinin başladığını ürünün geri yollanmak üzere olduğunu söyledi. Daha sonra yaptığım barkod sorgulamasında ilginç bir tablo ile karşı karşıya kaldım aynen size aktarıyorum. Sizce paketimi bi dalavere yapıp gümrükte cebe m indirdiler nede olsa alıcı gelmedi diye, yoksa geri yollandı mı? Yollandıysa nasıl takip edeceğim?

Postam kime teslim edildi?

• Kimseye teslim edilmedi geri gidecek telefon gümrüğe takıldı yasak telefon geçirmek.

E-devlet sorgularsan belli oluyor.İhbar yemiş.

Kayıtlı Gönderi Geçmişi No Merkez Adı Tarih İşlem
    1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 03/08/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    2 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 04/08/2014 Torbaya Eklendi
    3 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 06/08/2014 Torbadan Alìndì
    4 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 07/08/2014 Zimmet Edildi (492127)
    5 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 14/08/2014 DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI
    6 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 14/08/2014 iHBARLANDI
    7 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 14/08/2014 PTT İşyerinde Teslim Edildi
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama teslim edildi ibaresi mevcut, geri giderken ben nerden takip edecem peki biliyor musunuz?
    yani demek istediğim aynı barkottan sorgulamaya devam edebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bikızılderili

Anladım hocam ama teslim edildi ibaresi mevcut, geri giderken ben nerden takip edecem peki biliyor musunuz?

Aynı takip no ile edebiliyorsun fakat öyle tek tek güncellenmez 1 ay içinde geri gittiği sisteme düşüyor geldiği ülke belirtiliyor.

aliexpress filan aldıysan dispute aç hemen.
    Dispute 20 gündür açık, hatta dispute seviyesi yükselttik şimdi o diyor ki mal gelmek üzere ben diyom ki geri iade ettiler sana , umarım sıkıntı olmadan adama ulaşır yoksa parada yanacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.