Şimdi Ara

power amfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aynı zamanda pre amfi olan wadia dac ile kullanabileceğim ve monitor audio rx8 lerimi surebileceğim bir power amfi arayışındayım.Fiyat aralığım 2200 tl civarı ikinci el düşünüyorum. daha cok pop jazz için önerebileceğiniz en iyi power amfiler nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: emirc

merhaba
    aynı zamanda pre amfi olan wadia dac ile kullanabileceğim ve monitor audio rx8 lerimi surebileceğim bir power amfi arayışındayım.Fiyat aralığım 2200 tl civarı ikinci el düşünüyorum. daha cok pop jazz için önerebileceğiniz en iyi power amfiler nelerdir?

Pop ve cazzzzzzz ma rx8 power anfi
    Cidden enteresan

Soru yanlis ken. Cevap aramak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 7 Ağustos 2014; 0:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Eray Bey, Sorunun neden yanlış olduğunu da belirtseydiniz daha iyi olurdu.
    bu arada ucuz olması açısından, ve monitor audio ile de uyumlu olabileceğinden dolayı Arcam'ın power amfileri olabilir.
    Ya da Caz ağırlıklı dinleyici iseniz Lambalı power'lar uygun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirc

merhaba

Bildiğim kadarı ile Advance Acoustic Fransa merkezli, üretimini Çin'de yapan bir firma. Yıllar önce bir amplisini dikkatli bir şekilde dinlemiş ve oldukça etkilenmiştim.

Power amplisini bir dinlemenizi öneririm.
    http://www.advance-acoustic.com/en/produits/index/index/id/1
    http://www.spica-audio.com/urunler/6-a-160-hi-end-poer-anfi.html

X-A160 modelinin bir anahtarlama ile 45W'a kadar A sınıfı çalışma özelliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 9 Ağustos 2014; 12:20:36 >

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim yakın zamanda arcam ı deneyeceğim ama advance acoustics bulamadım ve fiyat olarakta sanıırm beni biraz aşıyor.Adcom power amfilerikinci elde bulunabiliyor tavsiye eder misiniz ya da bir çok olumlu yorum okuduğum dynaco st 70 kit alsam mantıklı mıdır?
  • emirc E kullanıcısına yanıt
    Şüphesiz Dynaco ST 70, güneşin altında yeni bir şey yok diyenleri haklı çıkaracak hala unutulmayan başarılı bir klasik… Ancak kusursuz değil…

Bence seste en ince ayrıntıda bile kusursuzluk arıyor, hoparlörlerinizden alabileceğiniz en iyi neticeyi almak istiyorsanız A sınıfı çalışan modern bir transistörlü amplifikatör öneririm. Ancak A sınıfı çalışan amplifikatörler düşük maksimum çıkış güçlerine rağmen devasa besleme devresi ve soğutucular gerektirdiğinden ucuza imal edilemiyorlar. Ortalama tüketicinin ilgisini çekmediğinden ticari olarak da başarılı olmaması fiyatını etkiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.