Şimdi Ara

POWER BOTLAMA YAPAN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güvenilebilir bir kişiden 2 karakterimi power botlaması için vercem önceleri Güney abi (halgan1) yapıyodu ancak şimdi göremiyorum yardımınızı bekliyorum GÜVENİLİR OLSUN FİYATTA ANLAŞIRIZ.

• banada lazim ama tehlikeli, piyasada birsürü dolandirici s..refsz kayniyo. insan 100-200 lira icinde savciliktan suc duyurusu yapmaya egriniyor durduk yere gitmesin char
  • ben yapıyorum pentacafe olarak :) pm atıldı
  • up
  • selam bende yapıyorum

aylik 500 silk istiyorum çar başina pcmin özellikleri imzamda yazilidir çar acmada sorun yoktur güvenmeniz icin bilgilerimi verebilirim sorun değil
  • 75 tlye kastıracağına gider full + full karakter alır
    www.halgan1.com sor devam ediyor mu diye ben sordum bakalım ediyorsa yaptırıcam bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koyabildigim kadar bota koyarim pcm cok rahat 6 tane falan aciyor odeme olarak aylik sbot masrafi + avea 20 tl olarak ucretlendirdim istersen pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

selam bende yapıyorum

aylik 500 silk istiyorum çar başina pcmin özellikleri imzamda yazilidir çar acmada sorun yoktur güvenmeniz icin bilgilerimi verebilirim sorun değil

çift char vercem indirim olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avare12

quote:

selam bende yapıyorum

Güney abi hala yapıyor neden uğraşıyorsun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.facebook.com/GuNeY.AkGuL.Halgan?ref=tn_tnmn

1 aylık 15 TL
    3 aylık 40 TL
    Bende para bulsam Wizard charı bıraktırtmayı düşünüyorum...

• quote:

quote:

selam bende yapıyorum

750 silk olur 1aylik 7/24 kasilir çarin istedigin yerde ptniz varsa ptde de konulur
  • 15 liraya botlama yapmak cok sacma degilmi 8 char acsa aylik 120 lira aliyor ama gider olarak elektrigiyle internet paketiyle ayda 75 lira gitse bilgisayarin eskimesiydi parca bozulmasiydi falan resmen maliyetine is yapmis olur , bu fiyata yapabiliyorsa harbiden helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodyshaun17

15 liraya botlama yapmak cok sacma degilmi 8 char acsa aylik 120 lira aliyor ama gider olarak elektrigiyle internet paketiyle ayda 75 lira gitse bilgisayarin eskimesiydi parca bozulmasiydi falan resmen maliyetine is yapmis olur , bu fiyata yapabiliyorsa harbiden helal olsun

Cafesi var ve makinalarda clientless şekilde açık, bir makinada 25-30 char açabiliyor o şekilde. Yakacağı en fazla 30 tl elektrik. İnternet zaten cafenin gideri. 25x12=300
    Tabi helali hoş olsun kendi kazanıyor demekki senelerdir aynı fiyatta tutuyor. Neredeyse 2 paket Parlament fiyatına aylık botluyor. Bende Pazartesi günü vereceğim hayırlısıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

www.facebook.com/GuNeY.AkGuL.Halgan?ref=tn_tnmn

1 aylık 15 TL
    3 aylık 40 TL

yolladım bakalım döncek bana heralde cok teşekkür ederim yardımın icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avare12 -- 21 Mayıs 2012; 17:45:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

www.facebook.com/GuNeY.AkGuL.Halgan?ref=tn_tnmn

1 aylık 15 TL
    3 aylık 40 TL

yolladım bakalım döncek bana heralde cok teşekkür ederim yardımın icin.

Bende yarım yollayacağım dün mesaj attım ama facebooka her zaman girmiyor heralde.

• Güney abiyle anlaştık teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.