Şimdi Ara

Power chord

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    --------------
    ---------------
    ------1---------
    ------3--------
    ------3--------

böyle bir akoru basarken 1'i bare olarak mı yapcaz?

• 3 3 1 degil , 1 3 3 gibi olcak tablar okunurken en üst tel en altta yazılır .

bare falan basmana gerek yok direk 1 ile 3 3 e bascaksın cok cok basit bir şeydir yaparsın emin ol .bir de ilk zamanlarda kasmamak için sadece 1 3 diye de basabilirsin . 1 ' i işraet parmagı ile 3 ü üzük parmagı ile eger gerek gorursen ikinci 3 üde serce parmakla bascaksın.
  • tamam anladım
    ben zaten dediğin gibi yapıyordum bir kaç video izledim bareli çalıyorlardı ondan merak ettim.
  • bir şey daha sorcam bu tapping nasıl yapılıyor?
  • oo senin tapping ' e daha cok var , sabret biraz .

tapping kolay bir taktik degildir , yapmak zor degildir ama hakkını vermek zordur . ben aynı duzeyde ses cıkartabilmek için bayagı ugrasmıstım . ama temel olarak pena kullanmadan ses cıkartmadır diyebiliriz mesela 19-15-12 tappingi en kolaylarından biridir burda parmagınla 19. perdeye vurursun , 12 ' de parmagın sabit kalır penalama ıhızınla aynı duzeyde 15 ' e hammer on ve pull of lar uygularsın .
  • çok teşekkür .Denedim çok az ses çıkıyo .

Metallica'dan one'ı(sözlere kadar olan kısmını), enter sandman'in başını (baş derken 5-6 lı intro değil) nirvana dan lake of fire , the man who sold the world , smells like teen spirits dumandan yanıbaşımdan'ı çalabiliyorum.
    Daha bir yığın şarkı var çalabildiğim ama hiç biri tam değil ya soloları ya da introlarını çalıyorum.

eskiden klasik gitar çalıyordum ama elektorya geçeli 1 hafta oldu.Şİdmilik bunları çalıyorum.Var mı tavsiyen, çalabilceğim şarkı vs.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Armband of magic power ?helpp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla pek hatırlamıyorum ama duman ' nı falan calıyordum 2 sene once , sevdigimden degil tamamen kolay olmalarından dolayı . bir de godfather ' ı hatırlıyorum caldıgımı . ben ilk başlarda genelde blues gamları calısıyordum . cok kolay olanları mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.