Şimdi Ara

Power Color 280x GPU Değişimi [ÇİZGİ ELEKTRONİK][ÇÖZÜLDÜ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son durum olarak "iade bekleniyor" bilgisi geçmekte. Ne demek bu şimdi? tamir edildi kargoya mı verilecek yoksa iadesinimi sağlayacaklar?

Power Color 280x GPU Değişimi [ÇİZGİ ELEKTRONİK][ÇÖZÜLDÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Toxic -- 6 Ağustos 2014; 8:42:34 >
  • DOA/RMA raporu bekliyor. Ücret iadesi ya da değişimi yapılacak =)

Ya da kartı sana o haliyle iade edecekler, onu demek istiyor da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 6 Ağustos 2014; 8:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Ya da kartı sana o haliyle iade edecekler, onu demek istiyor da olabilir

Bunu demek istemesinler
  • 06.08.2014 TARİH - SAAT 10:04 ÜRÜNÜN PARA İADESİ OLARAK GERÇEKLEŞTİĞİNİN BİLGİSİ VERİLDİ.

İLGİLENEN HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM
    .
  • Çizgi Elektronik yasaları uygulamış, çok sevindim
  • Değişim yerine para iadesi mi yapmışlar? Hayret...
    Ellerinde 280X olmaması zor, konu açmanın etkisi oldu belki...

Satın aldığın yere hemen ilet bu arada. Tabi Çizgi kendi iletiyor, ama Vatan gibi bir yerden aldıysan aksama yaşanabilir.
    Benim arkadaş, Vatan'dan para iadesi alırken, muhasebeyle baya uğraşmıştı. En sonunda, yanında avukatla gidince çözüldüydü yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ağustos 2014; 14:00:38 >
  • Bende farkli bir konu acmayayim dedim o yuzden buraya yaziyorum.Ayni marka ve model ekran kartimi bende birebir ayni sebeplerden dolayi cizgiye yolladim bakalim ne sonuc cikacak.
  • Evet beyler bendeki durumda tamir edildi seklinde , simdi benim ekran karti garanti disi mi kalmis oluyor?Daha ilginci ben Coil Whine sorunu var diye verdim , ayrica yanina not yazdim ve bunu DVD ye yazip seside kaydetip ekran kartiyla yolladim.Ama goruntu gelmiyor diye not dusup tamir etmisler.Bakalim kart elime gecince ne halde olacak.Acikcasi sorunumu cozdulerse bir problem yok ama GPU degisimi ile Coil Whine sorununu nasil cozecekler bakalim.Resim assagida , yorumlarini ve tavsiyelerini bekliyorum...
    https://store.donanimhaber.com/94/9d/01/949d018a6fd2344e693258a49bc52d19.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Evet beyler bendeki durumda tamir edildi seklinde , simdi benim ekran karti garanti disi mi kalmis oluyor?Daha ilginci ben Coil Whine sorunu var diye verdim , ayrica yanina not yazdim ve bunu DVD ye yazip seside kaydetip ekran kartiyla yolladim.Ama goruntu gelmiyor diye not dusup tamir etmisler.Bakalim kart elime gecince ne halde olacak.Acikcasi sorunumu cozdulerse bir problem yok ama GPU degisimi ile Coil Whine sorununu nasil cozecekler bakalim.Resim assagida , yorumlarini ve tavsiyelerini bekliyorum...
    https://store.donanimhaber.com/94/9d/01/949d018a6fd2344e693258a49bc52d19.jpg

Evet ekran kartim geldi ama sozde tamir ettik demisler ama karti inceledigimde hicbirislem uygulanmadigi acikca gozukuyor ve hala yine Coil Whine sorunum devam ediyor.isin ilgince ben Coil Whine var diye yazdim DVD ye sesi kaydettim ama goruntu gelmiyor diye islem yapilmis.Bu yuzden tekrar ayni sorunu yazip ekran kartimi bu hafta icinde tekrar yollayacam , bakalim neler olacak...

• Hcizgi eski cizgi degil asus zaten biraktiysa cizgiyi vardir bir sebebi ama istersenuz cizginin sahibi niyazi beye bir pm atin yardimci olur belki
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=21709

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mutluki servispointin tamiri yok sadece rma açıp degişim yapıyorlar tabi biraz uzun sürebiliyor 15 gün gibi bu yüzden genelde sapphire yada msi tercih ediyorum nvidiada ise evga

• quote:

Orijinalden alıntı: black modern

Ne mutluki servispointin tamiri yok sadece rma açıp degişim yapıyorlar tabi biraz uzun sürebiliyor 15 gün gibi bu yüzden genelde sapphire yada msi tercih ediyorum nvidiada ise evga

Aynen öyle çok iyi birşey bu, diğer firmalara da gelmesini umuyoruz.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Haha, gpu ısıtıldı ne ya, bios güncellendi den daha bilimsel geliyor kulağa diye heralde bu numarayı kullanıyorlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Haha, gpu ısıtıldı ne ya, bios güncellendi den daha bilimsel geliyor kulağa diye heralde bu numarayı kullanıyorlar artık.

Bende anlayamamistim , simdi sizden bios update oldugunu ogrenmis oldum.Bende kartta herhangi bir islem yapilmamis diyoordum megersem bios updateymis.Ama sonuc hala ayni Coil Whine devam ediyor...
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Klasik bir çözüm bularak iade etmişler. Şaka gibi. Siz aynı arizadan tekrar yollayın isterseniz. Kartı teslim aldıklarından sonra 3 günde bir arayın gpu değişimi olmaz deyin. Ben tamir görmüş kart istemiyorum diye belirtin. Ayrıca ekran kartlarının onarımı mümkün değil diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Klasik bir çözüm bularak iade etmişler. Şaka gibi. Siz aynı arizadan tekrar yollayın isterseniz. Kartı teslim aldıklarından sonra 3 günde bir arayın gpu değişimi olmaz deyin. Ben tamir görmüş kart istemiyorum diye belirtin. Ayrıca ekran kartlarının onarımı mümkün değil diye biliyorum.

Onarimi mumkunmu degilmi bilemem ama Coil Whine sorununun benim bildigim tek yolu degisim yani Coil Whine onarilamayan bir uretim hatasi.

Karti kismetse bu hafta yine yollayacam.Niyazi beyede durumu maille ilettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Onarimi mumkunmu degilmi bilemem ama Coil Whine sorununun benim bildigim tek yolu degisim yani Coil Whine onarilamayan bir uretim hatasi.

Karti kismetse bu hafta yine yollayacam.Niyazi beyede durumu maille ilettim.

Uzun süredir forumu takip edemedim. Kartınız ile ilgili olarak ne gibi gelişmeler oldu?

• Dr.Toxic kullanıcısına yanıt
    hiç düzelme yok kaldığın yerden devam ediyor peki düşük fiyatlı değilde şöyle 3000 tl civarı bir ekran kartı olsaydı onda ne yapılcaktı acaba merak ediyorum

Dua edin de, tamir yerine "bios update yapıldı" yazmamışlar zamanından bana çok zarar vermişlerdi o yüzden bu markalardan uzak duruyorum
  • Dr.Toxic kullanıcısına yanıt
    Kart birkacdefa tamire gitti , en sonunda yenisini sifirini yolladilar ama yine cok yuksek seviyede CW ciktigi icin yenisinide mecbur yolladim.Bugun de para iadesi cikti.Bundan sonrak ismetse eger seneye yeni nesil ekran karti alabilirsem kesinlikle test ettirip aldiracam ve en azindan 300fps ye kadar kesinlikle milim ses yoksa alacam.Bu CW yeni nesil ekran kartlari icin resmen hastalik gibi oldu kabus oldu...
  • @killnOd
    Para iadesi yapacaktınız ne diye bu kadar uğraştırırsınız insanı.
    Benim anlamadığım konu, bu kart üreticileri reklamlarında en iyi komponentlerden en iyi askeri sınıf malzemelerden yapılmakta olduğunu söylüyorlar. Tamam performans iyileştirmesi olmakta, saat hızları oc kabiliyeti gibi değerler gelişmekte ama bu CW nedir abi?

@fthyrr1976fy 3 bin tl lik karttan ziyade servis ve firmanın tutumu çok önemli. EVGA Corsair gibi markalar son kullanıcısına rezil olmaktansa bu işi nasıl çözeriz nasıl memnun ederiz diye kafa yormaktalar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.