Şimdi Ara

Power Düğmesine Basmadanda Bilgisayarı Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadddaşlar bende asus p67 b3 ana kart var Power Düğmesine Basmadanda Bilgisayarı Açmak içini bios ayarlarını yapamdım yardımcı olursanız sevinirim..

• Bilgisayarı düğmesiz anakart üzerinden ya Switch mevcutsa ya da power düğmesinin kablosunu takip edin, anakart üzerindeki switche anahtar vb. iletken bir metal teması halinde düğmeye basmadan da çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Bilgisayarı düğmesiz anakart üzerinden ya Switch mevcutsa ya da power düğmesinin kablosunu takip edin, anakart üzerindeki switche anahtar vb. iletken bir metal teması halinde düğmeye basmadan da çalıştırabilirsiniz.

benim istediğim bu değil bios ayarlarınıdan bilgisayarı klavyeden bi ruş ile açmak isityorum 2007 yılndan sonrakı anakartlarda BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun. Burada genel olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir. Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz. ama benım ana kartim yenı nesil bi ana kart asusu p67b3 biosu çok farklı bu ayarı bulamadım bu konuda yardım lütfen.

• her anakartta cıkımıyor benım anakartım 2008 ben kullanıyordum,takı usb mouse ve klavyeye gecene kadar.ev arkadasımın makınasını gecen sene topladık onda yok.yanı hepsınde cıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btct

her anakartta cıkımıyor benım anakartım 2008 ben kullanıyordum,takı usb mouse ve klavyeye gecene kadar.ev arkadasımın makınasını gecen sene topladık onda yok.yanı hepsınde cıkmıyor.

dostum teşekkr ederim ama benim isteğimde zaten asus p67b3 ana kartıın böle bir özelliğinin olup olmadığını ögrenmek ana kartın biosu yenı nesil bioslardan açıkcası daha çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.