Şimdi Ara

POWER FM VE NUMBER ONE FM DİNLEYENLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar power fm ve number one fm de bir şarkı var şarkı çok güzel ama adını bulamadım şarkıcınında şarkınında baslar falan güzel genel olarak oo ooo diyreksöylüyo yardımmm

• arkadaşlar bilen yok mu 50 cent in müziklerinin tarzında güzel bişi
  • sanirim fort minor where'd you go dedigin sarki

www.myspace.com/fortminor buradan dinleyebilirsin
  • değil arkadaşım bu parçada sürekli oo oo oo gibi söylüyo baya bi hareketli çok manyak parca
  • Kulağa aşine geliyor ama inan bende bilmiyorum.
  • BEYLER Bİ YARDIM ETSENİZ ÇIKACAK AMA YA HİP HOP TARZI BİŞİ SANKİ 50 CENT SÖYLÜYO GİBİ AMA DEĞİL Bİ ŞARKI BU KADARMI GÜZEL OLUR RADYODA HERGÜN ÇIKIYOR İSİM VERİN SİZE 2000 PARÇALIK 2006 ŞARKILARINI KARGO İLE GÖNDEREYİM

• GOLEO-VI-PRES--LUMIDEE-VS--FATMAN-SCOOP_Dance-_Dance-

SENİN ARADIĞIN ŞARKI BU OLMALI ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞ DOĞRUYSA ŞARKI ALBÜMLERİ İSTERİM.
  • Konuyla biraz alakasız olcak ama, Number One FM ve Power FMi gece 12den sonra dinleyin. Çok güzel club, techno, darkwave, dance, electronic müzikler var. Tam gecelik

Konuyla alakalı olan yönü: Bu şarkıların çoğunu bilmiorm anlatamıorm da ama bi bilsem, bilmesem bile anlatabilsem çoğunu indirip dinlerim...

Boşverin beni neyse...
  • oğuz ya kardeş şarkıyı az önce buldum o değil miş sean paul temperature imiş ama gönderdiğin şarkıda güzel sevdim seni varsa bu na benzer şarkılar gönder gönderki sana gerçekten cd yi gönderirim
    6-7 tane yazsan yenilerden
    ,yeterli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.