Şimdi Ara

Power Hakkında Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla bilgim yok sizlere danışmak isdedim

gigabyte 990fxa-ud5
    amd fx 8350
    32gb ram 1866 mhz
    hd 6950 2gb vs. ekran kartı
    +olarak sıvı soğutma

kaç watt psu harcar bu pc. maxsimum bana yetecek olan

şimdiden teşekkürler

• Sıvı soğutma derken baştan sizin kuracağınız bir sistem mi yoksa hazır sıvı soğutma kitlerinden mi?

Genele bakılırsa 650W Bronze ve üzeri yetecektir. 600-650W Gold bulursanız almaktan çekinmeyin. Ya da garanti olsun derseniz 750W güvenilir bir psu alın yıllarca kullanın.

Ps. Neden 32 GB ram?
  • 750 işini görür.

Ayrıca bu sitedende hesaplayabilirsin:
    http://www.extreme.outervision.com/
    psucalculatorlite.jsp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem tavsiyelerinde 16GB ram yapanı bile ıslak odunla kovalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Sıvı soğutma derken baştan sizin kuracağınız bir sistem mi yoksa hazır sıvı soğutma kitlerinden mi?

Genele bakılırsa 650W Bronze ve üzeri yetecektir. 600-650W Gold bulursanız almaktan çekinmeyin. Ya da garanti olsun derseniz 750W güvenilir bir psu alın yıllarca kullanın.

Ps. Neden 32 GB ram?

Yorumlarınız icin teşekkür ediyorum
    hocam kullandigim bir sistem var kendi acımdan anlatması uzun iş :) o yüzden 32gb ram beni anca kesiyor diyebilirim :)
    benim kafam 1200 vea 1000w lara gidiyordu görüyorumki hiç gerek yokmuş :) sıvı soğutmayi hazir vea başdan bir sistem olucak o hemen yapacagım birşey degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carus
    hocam kullandigim bir sistem var kendi acımdan anlatması uzun iş :) o yüzden 32gb ram beni anca kesiyor diyebilirim :)
    benim kafam 1200 vea 1000w lara gidiyordu görüyorumki hiç gerek yokmuş :) sıvı soğutmayi hazir vea başdan bir sistem olucak o hemen yapacagım birşey degil.

Anladım herkesin ihtiyaçları farklı tabi

Sıvı soğutmada da o kadar güç çekilmiyor maksimum 35-40 Watt yeterli oluyor genelde. Bu yüzden onu da hesaba katsanız bile 750W fazlasıyla yetiyor sisteminize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

Orijinalden alıntı: Carus

Anladım herkesin ihtiyaçları farklı tabi

Sıvı soğutmada da o kadar güç çekilmiyor maksimum 35-40 Watt yeterli oluyor genelde. Bu yüzden onu da hesaba katsanız bile 750W fazlasıyla yetiyor sisteminize.

Çok teşekkür ediyorum hocam

• İmzamdaki güç kaynağını değerlendirebilirsin. Corsair TX 750M
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.