Şimdi Ara

Power limit ve voltaj (Msi Afterburner kullanımı hakkında )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar r9 290 ekran kartım var biraz oc çekicem fakat ekran kartım zarar görsün istemiyorum. Msi afterburner üzerindeki power limit neyi ifade eder ? Karta voltaj vermeden sadece power limit artırılabilir mi ? Ve voltaj kadar zararlı mıdır ?

Çekirdeği 1100
    Ramleri 5600 de kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim en yeni konu olarak bunu gördüm. Programları hallettim oyunda takip ediyorum da kafam karıştı bir hususta. Ram kullanımı ve bellek kullanımı adından iki farklı bölüm var. Bir oyunda bellek kullanımı 1 gb atıyorum ama ram kullanımı 3 gb. Farkı ne bu ikisinin? Daha doğrusu ram bildiğimiz ram ama bellek dediği ayrıyeten ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim en yeni konu olarak bunu gördüm. Programları hallettim oyunda takip ediyorum da kafam karıştı bir hususta. Ram kullanımı ve bellek kullanımı adından iki farklı bölüm var. Bir oyunda bellek kullanımı 1 gb atıyorum ama ram kullanımı 3 gb. Farkı ne bu ikisinin? Daha doğrusu ram bildiğimiz ram ama bellek dediği ayrıyeten ne oluyor?

Bellek dediği vram ekran kartının kendi hafızası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 26 Temmuz 2015; 14:45:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.